Forumowicz od A do Z - vol.2
- mati888
- Juventino
normalnie bym zagłosował na Niasty'ego albo Pawełka...ale w zaistniałej sytuacji-JEDZIESZ MOTOR :!: :lol:
skazywani na porażkę muszą się trzymać razem
skazywani na porażkę muszą się trzymać razem

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- deszczowy
- Juventino
Masz mój miecz, Pawełek
Należy Ci się w końcu, za to ciągłe bycie drugim!

Należy Ci się w końcu, za to ciągłe bycie drugim!
- Tharp
AND MY AXE!!!1deszczowy pisze:Masz mój miecz, Pawełek![]()
dzialam z zasada "jak nie masz na kogo glosowac, to glosuj na ta sama osobe co deszczowy"
- deszczowy
- Juventino
- oliver
- Juventino
Dopiero teraz mam okazję podziękować wszystkim za głosy. Więc dziękuje. Alfabet umieszczę w tygodniu, a raczej pod koniec tygodnia. Denerwowało mnie, że użytkownicy zgłaszają się wygrywają i oddają alfabet po za czasem regulaminowym tzn. gdzieś po miesiącu. Teraz wiem, że zmieszczenie się w czasie to mission impossible. Nie ukrywam, że trochę mi pomógł ban bo pewnie dalej siedział bym w martwym punkcie, a tak zamiast pisać na forum pisałem alfabet.
głos na Pawełka za walkę ze mną do samego końca.
głos na Pawełka za walkę ze mną do samego końca.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Motor
- Juventino
Ja może spróboje nawiązać do Adama w celu przekonania nieprzekonanych wyborców, a więc, przypomina mi się jak wszyscy skreślali Adasia, na pewno część z was też się tego dopuszczała. Wszyscy stawiali go na straconej pozycji, teraz znów jest noszony na rękach, on wytrwał sam, ja aby coś osiągnąć MUSZĘ mieć waszą pomoc, wasze zaufanie, więc drogi obywatelu idź do urn głosuj, na perspektiwicznego kandydata, głosuj na Motora.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- mati888
- Juventino
Dokładnie!
Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony! Głosujcie na Motora, a nie pożałujecie!
Swoją drogą, chciałem podziękować tej jednej duszy, która oddała głos na takiego total 'szaraczka' jak ja. Mam nadzieję, że przekroczę chociaż granicę 5 głosów
@Azrael a to, że od października mam zamiar studiować fizjoterapię (oczywiście - nie umywa się to do medycyny, ale zawsze podobne zainteresowanie) Ci nie wystarczy?
A to 'zapuszczanie wąsów', powinienem zacząć zaraz po dołączeniu na forum, w tydzień chyba nie zdołam jakoś znacząco zaistnieć. Chyba, że nieprawidłowo zrozumiałem Twoje słowa jako metaforę...

Swoją drogą, chciałem podziękować tej jednej duszy, która oddała głos na takiego total 'szaraczka' jak ja. Mam nadzieję, że przekroczę chociaż granicę 5 głosów
@Azrael a to, że od października mam zamiar studiować fizjoterapię (oczywiście - nie umywa się to do medycyny, ale zawsze podobne zainteresowanie) Ci nie wystarczy?
A to 'zapuszczanie wąsów', powinienem zacząć zaraz po dołączeniu na forum, w tydzień chyba nie zdołam jakoś znacząco zaistnieć. Chyba, że nieprawidłowo zrozumiałem Twoje słowa jako metaforę...
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010, 00:02 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Azrael
- Juventino
Jak zapuścisz wąsy i się w nich "pokażesz na forum", to na Ciebie zagłosuję. 8)Motor pisze:Ja może spróboje nawiązać do Adama w celu przekonania nieprzekonanych wyborców, a więc, przypomina mi się jak wszyscy skreślali Adasia, na pewno część z was też się tego dopuszczała. Wszyscy stawiali go na straconej pozycji, teraz znów jest noszony na rękach, on wytrwał sam, ja aby coś osiągnąć MUSZĘ mieć waszą pomoc, wasze zaufanie, więc drogi obywatelu idź do urn głosuj, na perspektiwicznego kandydata, głosuj na Motora.
Mati888, no chyba, że Ty pierwszy sobie sprezentujesz owłosienie pod nosem...
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2010, 23:53 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- Motor
- Juventino
Myśle że mógłbyś o sobie nie wspominaćmati888 pisze:Dokładnie!
Głosuj na Motora, daj mu szansę! - ogłaszam oficjalnym hasłem wyborczym kandydata nr. 3. na liście startowej nr. 1. w rejonie Polska.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
- lisciozerca
- Juventino
Z racji tego, że w 2000r. ostatecznie zamknięto ostatni pracujący reaktor nr 3 w elektrowni atomowej w Czarnobylu, głosuje na rodowitego (jak się domyślam :twisted: ) mieszkańca tegoż miasta 

- Azrael
- Juventino
No dobra, za to, że się pierwszorzędnie podlizałeś masz mój głos. Widzę przed Tobą wielką karierę w służbie zdrowia...mati888 pisze:@Azrael a to, że od października mam zamiar studiować fizjoterapię (oczywiście - nie umywa się to do medycyny, ale zawsze podobne zainteresowanie) Ci nie wystarczy?![]()
Ale wąsy masz zapuszczać obowiązkowo! "Na Małysza" to w tydzień wyrosną pierwszorzędne!

Pozdrawiam!