Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 15:51

Ciekawy czy znowu będą płacze po meczu, że sędzia ich oszukał. Moim zdaniem Fazio się sam wyłożył.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 15:53

Też o tym pomyślałem - oznaczył teren. Niby to pomysłowe, ale poniżej pewnego poziomu. Nie wyobrażam sobie gracza Juve, żeby robił z siebie takie pośmiewisko.

Napoli dużo lepsze, szkoda tej nieuznanej drugiej bramki, nie było tam faulu. Wynik dla nas kapitalny, szczerze im dzisiaj kibicuję, bo zwycięstwo neapolitańczyków zamknęłoby temat Scudetto i skończyłoby się to szczekanie Mongoła.

Miło by było, gdyby ktoś w końcu uciszył całe środowisko rzymian, bo ci w pewnej części nadal wierzą w mistrza.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 16:06

Porozka Rome dziszaj pozwoli nam spokojnie kontrolowac rywalizacje w Serii A, i spowoduje ze oba wyjazde do Rzymie jak i Napoli beda mialo znaczenie tylko w ramach rywalizacje o drugiej pozycji w tabelii.
Dlatego ja tez dzis jest za Napoli zeby to spotkanie wygralo badz conajmniej zremisowalo.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 16:39

Piłkarzom Romy wydaje się, że wygrywają? :think: Chyba za dużo było tych ostatnich 'sukcesów'. 0-2 na tablicy wyników, a goście spokojnie cisną ich szukając trzeciego gola.

Zwycięstwo (coraz bliższe) Drużyny z Miasta Śmieci przy jednoczesnym urazie ich konia pociągowego Mertensa - najlepszy możliwy scenariusz.

Edit:
Jezusie Nazarejski co ten Neapol. Niesamowity pokaz frajerstwa... bez konsekwencji. Jakiś cudem nie skończyło się na 2-2 :facepalm2:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 16:55

Alez interwencja Pepe Reina ktore uratowal komplet punktow.
Dobry wynik i idealny scenariusz dla nas !

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 16:57

To co Reina wyciągnął w doliczonym czasie :shock:
Mogło być gładkie 0:3 a w końcówce nerwówka. Dla Nas idealny wynik.
Już czekam na kolejne deklaracje ninji.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 17:09

Napoli 80 min grało swoje, za to ostatnie 15 oddali bez walki Romie, w sumie wygrawali 2:0 a dziwie się że tego nie przegrali, to chyba tylko dzięki Reinie. Mecz fajny dla oka i dla nas idealny wynik.

P.s Widok schodzących ze spuszczonymi głowami, Strootchama i Ninjago - miód na moje serce. :juve:

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 17:15

Ostatnie 10 minut meczu Napoli grało chyba z podwójną kupą w gaciach, bo inaczej tego cyrku nie można opisać. Sam Salah mógł ze dwie bramki wpakować gdyby nie Reina.

W ogóle Reina mnie fascynuje bo to człowiek zagadka. Raz gra jak gamoń, przez co Roma mogła co najmniej remisować, by za moment zostać bohaterem Napoli wyciągając praktycznie pewną bramkę.

Całe szczęście Napoili wytrzymało przez co jutro tym bardziej musimy z Udinese się uporać.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2017, 18:10

Osgiliath pisze: W ogóle Reina mnie fascynuje bo to człowiek zagadka. Raz gra jak gamoń, przez co Roma mogła co najmniej remisować, by za moment zostać bohaterem Napoli wyciągając praktycznie pewną bramkę.
Właśnie. Powinien dać jutro na mszy, bo przez jego beznadziejne wybicie Salah obił słupek. I w meczu z nami miał kapitalną interwencję, gdy jakimś cudem wybił piłkę z linii bramkowej. Umiejętności odmówić mu nie można, ale pod względem charakteru mógłby sobie podać rękę z samym Radją.

Wynik i tak nie oddaje przebiegu gry. Napoli samo powinno spokojnie wpakować z 4 bramki, ale ich frajerstwo na ich szczęście obudziło się za późno. Roma w swoim stylu chciała wymusić karne, ale na szczęście tym razem sędzia nie dał się nabrać i nie dał prezentu zespołowi, któremu sędziowie pomagają w tym sezonie najbardziej.

Ciekawi mnie czy ukarany zostanie De Rossi. Ewidentnie widać na powtórkach, że podłożył nogę Reinie i ten upadł, gdy toczyła się gra. Ktoś powinien się tym zająć.

Walka o drugą pozycję w tabeli nabiera rumieńców. My z kolei jesteśmy bardzo blisko historycznego Scudetto.

sain1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2017, 10:41

hej, będe w neapolu w terminie meczu napoli - Juve w seria a. Jak mogę dostać bilety na mecz? sektor gospodarzy. Czy mozna kupić je jakoś wcześniej przez internet? widze, że na listicket nie ma tego meczu dostępnego. Czy pojawi sie później? zakładam, że na miejscu kupić bilet przed meczem może być ciezko. Z góry dziekuje za pomoc.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2017, 17:08

Wiem, że nie na temat ale ponieważ rozprawialiśmy o dzikusach to znalazłem coś takiego, słyszał ktoś o tym ?

http://www.interwencja.polsatnews.pl/In ... index.html

Obrazek
Szczęsny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2017, 18:09

La Gazzetta dello Sport informuje że:

Lorenzo Insigne

może trafić do Conte, znaczy się do Chelsea za ok 50 baniek ;)

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2017, 11:45

o ile Hazard odejdzie... skoro pisze się nie o Sanchezie a o Insigne to może Chilijczyk już w Bayernie?

zresztą od nas pewnie odejdzie Bonucci więc nie ma się co śmiać z rywali ;] bez sprzedaży wzmacnia się chyba tylko Milan w tej chwili

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2017, 12:20

Maly pisze:bez sprzedaży wzmacnia się chyba tylko Milan w tej chwili
No tak tylko Suso wybiera między Neapolem, a Romą :ok:
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2017, 13:03 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2017, 18:12

a to nie słyszałem... w takim razie nawet oni mając 3 zawodników godnych uwagi nie są w stanie ich zatrzymać, taka to teraz Serie A

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ODPOWIEDZ