Bundesliga
- Deutscher
- Dortmundczyk
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Błaszczykowski, Reus, Kampl - Aubameyang
Bayern Monachium: Neuer - Benatia, Boateng, Dante - Rafinha, Lahm, Alonso, Schweinsteiger, Bernat - Müller, Lewandowski
Dobry skład Dortmundu na dzisiejszy hit Bundesligi, ciekawe co z tego wyniknie. Dziwi mnie jedynie nieobecność Immobile na ławce rezerwowych. O żadnym urazie nic nie wiadomo, wiele się natomiast mówi o odejściu Włocha podczas letniego okna transferowego.
Bayern Monachium: Neuer - Benatia, Boateng, Dante - Rafinha, Lahm, Alonso, Schweinsteiger, Bernat - Müller, Lewandowski
Dobry skład Dortmundu na dzisiejszy hit Bundesligi, ciekawe co z tego wyniknie. Dziwi mnie jedynie nieobecność Immobile na ławce rezerwowych. O żadnym urazie nic nie wiadomo, wiele się natomiast mówi o odejściu Włocha podczas letniego okna transferowego.
- wagner
- Juventino
Zamierzam oglądać. Zapowiada się ciekawy mecz także dzięki polskiemu smaczkowi. Włoch miał pecha, że trafił w takim momencie do Borussi. Ciekawa sytuacja będzie po sezonie z Dortmundem. Ale na takie dyskusje przyjdzie jeszcze czas.Deutscher pisze:Dobry skład Dortmundu na dzisiejszy hit Bundesligi, ciekawe co z tego wyniknie. Dziwi mnie jedynie nieobecność Immobile na ławce rezerwowych. O żadnym urazie nic nie wiadomo, wiele się natomiast mówi o odejściu Włocha podczas letniego okna transferowego.
- Tobor
- Juventino
Ale mnie denerwuje faworyzowanie Borussii w polskich mediach. Oglądam studio przedmeczowe na Eurosporcie i "dziwnym trafem" w trofeach pominięto 3 tytuły w europejskich pucharach dla Bayernu (liga mistrzów pod poprzednią nazwą). Liczę, ze Bayern ich zmiecie dość mocno i pokaże BVB, gdzie ich miejsce. Powiem, że dopóki media tak nie nakręciły się na BVB to nie miałem nic przeciwko Dortmundczykom (nie pamietam finału LM z Borussia miałem 3 lata :oops: )
- pablo1503
- Juventino
A to nie jest tak, że teraz wszyscy jesteśmy Bawarczykami?Tobor pisze:Ale mnie denerwuje faworyzowanej Borussii w polskich mediach. Oglądam studio przedmeczowe na Eurosporcie i "dziwnym trafem" w trofeach pominięto 3 tytuły w europejskich pucharach dla Bayernu (liga mistrzów pod poprzednią nazwą). Liczę, ze Bayern ich zmiecie dość mocno i pokaże BVB, gdzie ich miejsce. Powiem, że dopóki media tak nie nakręciły się na BVB to nie miałem nic przeciwko Dortmundczykom (nie pamietam finału LM z Borussia miałem 3 lata :oops: )

Mam wrażenie, że wraz z transferem Lewandowskiego, przetransferowały się również media.
Sport.pl(rzygam) jest niedoścignione w tym. 'Bayern ogrywa X. Lewy zagrał bardzo dobrze, miał asyste asysty asyty'! :doh: Może trochę podkoloryzowałem, ale mniej więcej tak tam wyglądają GŁÓWNE INFORMACJE, często podpisane pilne!

- wojczech7
- Juventino
Pytanie: po co tam zaglądasz?pablo1503 pisze:A to nie jest tak, że teraz wszyscy jesteśmy Bawarczykami?Tobor pisze:Ale mnie denerwuje faworyzowanej Borussii w polskich mediach. Oglądam studio przedmeczowe na Eurosporcie i "dziwnym trafem" w trofeach pominięto 3 tytuły w europejskich pucharach dla Bayernu (liga mistrzów pod poprzednią nazwą). Liczę, ze Bayern ich zmiecie dość mocno i pokaże BVB, gdzie ich miejsce. Powiem, że dopóki media tak nie nakręciły się na BVB to nie miałem nic przeciwko Dortmundczykom (nie pamietam finału LM z Borussia miałem 3 lata :oops: )![]()
Mam wrażenie, że wraz z transferem Lewandowskiego, przetransferowały się również media.
Sport.pl(rzygam) jest niedoścignione w tym. 'Bayern ogrywa X. Lewy zagrał bardzo dobrze, miał asyste asysty asyty'! :doh: Może trochę podkoloryzowałem, ale mniej więcej tak tam wyglądają GŁÓWNE INFORMACJE, często podpisane pilne!
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
Lewy najlepszy na boisku. Wszystko co grozne w tym meczu dla bayernu to Lewy. Przyjecie, zastawianie sie, przyspieszenie. Brawo.

- Deutscher
- Dortmundczyk
Lewy najlepszym piłkarzem spotkania. Teraz tylko czekać na wysyp komentarzy w stylu "a dlaczego Robert nie był tak dobry w meczu z Irlandią?!?!?"
Frajerstwo Borussii znowu dało o sobie znać. Spokojnie można było zdobyć chociaż jeden punkt w tym meczu. Kapitan Hummels, bohater mojego avatara, po raz setny w tym sezonie doprowadził do utraty gola. I pomyśleć, że wy narzekacie na Kielona i Bonucciego...
Frajerstwo Borussii znowu dało o sobie znać. Spokojnie można było zdobyć chociaż jeden punkt w tym meczu. Kapitan Hummels, bohater mojego avatara, po raz setny w tym sezonie doprowadził do utraty gola. I pomyśleć, że wy narzekacie na Kielona i Bonucciego...
- jakku1
- Juventino
Hummels od kiedy pamietam gra albo w kratke albo bardzo niepewnie, a w poprzednich sezonach zdarzalo mi sie ogladac Borussie w Bundeslidze po 20-25 razy na sezon. Naprawde dobry sezon mial wtedy kiedy jeszcze Kagawa wystepowal w zespole z Dortmundu. Ale ten Kagawa sprzed transferu do MU. Wowczas - tak, to byl naprawde swietny obronca. Teraz, niestety, nie wydalbym na Matsa tych 25-30 baniek.Deutscher pisze:Lewy najlepszym piłkarzem spotkania. Teraz tylko czekać na wysyp komentarzy w stylu "a dlaczego Robert nie był tak dobry w meczu z Irlandią?!?!?"
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pablo1503
- Juventino
Mimo, że poziom pisania jest tam marny, to zawsze idzie się coś dowiedzieć. No i w komentarzach pod newsami można się czasem nieźle pośmiać.wojczech7 pisze:Pytanie: po co tam zaglądasz?pablo1503 pisze:A to nie jest tak, że teraz wszyscy jesteśmy Bawarczykami?Tobor pisze:Ale mnie denerwuje faworyzowanej Borussii w polskich mediach. Oglądam studio przedmeczowe na Eurosporcie i "dziwnym trafem" w trofeach pominięto 3 tytuły w europejskich pucharach dla Bayernu (liga mistrzów pod poprzednią nazwą). Liczę, ze Bayern ich zmiecie dość mocno i pokaże BVB, gdzie ich miejsce. Powiem, że dopóki media tak nie nakręciły się na BVB to nie miałem nic przeciwko Dortmundczykom (nie pamietam finału LM z Borussia miałem 3 lata :oops: )![]()

- sebastian10
- Juventino
BvB powinni sobie Milika sprowadzić na koniec sezonu znowu by było 3 . fc bałagan mnie nie zachwyca moze Porto przejda ale nic wiecej .
- juvemaroko
- Juventino
kolejna wpadka BvB dzis z Monchenglagdbach.
Zeby zagrac na arenie Europejskie BVB musi wywalczyc puchar DFB badz przegrac w finale z Bayernem.
Zeby zagrac na arenie Europejskie BVB musi wywalczyc puchar DFB badz przegrac w finale z Bayernem.
- Deutscher
- Dortmundczyk
I znowu Hummels się dziś nie popisał, nie do wiary, co się stało z tym facetem po mundialu? Przecież to co ten gościu wyprawia, to jest jakiś piłkarski kryminał. Niech United daje te 40 milionów i go sobie bierze.
Trzeba dokonać poważnych roszad w zespole, a przede wszystkim postawić na młodych zawodników takich jak Dudziak (7 minut po wejściu na boisko już zaliczył asystę), którzy mają jakieś ambicje, w odróżnieniu od tej bandy przepłaconych gwiazdeczek.
Trzeba dokonać poważnych roszad w zespole, a przede wszystkim postawić na młodych zawodników takich jak Dudziak (7 minut po wejściu na boisko już zaliczył asystę), którzy mają jakieś ambicje, w odróżnieniu od tej bandy przepłaconych gwiazdeczek.
Przecież BVB gra z Bayernem w 1/2 finału, poza tym od tego sezonu tylko zdobywca pucharu ma zapewniony start w europejskich pucharach.juvemaroko pisze:Zeby zagrac na arenie Europejskie BVB musi wywalczyc puchar DFB badz przegrac w finale z Bayernem.
- juvemaroko
- Juventino
No to BvB musi najpierw pokonac Bayernu :-)Deutscher pisze:I znowu Hummels się dziś nie popisał, nie do wiary, co się stało z tym facetem po mundialu? Przecież to co ten gościu wyprawia, to jest jakiś piłkarski kryminał. Niech United daje te 40 milionów i go sobie bierze.
Trzeba dokonać poważnych roszad w zespole, a przede wszystkim postawić na młodych zawodników takich jak Dudziak (7 minut po wejściu na boisko już zaliczył asystę), którzy mają jakieś ambicje, w odróżnieniu od tej bandy przepłaconych gwiazdeczek.Przecież BVB gra z Bayernem w 1/2 finału, poza tym od tego sezonu tylko zdobywca pucharu ma zapewniony start w europejskich pucharach.juvemaroko pisze:Zeby zagrac na arenie Europejskie BVB musi wywalczyc puchar DFB badz przegrac w finale z Bayernem.