Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2014, 17:47

Mateuszello pisze:W drugiej kolejce Isla zadebiutował w QPR i dostali baty od Tottenhamu. Według whoscored zagrał mizernie. To jest jedyny zawodnik, ktory jest dla zbyteczny,ale możemy jeszcze dostać za niego parę milionów. Jak zacznie ławkować to koniec. Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą, ktorym skończą sie umowy za rok.
Jeszcze wam on wszystkim pokaze , jak za 5 lat bedzie w koszulce Realu biegal. Malymi krokami zmierza do celu :P

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2014, 21:08

AVE JUVE!!! pisze:
Mateuszello pisze:W drugiej kolejce Isla zadebiutował w QPR i dostali baty od Tottenhamu. Według whoscored zagrał mizernie. To jest jedyny zawodnik, ktory jest dla zbyteczny,ale możemy jeszcze dostać za niego parę milionów. Jak zacznie ławkować to koniec. Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą, ktorym skończą sie umowy za rok.
Jeszcze wam on wszystkim pokaze , jak za 5 lat bedzie w koszulce Realu biegal. Malymi krokami zmierza do celu :P
Dobrze, że nie sprecyzowałeś Realu, jaki masz na myśli - Murcia to maks dla tego gościa :prochno:

Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2014, 22:07

mati888 pisze:Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze
Jeśli dobrze spisze się Romulo to nikt o Isli pewnie myśleć nie będzie. Brazylijczyk jest od Mauricio tylko rok starszy więc pomysły "hej, weźmy go z powrotem, bo jest młodszy" też raczej odpadają.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2014, 00:46

Arbuzini pisze:
mati888 pisze:Dokładnie to, co napisał Mateusz - powinniśmy trzymać kciuki, żeby jednak ta forma z Udinese wróciła i żeby jednocześnie nikt z Juve nie dał się nabrać i nie chciał włączyć go z powrotem do składu. Trzeba by go było wtedy opędzlować czym prędzej komukolwiek za jakiekolwiek pewne pieniądze
Jeśli dobrze spisze się Romulo to nikt o Isli pewnie myśleć nie będzie. Brazylijczyk jest od Mauricio tylko rok starszy więc pomysły "hej, weźmy go z powrotem, bo jest młodszy" też raczej odpadają.
Na dodatek, jak nie będzie już powrotu 3-5-2 to gdyby Isla prezentowałby sie lepiej od Romulo to zwyczajnie nie będzie dla niego miejsca.

Marcel Buchel został dziś wypozyczony do Bologny.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 19:45

Boakye i Spinazzola debiutują w drugiej połowie w Atalancie :)

Medzeer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 20:52

Czy ktoś wie dlaczego Gabbiadini nie gra dzisiaj? Jakas kontuzja czy jak?

W innym meczu sędzia właśnie pozbawił Zaze bramki uznając niesłusznie faul na bramkarzu.

EDIT:

To co zrobili razem Berardi i Zaza, miodzio, piękne, bramka stadiony świata. 1:0 dla Sassuolo

EDIT2:

1:1, do bramki przyczynił się nie kto inny jak... Peluso.

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2014, 20:48

Ceria jakie bramy :dance:

Fajna kolonia się tam naszych zrobiła.

Jest im raźnie 8)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2014, 21:07

Buchel sieknał bramkę dla Bolognii, już 2:0 dla nich przeciwko Pescarze (gdzie gra w pierwszym składzie Salamon). Bramke jeszcze zdobył dobrze znany Polakom Acquafresca.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 13:21

Jeśli dobrze widzę to Gabbiadini z wolnego bramka przeciw Torino. Wolnego sprokurował najlepszy obrońca Torino ever, Kamil Glik.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 13:32

Szikit pisze:Jeśli dobrze widzę to Gabbiadini z wolnego bramka przeciw Torino. Wolnego sprokurował najlepszy obrońca Torino ever, Kamil Glik.

https://www.youtube.com/watch?v=ks0iUUQA3vo Jak przywalił :shock:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 13:55

Mehehehe pisze:
Szikit pisze:Jeśli dobrze widzę to Gabbiadini z wolnego bramka przeciw Torino. Wolnego sprokurował najlepszy obrońca Torino ever, Kamil Glik.

https://www.youtube.com/watch?v=ks0iUUQA3vo Jak przywalił :shock:
Przed chwila mial kolejnego wolnego i trafil w poprzeczke :D.

Bardzo dobry mecz!

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 14:06

jakku1 pisze:Bardzo dobry mecz!
Powaznie? Włączyłem na kilka minut między 50, a 60 minutą i myślałem, że usnę. Może miałem po prostu pecha i trafiłem w nieciekawy moment :think:

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 14:10

pablo1503 pisze:
jakku1 pisze:Bardzo dobry mecz!
Powaznie? Włączyłem na kilka minut między 50, a 60 minutą i myślałem, że usnę. Może miałem po prostu pecha i trafiłem w nieciekawy moment :think:
Ale Gabbiadiniego! :prochno:

Mecz sam w sobie sredni, teraz juz jest 2:0, po rajdzie Okaki.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 15:12

Na razie Gabbiadini,Berardi i Zaza grają dobrze, ale w Turynie jest już 5 napastników, Tevez i Llorente nie do ruszenia, Coman na razie dobrze się pokazuje,Morata jeszcze za mało grał no i Gio,który jest chyba 5 w kolejce do gry. Oj może być kłopot bogactwa na przyszły sezon:)

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2014, 15:20

Gio się obrazi i odejdzie po takim sezonie, nie wiadomo czy Real nie odkupi Moraty, a mając w perspektywie granie także trójką napastników, moim zdaniem taka trójka będzie uzupełnieniem składu "w sam raz" ;)

Obrazek
Zablokowany