Forumowicz od A do Z - vol.2
- sisman
- Juventino
.Pawełek pisze:Szedłem Twym to tokiem (nie)rozumowania. 8)
:rotfl: jaka spina 8) poćwicz jeszcze nad rozumowaniem, bo wychodzi Ci to jak wrzutki Molinaro. Nie odbieraj tego i moich wcześniejszych postów jako atak na Ciebie. Troszeczke dystansu.
Day after day I'm getting better and better.
- Pawełek
- Juventino
Eeeej, zepsułeś zabawę!sisman pisze:.Pawełek pisze:Szedłem Twym to tokiem (nie)rozumowania. 8)
:rotfl: jaka spina 8) poćwicz jeszcze nad rozumowaniem, bo wychodzi Ci to jak wrzutki Molinaro. Nie odbieraj tego i moich wcześniejszych postów jako atak na Ciebie. Troszeczke dystansu.

Sens logicznego myślenia celem lichwiarzy brudnej filipiki. A teraz - co autor miał na myśli?
Sky is the limit!
- -Lucas-
- Juventino
Czas zakończyć kolejną ankietę. Po jakże wyrównaje rywalizacji w końcu alfabet będzie dane opublikować sismanowi. Z niecierpliwością czekamy na kolejną lekturę!
sisman [21 głosów]
Pawełek [18 głosów]
Niasty [17 głosów]
Motor [8 głosów]
Wszystkich głosów: 64.
Do kolejnej ankiety przechodzi Pawełek oraz Niasty. Czekamy jeszcze na dwóch chętnych do następnej ankiety
sisman [21 głosów]
Pawełek [18 głosów]
Niasty [17 głosów]
Motor [8 głosów]
Wszystkich głosów: 64.
Do kolejnej ankiety przechodzi Pawełek oraz Niasty. Czekamy jeszcze na dwóch chętnych do następnej ankiety

- Tharp
gratulacje sisman, licze ze dotrzymasz *obietnicy* i pozatym zamiescisz alfabet dosc szybko :P
Czarna lista to hanba! Nom.
sorry, nie moglem sie powstrzymac :P
Czarna lista to hanba! Nom.
Pawełek pisze: Znowu drugi...

sorry, nie moglem sie powstrzymac :P
- deszczowy
- Juventino
Zafajdany złośliwiecTharp pisze:Pawełek pisze: Znowu drugi...
sorry, nie moglem sie powstrzymac

- Majos
- Juventino
Gratulację, i czekam na Twój alfabet, oby szybko, bo dawno nie było nowego do poczytania.sisman pisze:Alfabet postaram się "oddać" jak najszybciej. Nie chcę też zrobić "byle czego", więc proszę o wyrozumiałość.
- mati888
- Juventino
nie ma sensu, żeby zabawa stała-możecie wziąć mnie-będę dzielnie okupował 4. pozycję, obiecuję!
dodajcie znów Motora, bo jak mówię-no nie ma sensu, żeby to stało, a tak któryś z cwaniaków z poprzedniej ankiety będzie miał szansę na napisanie swojej pracy

dodajcie znów Motora, bo jak mówię-no nie ma sensu, żeby to stało, a tak któryś z cwaniaków z poprzedniej ankiety będzie miał szansę na napisanie swojej pracy
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- -Lucas-
- Juventino