Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2012, 12:15

Paolo #3, tak już mają interowcy. Jak grali z nami to najpierw się pochwalili szmatą z napisem "Ja scudetto nie kradnę........" a potem obrażali prezydenta Agnelliego i ofiary Heysel.

Natomiast co do wzmocnień Milanu to ewidentnie brakuje czegoś Waszej linii pomocy i sądzę, że Montolivo to dobry byłby jako uzupełnienie. Szczególnie jak chcecie powalczyć w CL.
Ouh_yeah pisze:Mówisz o tym? Faktycznie poziom szamba, ale nie można mieć pretensji do wszystkich kibiców Interu, że znalazło się kilku kretynów, którzy chcieli być dowcipni inaczej.
Są ludzie odpowiedzialni za oprawę i powinni pilnować, żeby nie były wywieszane takie rzeczy. No chyba, że oni to popierają.
Ouh_yeah pisze:
Mietson pisze:Paolo #3, tak już mają interowcy. Jak grali z nami to najpierw się pochwalili szmatą z napisem "Ja scudetto nie kradnę........" a potem obrażali prezydenta Agnelliego i ofiary Heysel.
A kibice Juventusu to rasiści, bo dostaliśmy 10 tysięcy euro kary za rasistowskie przyśpiewki w trakcie tego samego meczu.
No to prawda. Ale faktem jest, że mało który klub nie dostaje czasem kar za rasizm.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, 12:40 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2012, 12:24

Mietson pisze:Paolo #3, tak już mają interowcy. Jak grali z nami to najpierw się pochwalili szmatą z napisem "Ja scudetto nie kradnę........" a potem obrażali prezydenta Agnelliego i ofiary Heysel.
A kibice Juventusu to rasiści, bo dostaliśmy 10 tysięcy euro kary za rasistowskie przyśpiewki w trakcie tego samego meczu.

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2012, 17:12

Faktycznie transparent tylko pokazuje poziom intelektualny tych dwóch <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> którzy to trzymają, niestety ale teraz większość będzie to przypinała pod ogół kibiców Interu, szkoda...

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2012, 18:25

Bartek88 pisze:@down: Nastepnym razem pomysl, zanim wprowadzisz 30 sek stresik u mnie.
Można po polsku?
Bartek88 pisze:Wiekszy ból to chyba u Ciebie wprowadzilo. Masz cialo zbudowane z antymaterii? :think: Bo na czystą logiczną logike, lepiej byc 1pkt za Milanem, niz 2 pkt przed nimi... Chyba, ze zle licze...hm... 37+1+1+1=38+1+1=39+1=40 -38 =2 a nie, dobrze licze.
Dżizas, stary, umiesz czytać ze zrozumieniem? Spiąłeś się chyba tak bardzo, że nie dotarło do Ciebie, co napisałem. Milan stracił 3 punkty, więc tym bardziej boli, że my swojego meczu nie wygraliśmy. Takie trudne? :|

Nie wiem także, czemu miała służyć ta wyższa matematyka.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2012, 21:01

wojczech7 pisze:
Bartek88 pisze:@down: Nastepnym razem pomysl, zanim wprowadzisz 30 sek stresik u mnie.
Można po polsku?
No bo piszesz jakies durnoty podwazajace moje fapanie, przez co udalo Ci sie wprowadzic mnie w stan skonfundowania na pol min. zanim sie upewnilem ze to faktycznie o 20:45 ligowy mecz. O 17 to tylko nostradamus mogl fapac.
Dżizas, stary, umiesz czytać ze zrozumieniem? Spiąłeś się chyba tak bardzo, że nie dotarło do Ciebie, co napisałem. Milan stracił 3 punkty, więc tym bardziej boli, że my swojego meczu nie wygraliśmy. Takie trudne? :|
Rozumiem, ze jak by zyskal 3pkt to by mniej bolalo? :lol:
Mnie jakos poprawila humor przegrana Milanu, po naszej porażce.
I nie bierz tak wszystkiego do siebie :ball:

KLIK ==>www
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2012, 02:06

no i Inter ogral Genoe. Szkoda mi przegranych bo fajnie przyciskali Inter tyle ze nic z tego nie wynikalo. Kilka kontr Interu i bramki padly.
Nie trzeba tlumaczyc ze sklad rezerwowy bo porownujac pilkarzy na poszczegolnych pozycjach to i tak Genoa nie ma szans ;)

Sneijder jakos cieniowal a najlepszy Maicon nie poraz pierwszy w tym sezonie. Wiekszosc spotkania bylo widac mocny presing Genoy i 9 zawodnikow Interu przy polu karnym :)

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 11:53

Inter ma polskiego sponsora.

http://intermediolan.com/aktualnosci.php?c=1&n=6940

ciekawe ile im złotówek sypną :prochno:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 11:58

Piotr Juvefan pisze:Inter ma polskiego sponsora.

http://intermediolan.com/aktualnosci.php?c=1&n=6940

ciekawe ile im złotówek sypną :prochno:
Czyżby atak biało-czarnych hakerów?
:D

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 12:03

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=56177&L=it

Bez kitu nawet na oficjalnej to jest. Jeśli "oknoplast" bedzie na ich koszulkach to bedzie wesoło :rotfl:

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 12:10

kamilu_87 pisze:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=56177&L=it

Bez kitu nawet na oficjalnej to jest. Jeśli "oknoplast" bedzie na ich koszulkach to bedzie wesoło :rotfl:
Hmm... czyli to prawda? Aż nie chce mi się wierzyć. To ma być sponsor "koszulkowy"? Kultowe dla Interistów Pirelli miałaby zastąpić polska firma? Z jednej strony dziwne - z drugiej duży powód do dumy dla Polaków, jeżeli to prawda.
it doesn't matter pisze:Nastepnym razem sie radze doinformowac. Inter ma takich sponsorów jak Oknoplast pięciu. Wraz z czterema innymi sa w gronie sposnorów głównych.

Pirelli natomiast jest sponsorem oficjalnym.

Wiecej tutaj: http://www.inter.it/aas/sponsor/home?L=en
Dzięki za wyjaśnienie - mnie osobiście zmyliło sformułowanie Top-sponsor. Tak czy siak - fajnie, że mamy firmy o tak silnej pozycji w Europie, że są w stanie sponsorować czołowe kluby piłkarskie.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012, 12:16 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 12:10

O w mordę :o poszukałem trochę więcej i taki oto fragment na fcinter.pl znalazłem :
Oknoplast to krakowska firma produkująca okna. Włoski rynek jest największym zagranicznym odbiorcą produktów polskiego przedsiębiorstwa. Od kilku spotkań Interu można było zobaczyć ich logo na banerach reklamowych.
czy ktoś kto oglądał ostatnie mecze interu zauważył takie bannery? :P

topboxing.pl zapraszam :)
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 12:13

Nastepnym razem radze sie doinformowac. Inter ma takich sponsorów jak Oknoplast pięciu. Wraz z czterema innymi sa w gronie sposnorów głównych.

Pirelli natomiast jest sponsorem oficjalnym.

Wiecej tutaj: http://www.inter.it/aas/sponsor/home?L=en

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 12:23

Oficjalne potwierdzenie ma nastąpić na przedmeczowej konferencji z Lazio i od tego meczu pewnie na banerach reklamowych pojawi się Polski sponsor.
Raczej mało prawdopodobne jest umieszczenie na ich koszulkach "Oknoplasta" chociaż jest mowa o sponsorze oficjalnym,zobaczymy czy Pirelli zostanie.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2012, 13:17

Bartek88 pisze:
wojczech7 pisze:
Można po polsku?
No bo piszesz jakies durnoty podwazajace moje fapanie, przez co udalo Ci sie wprowadzic mnie w stan skonfundowania na pol min. zanim sie upewnilem ze to faktycznie o 20:45 ligowy mecz. O 17 to tylko nostradamus mogl fapac.
Widzę, że bez łopatologii się nie obejdzie. Napisałeś, że Inter wygrał, po czym wkleiłeś screen'a ukazującego tabelę NIE UWZGLĘDNIAJĄCĄ tego spotkania. Całość skwitowałeś stwierdzeniem, że "znowu można fapać". Z tą 17 chodziło mi o to, iż owa tabela przedstawiała się w taki sposób zaraz po naszym meczu, a więc skoro chciałeś do niej "fapać", to mogłeś zacząć po ostatnim gwizdku meczu Juventusu, nie czekając na wynik derbów. Jasne?

---

Duma dumą, ale śmiesznie by było, gdyby interowcy biegali z oknoplastem na koszulkach. :)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 00:17

byl oknoplast na meczu z Genoa na banerach bo ogladalem ten mecz. Sam sie dziwilem co tam robi polska firma i poszperalem na google ;)

ODPOWIEDZ