Mercato (Lato 2016)
- Bulentus
- Juventino

A to ciekawe. Od początku się mówiło o ofertach za niego za sporą kasę. Ładne miliony można by za niego uciułać i wyrównać budżet.Cabrini_idol pisze:GDS podaje i jakieś mniejsze że Juventus zadeklarował, że Lemina jest nie na sprzedaż.
Jeśli to prawda, to ja bym to interpretował jako znak na odejście Pogby - za Paula dostaniemy 120mio, budżet ogarnięty, 1/3-1/2 tej kasy na jego zastępcę (np. Herrera), zostawiamy Leminę, bo nie potrzebujemy tej kasy za niego i Max w niego wierzy i jest w stanie dobrze wykorzystać i ukształtować.
- aras
- Juventino

Dlatego bym sprzedał Lemine za 20 mln. On już ma jakieś 25 lat, to nie jest młody talent. A takim piłkarzom jak Pogba dałbym znaczną podwyżke.Cabrini_idol pisze:Ale to chodzi o to okienko, poza tym Lemina to nie jest gwiazda, to nie jest nawet klasa Europejska jeszcze.aras pisze:Za rok tak też powiedzą o Dybali, po czym sprzedadzą go za 80 mln do Barcelony. Te deklaracje "nie na sprzedaż" jakoś nie pasują do naszego klubu. Musimy się przyzwyczajać, że co roku odejdzie od nas jakaś gwiazda.Cabrini_idol pisze:GDS podaje i jakieś mniejsze że Juventus zadeklarował, że Lemina jest nie na sprzedaż.
A co do Herrery. to zna go ktos, widział jak gra? to, że Moggi go zasugerował, nie znaczy że pasuje do Juve. Moim zdaniem jest za cienki. I sportowo i medialnie. Średnie statystyki , kilka lat starszy od Pogby.
Już kilka razy powtarzałem, ale jeszcze raz powtórzę, nasza średnia wieku pierwszej jedenastki znacznie się powiększy po tym okienku.
Za rok, dwa, będzie wielka przebudowa defensywy i znowu nie będzie drużyny na miare finału LM.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 14:29 przez aras, łącznie zmieniany 1 raz.
- Olek1987
- Juventino

nie mozemy sprzedac całej pomocy przeciez - Pogba, Lemina, Hernanes, Pereyra, (Marchisio) - kim bysmy grali ? a sprzedać Leminę za 20 a kupic kogos za 15 to sie mija z celem .... Moim zdaniem dobra decyzja.Pabuju pisze:A to ciekawe. Od początku się mówiło o ofertach za niego za sporą kasę. Ładne miliony można by za niego uciułać i wyrównać budżet.Cabrini_idol pisze:GDS podaje i jakieś mniejsze że Juventus zadeklarował, że Lemina jest nie na sprzedaż.
Jeśli to prawda, to ja bym to interpretował jako znak na odejście Pogby - za Paula dostaniemy 120mio, budżet ogarnięty, 1/3-1/2 tej kasy na jego zastępcę (np. Herrera), zostawiamy Leminę, bo nie potrzebujemy tej kasy za niego i Max w niego wierzy i jest w stanie dobrze wykorzystać i ukształtować.
Pereyra, Hernanes, Zaza - ta trójka poleci.
Zero szacunku dla Pogby
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 54 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
aras
Ciezko Ci wygooglowac i sprawdzic ile gosc ma lat ? Poprzedni sezon mimo kontuzji i tego ze malo gral, nial dobry.
wojczech7
aras jakies delikatne uposledzenie ?
wojczech7
aras jakies delikatne uposledzenie ?
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 14:35 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojczech7
- Juventino

Mnie to się w ogóle wydaje, że jak Pogba odejdzie, może być problem z utrzymaniem w lidze...aras pisze:Będzie jeszcze tak, że nie wyjdziemy z fazy grupowej LM, jak to czynimy co kilka lat. Marchisio kontuzja, Khedira kontuzja. W pomocy z klasowych pomocników, zostanie tylko Pjanic.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Bulentus
- Juventino

Rocznikowo 23 (wrzesień). To dalej młody talent.aras pisze:Dlatego bym sprzedał Lemine za 20 mln. On już ma jakieś 25 lat, to nie jest młody talent. A takim piłkarzy jak Pogba dałbym znaczną podwyżke.Cabrini_idol pisze:Ale to chodzi o to okienko, poza tym Lemina to nie jest gwiazda, to nie jest nawet klasa Europejska jeszcze.aras pisze:
Za rok tak też powiedzą o Dybali, po czym sprzedadzą go za 80 mln do Barcelony. Te deklaracje "nie na sprzedaż" jakoś nie pasują do naszego klubu. Musimy się przyzwyczajać, że co roku odejdzie od nas jakaś gwiazda.
- blackadder
- Juventino

Lemina może dostać dużo więcej szans po tym jak odejdzie Paul. Będą z niego ludzie.Cabrini_idol pisze:GDS podaje i jakieś mniejsze że Juventus zadeklarował, że Lemina jest nie na sprzedaż.

- aras
- Juventino

O ja cie ale wpadka. Chyba musze ość do szkołyArbuzini pisze:23aras pisze:Faktycznie, Lemina kończy w tym roku 24. Ale jeśli to jest młody talent...
:rotfl:
weź chłopie ogarnij odejmowanie...
Ale to i tak nie jest młody talent. Natomiast mogą być z niego ludzie.
Więc zostanie nam tylko Verratti i Nainggolan
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak sie nasi zapierali przed transferem Pogby ze pojda na reke i zaplaca polowe prowizji.
Chyba jednak to jedna wielka sciema ze transfer Pogby nie byl zalezny od Igly.
Nie zaimponowal mi Marotta. Tracimy najlepszego zawodnika zeszlego sezonu.
Jak oni chca aspirowac do elity skoro gosc woli odejsc do.. Man Utd?
Smutne.
Chyba jednak to jedna wielka sciema ze transfer Pogby nie byl zalezny od Igly.
Nie zaimponowal mi Marotta. Tracimy najlepszego zawodnika zeszlego sezonu.
Jak oni chca aspirowac do elity skoro gosc woli odejsc do.. Man Utd?
Smutne.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- 19redhof10
- Juventino

Markiz juz biega, wiec chyba wroci szybciej niz sie spodziewalismy. Pisano że wraca pod koniec listopada, wiec miałby jeszcze pauzowac 4 miechy ? no chyba nie.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Według mnie w zeszłe lato sprowadziliśmy Khedirę, bo wiedzieliśmy, że po ekscesach alkoholowych Vidala nie będziemy go na siłę przekonywali do pozostania i przedłużenia kontraktu. Nasz zarząd widział środek: Pogba-Marchisio-Khedira. W tym roku zapewne spodziewaliśmy się ofert >100 mln za Pogbę, dlatego przyszedł Pjanic i nasz zarząd widzi to teraz: Marchisio-Pjanic-Khedira. Nie wiem, czy nie jest to zmiana na plus, bo Marchisio bardziej nadaje się na gracza dużo biegającego, a Pjanic będzie lepszym rozgrywającym niż Marchisio czy Pogba. Problemem są tylko te kontuzje. Szczególnie w przypadku Khediry, bo Marchisio nie ma łamliwości we krwi.
Marchisio - Pjanic - Khedira
(Asamoah) (Lemina) (Sturaro)
No i jeszcze nie wiadomo, co będzie z Pereyrą i Hernanesem.
Marchisio - Pjanic - Khedira
(Asamoah) (Lemina) (Sturaro)
No i jeszcze nie wiadomo, co będzie z Pereyrą i Hernanesem.
- wojczech7
- Juventino

Sportmediaset jest tak poważnym źródłem, że już rozpoczął się lament, czy coś mnie ominęło?
Wiecie, że takich 48h, jak te najnowsze 48h, to już było z 480?
Wiecie, że takich 48h, jak te najnowsze 48h, to już było z 480?
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 14:50 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Marian.
- Juventino

Ja na miejscu Juve byłbym nieugięty. Skoro Pogba chce odejść to niech United płaci grubasowi prowizję w całości. Przecież Juve wcale nie chce się pozbyć Francuza, dlaczego wiec mielibyśmy do tego dopłacać? Ja to widzę tak: Czyste 120 baniek dla Juve, a United z grubasem niech robi co chce.