Wszystko o Squadra Azzurra
- filippo
- Juventino
mizerny, ale jak patrze na Aque to niedobrze mi się robi. Gość w ciągu pierwszych paru minut wypieprzył się 2 razyKiss pisze:Kontuzja Monto wygląda na powazna. Usztywniona nowa na noszach, chyba po mundialu.
Pilkarza szkoda ale plakac nie będę, bo marny z niego grajek.
forumowy ujadacz
- Kiss
- Juventino
Sytuacji nie widziałem ale przykłada sobie lód do lba. Siedzi na lawce wiec nic mu nie będzie.Gelo65 pisze:RAI 1 sopcast: Channel - 144947
Najpierw Montolivo, teraz Aquilani...
Ktoś wie co z tym drugim się stało że zszedł?
- naros
- Juventino
Niestety mam internet "na pakiet"Don Paolo pisze:Rai Uno zakodowane, w Polsce żadna stacja tego meczu nie transmituje.naros pisze:Panowie gdzie jest transmisja?
Chcesz stream?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- rad
- Juventino
Tutaj ktoś znajdzie transmisję, RaIUno ładnie nadaje: http://www.drakulastream.eu/football-li ... video.html
Biedna ta gra Italii. Grają w dziada z Irlandczykami. Klepanie, klepanie i raz jeszcze klepanie... Ale może jest to sposób na zgranie ?
Biedna ta gra Italii. Grają w dziada z Irlandczykami. Klepanie, klepanie i raz jeszcze klepanie... Ale może jest to sposób na zgranie ?
- Kubba
- Juventino
Ale się jaram Verrattim... gość gra na tak dużym spokoju, pewnie, króciutko prowadzi piłkę mając nawet trzech typów na sobie i mimo wszystko celnie podaje do kolegi z drużyny... Ale spieprzyliśmy jego zakup
Środek Pogba - Verratti - Vidal to byłaby miazga
Łapta, dobra jakość po angielsku ----> Klik! <-----

Środek Pogba - Verratti - Vidal to byłaby miazga
Łapta, dobra jakość po angielsku ----> Klik! <-----
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Dokładnie, Veratti dzisiaj świetnie się trzyma przy piłce, może przerosnąć Pirlo (na pewno prezentuje się lepiej niż Maestro bez formy w tym sezonie). Markiz też fajnie klepie.
- filippo
- Juventino
Ale też musicie przyznać, że czasami przesada z tymi prostopadłymi, podnoszonymi piłkami z miejsca. Mimo to nie wyobrażam sobie kadry bez niego na MŚ.Mehehehe pisze:Dokładnie, Veratti dzisiaj świetnie się trzyma przy piłce, może przerosnąć Pirlo (na pewno prezentuje się lepiej niż Maestro bez formy w tym sezonie). Markiz też fajnie klepie.
Jego podanie do Immobile na początku meczu - świetne. Przyjęcie Immobile - poziom Mitry
forumowy ujadacz
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
...po czym głośno się zaśmiał, popukał w głowę i ustawił go tam gdzie grał całe życieIl Fenomeno pisze:No i okazało się że jestem Bogiem włoskiej piłki. Prandelli wszedł na jp przeczytał mój pomysł o Verrattim za napastnikami w 4-3-1-2.

Aqua jakby płakał więc nie wiadomo czy to jednak nie coś innego i czuje że to koniec dla niego, ogólnie to po ludzku złe ale jeśli miałby jechać za kogokolwiek innego na MŚ to lepiej żeby złapał jakąś niegroźną kontuzję... tak chyba najlepiej by się przysłużył tej reprezentacji ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PrzemasJuve
- Juventino
ee no jak na ten skład nie grają źle
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- rad
- Juventino
Wraz ze zmianami zmienników na podstawowych graczy zaczęło to jakoś wyglądać, przynajmniej optycznie sprawiali wrażenia ciągłego parcia do przodu.
Marchisio mógł wygrać mecz Italii.
Solidnie Bonucci.
Marchisio mógł wygrać mecz Italii.
Solidnie Bonucci.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2014, 22:45 przez rad, łącznie zmieniany 1 raz.