Wszystko o SSC Napoli
- juvemaroko
- Juventino
Przed Napoli serie kilku waznych spotkan na 3 frontach.
Napoli bedzie podejmowac dziszaj u siebie Atalanta w wtorek zagra w ramach CI na Juventus Stadium, w nastepnym week end zagra na wyjezdzie z Roma i w wtorek zagra u siebie rewanzowym spotkanie 1-8 finalu LM z Realem Madrid.
Jak sobie poradza z ta seria to zobaczymy!
Napoli bedzie podejmowac dziszaj u siebie Atalanta w wtorek zagra w ramach CI na Juventus Stadium, w nastepnym week end zagra na wyjezdzie z Roma i w wtorek zagra u siebie rewanzowym spotkanie 1-8 finalu LM z Realem Madrid.
Jak sobie poradza z ta seria to zobaczymy!
- CzeczenCZN
- Juventino
@ juvemaroko To się nazywa uczciwa rywalizacja. My gramy na 3 frontach i oni. Chyba nie maja prawa narzekac. OK ich rywal w CL wiele trudniejszy, mieli pecha w losowaniu. No ale to dobrze sie złożyło - obie drużyny na podobnych obrotach zmierzą się w półfinale Coppa Italia.
- juvemaroko
- Juventino
Jestem po prostu ciekawe jak sobie poradza z taka sytuacja szczegolnie ze wieksosc fachowcow chwala ich gra ze niby ladna dla oko i przejemniejsza niz gra Juventus. Ba nawet uwazano ze w tym sezonie moga zdetronizowac Juventus w serii A.
- gucio_juve
- Juventino
Caldara bramka na 1:0 z Napoli. Po błędzie Albiola, ale dostawił głowę.
Edit.
Już 0:2 :lol:
Edit.
Już 0:2 :lol:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 54 razy
Jeszcze Inter dostanie baty niedługo od Atalanty i wszystko będzie OK 

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jeśli dzisiaj wygramy to wyprzedzamy napoli o 12 punktów na 12 kolejek przed końcem sezonu. Nam naprawdę nie ma kto zabrać tego mistrzostwa
Jak dla mnie kapitalna sprawa, niewyobrażalnym wyczynem byłoby zdobycie 10 tytułów mistrzowskich z rzędu.

Jak dla mnie kapitalna sprawa, niewyobrażalnym wyczynem byłoby zdobycie 10 tytułów mistrzowskich z rzędu.
- CzeczenCZN
- Juventino
No to wieczór obrońców (Naszych) w Naeapolu. Jeden nasz zarezerwowany strzela dwukrotnie, 5 trafienie w sezonie, drugi nasz wychowanek - który wraca do nas po tym sezonie - asystuje, kolejny którym też się interesujemy, również asystuje. Kto by pomyślał ze Atalanta miała będzie tylu fajnych pilkarzy. Pamiętam te śmiechy o ściąganie sztotu z Atalanty... No Nasi zagrali dla Nas - tak jak na prawdziwych Juventinich przystało. :C
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
czyli tradycyjnie - przychodzi luty i Napoli puchnie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vimes
- Juventino
- Cabrini_idol
- Juventino
Śmieszą mnie te krzyki w Rzymie i Neapolu, że już za moment strąca nas z tronu.
Zaraz się okażę, że Inter wyprzedzi i Romę i Napoli i tak to się skończy.
NIE MAMY ŻADNEGO KONKURENTA w SERIE A. Możemy grać na 2 biegu a i tak wygramy ligę.
ps Napoli przegrało mi kupon na 550 zł. Fakt, że za 10 zł postawiłem, ale boli , bo tylko Napoli mi spieprzyło kupon. Bo Juve wygra z palcem w tyłku.
Zaraz się okażę, że Inter wyprzedzi i Romę i Napoli i tak to się skończy.
NIE MAMY ŻADNEGO KONKURENTA w SERIE A. Możemy grać na 2 biegu a i tak wygramy ligę.
ps Napoli przegrało mi kupon na 550 zł. Fakt, że za 10 zł postawiłem, ale boli , bo tylko Napoli mi spieprzyło kupon. Bo Juve wygra z palcem w tyłku.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Napoli jest w kiepskiej sytuacji, bo przed nimi piekielnie trudny okres, a właśnie zaczęli puchnąć. Będą praktycznie zmuszeni nieco sobie odpuścić mecz z Juve (ma się pojawić kilku rezerwowych), bo w weekend czeka ich cholernie ważny pojedynek z Romą (zwłaszcza, że dali się wczoraj zaskoczyć przez Atalantę), a potem Real.
"Il Mattino" przyznało Zielińskiemu najniższą ocenę za wczorajsze spotkanie - 4,5. Spory zawód w środowisku Napoli po jego występie.
"Il Mattino" przyznało Zielińskiemu najniższą ocenę za wczorajsze spotkanie - 4,5. Spory zawód w środowisku Napoli po jego występie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jakby tak się skończyło to nikt już nam nie odbierze historycznego 6 scudetto z rzędu. Roma spuchla . 2 słaby mecz z rzędu. Tym bardziej, że Napoli nic wielkiego nie gra

- Vimes
- Juventino
Oznaczył terytorium: https://twitter.com/i/videos/838033984764407808Wojtek pisze:Polecam zobaczyć jego cieszynkę