Juventini na wypożyczeniach...
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Jeszcze wam on wszystkim pokaze , jak za 5 lat bedzie w koszulce Realu biegal. Malymi krokami zmierza do celuMateuszello pisze:W drugiej kolejce Isla zadebiutował w QPR i dostali baty od Tottenhamu. Według whoscored zagrał mizernie. To jest jedyny zawodnik, ktory jest dla zbyteczny,ale możemy jeszcze dostać za niego parę milionów. Jak zacznie ławkować to koniec. Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą, ktorym skończą sie umowy za rok.

- mati888
- Juventino
Dobrze, że nie sprecyzowałeś Realu, jaki masz na myśli - Murcia to maks dla tego gościaAVE JUVE!!! pisze:Jeszcze wam on wszystkim pokaze , jak za 5 lat bedzie w koszulce Realu biegal. Malymi krokami zmierza do celuMateuszello pisze:W drugiej kolejce Isla zadebiutował w QPR i dostali baty od Tottenhamu. Według whoscored zagrał mizernie. To jest jedyny zawodnik, ktory jest dla zbyteczny,ale możemy jeszcze dostać za niego parę milionów. Jak zacznie ławkować to koniec. Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą, ktorym skończą sie umowy za rok.

Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Arbuzini
- Juventino
Jeśli dobrze spisze się Romulo to nikt o Isli pewnie myśleć nie będzie. Brazylijczyk jest od Mauricio tylko rok starszy więc pomysły "hej, weźmy go z powrotem, bo jest młodszy" też raczej odpadają.mati888 pisze:Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze
- Mateuszello
- Juventino
Na dodatek, jak nie będzie już powrotu 3-5-2 to gdyby Isla prezentowałby sie lepiej od Romulo to zwyczajnie nie będzie dla niego miejsca.Arbuzini pisze:Jeśli dobrze spisze się Romulo to nikt o Isli pewnie myśleć nie będzie. Brazylijczyk jest od Mauricio tylko rok starszy więc pomysły "hej, weźmy go z powrotem, bo jest młodszy" też raczej odpadają.mati888 pisze:Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze
Marcel Buchel został dziś wypozyczony do Bologny.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Kucharius1
- Juventino
Boakye i Spinazzola debiutują w drugiej połowie w Atalancie 

- Medzeer
- Juventino
Czy ktoś wie dlaczego Gabbiadini nie gra dzisiaj? Jakas kontuzja czy jak?
W innym meczu sędzia właśnie pozbawił Zaze bramki uznając niesłusznie faul na bramkarzu.
EDIT:
To co zrobili razem Berardi i Zaza, miodzio, piękne, bramka stadiony świata. 1:0 dla Sassuolo
EDIT2:
1:1, do bramki przyczynił się nie kto inny jak... Peluso.
W innym meczu sędzia właśnie pozbawił Zaze bramki uznając niesłusznie faul na bramkarzu.
EDIT:
To co zrobili razem Berardi i Zaza, miodzio, piękne, bramka stadiony świata. 1:0 dla Sassuolo
EDIT2:
1:1, do bramki przyczynił się nie kto inny jak... Peluso.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Szikit pisze:Jeśli dobrze widzę to Gabbiadini z wolnego bramka przeciw Torino. Wolnego sprokurował najlepszy obrońca Torino ever, Kamil Glik.
https://www.youtube.com/watch?v=ks0iUUQA3vo Jak przywalił :shock:
- jakku1
- Juventino
Przed chwila mial kolejnego wolnego i trafil w poprzeczkeMehehehe pisze:Szikit pisze:Jeśli dobrze widzę to Gabbiadini z wolnego bramka przeciw Torino. Wolnego sprokurował najlepszy obrońca Torino ever, Kamil Glik.
https://www.youtube.com/watch?v=ks0iUUQA3vo Jak przywalił :shock:

Bardzo dobry mecz!
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- jakku1
- Juventino
Ale Gabbiadiniego!pablo1503 pisze:Powaznie? Włączyłem na kilka minut między 50, a 60 minutą i myślałem, że usnę. Może miałem po prostu pecha i trafiłem w nieciekawy momentjakku1 pisze:Bardzo dobry mecz!

Mecz sam w sobie sredni, teraz juz jest 2:0, po rajdzie Okaki.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Na razie Gabbiadini,Berardi i Zaza grają dobrze, ale w Turynie jest już 5 napastników, Tevez i Llorente nie do ruszenia, Coman na razie dobrze się pokazuje,Morata jeszcze za mało grał no i Gio,który jest chyba 5 w kolejce do gry. Oj może być kłopot bogactwa na przyszły sezon:)