WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Heh mam nadzieje, że nie masz nic do mnie GregerGreger pisze:Ogólnie się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i boruciłem. A grunt do borucenia w tym społeczeństwie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Btw. widze, że zmieniłeś miejsce pochodzenia (patrz: profil) :C
- Buczus_JuveFan
- Juventino
No co zrobisz... nie od dziś wiadomo, że wiekszość jest głupcami i ślepcami, uroki demokracji :lol: .Greger pisze:To miejsce samo się zmieniło na głuPOland. Lajt Buczuś.
Trzeba się PANOWIE cieszyć, nie było co prawda 35 gardeł, ale atmosfera była świetna (przynajmniej podczas meczu

- blk01
- Juventino
bez takich :naughty:. 3 rok tu studiuje i z czymś takim się nie spotkałem. BTW bycie wsiurem to stan umysłu i nie zależy od miejsca zameldowania wpisanego na dowodzie.yanquez pisze: Przyjezdni studenci niemal zawsze idąc do baru przynoszą jedno Tyskie/Żubra tylko dla siebie.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- AmericanPsycho
- Juventino
Huhu, widzę, że zwinąłem się do chaty w odpowiednim momencie...
15 osób. Najwyraźniej ten długi weekend to jednak bardzo niesprzyjający termin.
Tak czy inaczej, mecz oglądaliśmy w fajnym, nowym (wszędzie się na trzodzie poznają
) miejscu. iNteriści na dole, my na górze. Tak jak w tabeli
Dawać Napoli, bo jak nie oni, to kto...?
15 osób. Najwyraźniej ten długi weekend to jednak bardzo niesprzyjający termin.
Tak czy inaczej, mecz oglądaliśmy w fajnym, nowym (wszędzie się na trzodzie poznają

Dawać Napoli, bo jak nie oni, to kto...?
Ostatnio zmieniony 30 października 2011, 14:00 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 3 razy.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
A ja jednak nie chce tego posta co tu napisałem i co? Nie usunę?
To wrzucę chociaż link jakiś.
http://www.youtube.com/watch?v=JvD3lpqm0m0
To wrzucę chociaż link jakiś.
http://www.youtube.com/watch?v=JvD3lpqm0m0
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Pissu
- Juventino
Uderzamy na Napoli. 15 osób, nie było źle. Ale Milan narazie rekordowy. Meczyk wczorajszy udany, jak zawsze na Interze był ogień. Widzimy się za tydzień, spokojnie każdy wyzdrowieje 
) pewne obiekcje 

Nie wiem Delakha, czy ludzie są zadowoleni z poznawania trzody, myślę że niektórzy mogli (a nawet mielidelakha pisze: Tak czy inaczej, mecz oglądaliśmy w fajnym, nowym (wszędzie się na trzodzie poznają) miejscu.

- greenjack85
- Juventino
Trzoda i obora była!!! Tyle z tego tematu. Kto nie był niech żałuje!!!
- AmericanPsycho
- Juventino
Też jestem za Havaną, wstępnie przynajmniej. Bo jak mało mord się zjawi, to nie ma sensu się ścierać z tym marnym obrazem tam. Gdybyście nie byli curva (sud) 'leniwi jak Vucinic' to napisałby jeden z drugim, że będzie, i można by wcześniej miejscówkę dopasować...
Tym razem bez B4, a przynajmniej nie u mnie, bo do 20 jestem w pracy.
Tym razem bez B4, a przynajmniej nie u mnie, bo do 20 jestem w pracy.