Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 13:28

Chciałbym finał Atletico - Real i rewanż Atletico za finał sprzed dwóch lat.

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 15:59

Paulo pisze:Co do krytyków Benzemy - On jest typową "9" i żyje z podań a nie kreuje akcje. Kiedy wielcy taktycy i trenerzy z tego forum to zrozumieją ? Jest znakomitym uzupełnieniem nierównego Bale i chimerycznego Ronaldo bo zawsze strzela gole. Chciałbym takiego napastnika, którymi pomimo tylu zawirowań strzela swoje.
Właśnie, zapomniałem o tym powiedzieć wczoraj. Kibice Królewskich często narzekają na Francuza, ale wiadomo, że na ich opinie trzeba spoglądać z przymrużeniem oka bo przy liczbach, jakie wykręca CR statystyki Benzemy na nich wrażenia nie robią. Gdyby doszło u nas do przemeblowania w ataku i z jakichś względów pojawiłaby się szansa na Benzemę, to ja bym go chętnie zobaczył w biało czarnych barwach. Nawet mimo faktu, że mu niebawem 30 stuknie.

Kadziel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 18:40

vitoo pisze:
Paulo pisze:Co do krytyków Benzemy - On jest typową "9" i żyje z podań a nie kreuje akcje. Kiedy wielcy taktycy i trenerzy z tego forum to zrozumieją ? Jest znakomitym uzupełnieniem nierównego Bale i chimerycznego Ronaldo bo zawsze strzela gole. Chciałbym takiego napastnika, którymi pomimo tylu zawirowań strzela swoje.
Właśnie, zapomniałem o tym powiedzieć wczoraj. Kibice Królewskich często narzekają na Francuza, ale wiadomo, że na ich opinie trzeba spoglądać z przymrużeniem oka bo przy liczbach, jakie wykręca CR statystyki Benzemy na nich wrażenia nie robią. Gdyby doszło u nas do przemeblowania w ataku i z jakichś względów pojawiłaby się szansa na Benzemę, to ja bym go chętnie zobaczył w biało czarnych barwach. Nawet mimo faktu, że mu niebawem 30 stuknie.
Właśnie kibice Realu bardzo cenią Benzeme, ale nie za skuteczność, a za asystowanie i doskonałe partnerowanie Ronaldo. Oczywiście w tym sezonie dołożył też skuteczność, ale zazwyczaj jest w "cieniu" Ronaldo oraz Bale i raczej on im tworzy sytuacje niż oni jemu. Swoją drogą chciałbym go zobaczyć w klubie w którym byłby niekwestionowanym liderem ataku i większość piłek byłaby grana na niego np: w Juve. :C

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 19:35

Alexinhio-10 pisze:Chciałbym finał Atletico - Real i rewanż Atletico za finał sprzed dwóch lat.
Też bardzo mocno liczę na taki finał i końcowy rezultat, zwłaszcza, że Atletico klepie Real w tym sezonie aż miło. Wczorajszego spotkania nie oglądałem, ale z tego co tu czytam, to chyba wiele nie straciłem. Zresztą podobne głosy słyszałem wśród swoich znajomych, którzy łudzili się, że będzie widowisko.
Dzisiaj chętnie bym zobaczył 2:0 dla Los Colchoneros.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 19:49

Ciężko będzie odnaleźć naturalną harmonię w defensywie Atletico bez Godina, ale wierzę w Cholo. Osłabienie spore, ale my prawie przejechaliśmy Bayern bez podstawowego zawodnika w każdej formacji, oby dzisiaj wydusili korzystny wynik.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:22

Smokowski w studiu : A teraz o wczorajszym meczu- kibice Juventusu płakali jak to oglądali

Krótko i na temat.Juve by zmiotło oba te zespoły.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:44

Ta Liga Mistrzów w tym sezonie była tak bardzo do rąbnięcia przez Juve, że aż mi to chyba nigdy nie da spokoju. Nieistotne nawet czy byśmy szli drabinką City czy wyeliminowali ten Bayern. Nie ma takich kosmitów jak Barcelona w zeszłym sezonie, z każdym można powalczyć, a zwłaszcza w tych półfinałach.

Jak widzę to bezjajeczne Man City z realnymi szansami na finał, dymane w lidze przez Ranieriego to jestem blisko boleści brzucha.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:53

Mnie ściska w brzuchu również jak oglądam półfinały.... Straszny mam ból tyłka..

Nawet janusze w studio Canal plus wiedzą i są pewni, że Juve przejechaloby się i po Realu i po MC.

Bayern :facepalm2: Brawo Atletico...
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2016, 20:57 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:57

Saul... :jaw: Akcja a'la Messi z najlepszych lat. :bravo:

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:58

Co kot Saul wyczyścił sam w pojedynkę Bayern :shock:

Trzymam kciuki z całych sił za Atletico, niech Vidal obejdzie się ze smakiem.

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 20:59

Dziwne, Vidal to najlepszy piłkarz Bayernu ostatnich 2-3 miesięcy. Dziwnie się na to patrzy.. Strasznie mi brakuje Arturo w Juve.

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 21:10

Sila Spokoju pisze:Co kot Saul wyczyścił sam w pojedynkę Bayern :shock:
Ehh... przypomina się akcja Moraty i Cuadrado z Monachium! Nasi też mijali ich wtedy jak tyczki. Byłby piękny półfinał Juve-Atletico. Choć tak naprawdę, to powinien być finał tegorocznej LM. 2 kluby spoza wielkiego TOP-3 (Barca, Real, Bayern) i budowane mądrze od lat.

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 21:12

Cabrini_idol pisze:Dziwne, Vidal to najlepszy piłkarz Bayernu ostatnich 2-3 miesięcy. Dziwnie się na to patrzy.. Strasznie mi brakuje Arturo w Juve.
Mi również. Sama jego obecność na boisku sprawiała, że czułem się bezpieczniej w kontekście wyniku meczu. Natomiast póki co w Madrycie filozofia Simeone dosłownie bije na głowę Guardiolę i jego tiki-srakę.

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 21:16

Ja zaryzykuję stwierdzenie, że gdybyśmy mieli Vidala po swojej stronie w meczu z Bayernem (albo, gdyby po prostu Bayern nie miał Vidala), to nawet pomyłki sędziowskie nie zabrałyby nam awansu.

Pierwsze 30 minut kilka razy ciekawsze niż mecz City-Real... :prochno:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 21:28

Zauważyliście, że Neuer strasznie obniżył loty ? Mial 3-4 sezony na poziomie światowym. Ale teraz gra po prostu ok. Buffon praktycznie cała karierę na poziomie world class poza 2-3 sezonami w karierze. Był Kahn,był Casillas, był Dida, jest Neuer a Buffon nadal w top3 na świecie od 1997 roku.

Obrazek
ODPOWIEDZ