LaLiga
- Manitou
- Juventino
Przeczytałem wszystkie posty z tego tematu i powiem tyle -> 
Rybeq na twoim miejscu zamiast śmiać sie z Drewnianej Bramy
, zaczął zastanawiać sie ile szmat w tym sezonie puści Legro ''el galactico''
...

Rybeq na twoim miejscu zamiast śmiać sie z Drewnianej Bramy

...
Od początku do końca...
- Lypsky
- Juventino
Coz pozostaje ci powiedziec 8)Bielik pisze:Przeczytałem wszystkie posty z tego tematu i powiem tyle ->
Legro nie pusci duzo szmat bo nie stoi na bramceBielik pisze:Rybeq na twoim miejscu zamiast śmiać sie z Drewnianej Bramy, zaczął zastanawiać sie ile szmat w tym sezonie puści Legro ''el galactico''
...![]()

Swoja droga jestem pewien ze Perez chetnie zakupilby go i dolaczyl do gromady ''galactico'' :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Michael (L)
- Juventino
Perez (*)
Owen(*)
Perez krol marketingu,który nie wie o co chodzi w piłce.
ZAŁOSNE to co robi az smiac sie chce,to chyba on ustala skład bo niewiem
czy to Camacho zgodziałby sie na kolejnego napastnika.
Owen to juz na łeb upadł zeby przenosic sie do klubu gdzie bedzie siedział na rezerwie.Choc jedno trzeba perezowi przyznac umie kupowac bo 12 baniek +jakis tam grajek to wydaje mi sie darmocha.
Mam nadzieje ze bedzie to beznadziejny sezon gwiazd chłamu.
Pozdrawiam wszystkich którzy nienawidza realu tak jak ja. 8)
Owen(*)
Perez krol marketingu,który nie wie o co chodzi w piłce.
ZAŁOSNE to co robi az smiac sie chce,to chyba on ustala skład bo niewiem
czy to Camacho zgodziałby sie na kolejnego napastnika.
Owen to juz na łeb upadł zeby przenosic sie do klubu gdzie bedzie siedział na rezerwie.Choc jedno trzeba perezowi przyznac umie kupowac bo 12 baniek +jakis tam grajek to wydaje mi sie darmocha.
Mam nadzieje ze bedzie to beznadziejny sezon gwiazd chłamu.

Pozdrawiam wszystkich którzy nienawidza realu tak jak ja. 8)
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- Dionizos
- Juventino
Transfer Woodgate'a akurat rozumiem i nie wiem dlaczego macie go za drewno. Nie jest to co prawda Nesta, ale gracz mlody, grajacy na odpowiednim poziomie. A co do Pana Bielika... Legro '"el galactico"? TO kim byl Hierro :lol: ? Pamietasz jeszcze jak klekal przed Del Piero?
- Manitou
- Juventino
Transfer Owena, tak jak zresztą większość z was, uważam za zbędny. Na szczęście wydano na niego nie duże pieniądze, a w drużynie przyda się ławka rezerwowych, której w poprzednim sezonie Real właściwie nie maił, przez co zaliczył fatalną końcówke...
Woodgate... - jeśli piłkarz będzie grał na miare swoich możliwości to razem z Samuelem stworzy najlepszą defensywe w La Liga. Wielki talent. W każdym razie cena 20 mln wydaje się lekko przesadzona.
Dionizos, Hierro był jednym z najlepszych obrońców w historii piłki nożnej, w lidze strzelił niewiele mniej bramek niż Del Piero, dokładnie 102. Fakt pod koniec kariery grał słabo, ale porównywanie go do Legro to lekka przesada.
Woodgate... - jeśli piłkarz będzie grał na miare swoich możliwości to razem z Samuelem stworzy najlepszą defensywe w La Liga. Wielki talent. W każdym razie cena 20 mln wydaje się lekko przesadzona.
Dionizos, Hierro był jednym z najlepszych obrońców w historii piłki nożnej, w lidze strzelił niewiele mniej bramek niż Del Piero, dokładnie 102. Fakt pod koniec kariery grał słabo, ale porównywanie go do Legro to lekka przesada.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2004, 22:20 przez Manitou, łącznie zmieniany 2 razy.
Od początku do końca...
- Machnes
- Juventino
Pewnie zastanawiał jaki taniec tańczy Del Piero :lol: może Sambe ?? :lol: niestety nie zgadł...Dionizos pisze:A co do Pana Bielika... Legro '"el galactico"? TO kim byl Hierro :lol: ? Pamietasz jeszcze jak klekal przed Del Piero?

A ile było samobójczych??Bielik pisze:Hierro był jednym z najlepszych obrońców w historii piłki nożnej, w lidze strzelił niewiele mniej bramek niż Del Piero, dokładnie 102. Fakt pod koniec kariery grał słabo, ale porównywanie go do Legro to lekka przesada.

- Manitou
- Juventino
Napewno zdecydowanie mniej niż udanych interwencji.Machnes pisze:A ile było samobójczych??
Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat. Piłkarza ocenia sie za całokształ.Machnes pisze:nie no masz racje, jesteś kibicem Realu nie dziwię się, że go bronisz. Był waszym kapitanem i reprezentacji, ale szczerze mówiąc stoczył się na dno... takie moje zdanie. Pozdrawiam
Od początku do końca...
- bblackk
- Juventino
Śmiejecie się że Woodgate, że to beznadziejny zakup Pereza... JA za tego zawodnika oddałbym połowe naszej "wyśmienitej" obrony. Ten obrońca wcale nie jest drewniany i taki beznadziejny. Nie przesadzajcie rozumiem, że to Real i należy się z nich śmiać
, ale przy takim zakupie ja im mogę tylko pogratulować... A na dodatek wszyscy kupieni zawodnicy to nie pomysły Pereza tylko Camacho 

- Machnes
- Juventino
o ile się nie mylę to on przeszedł do Boltonu :shock: ciekawe czy odzyskał formę... może lepiej go kupcie... ale tak napoważnie to musiał dobrze grać w Katarze, że Bolton go kupiłBielik pisze:Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat. Piłkarza ocenia sie za całokształ.
- Manitou
- Juventino
Bolton go nie kupił, bo Hierro przeszedł do Anglii za darmo. Mam nadzieje, że pokaże jeszcze na co go stać. Trzeba jednak pamiętać, że Katar to Katar.
Chodziło mi o koniec jego gry w Realu.Bielik pisze:Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat.
Od początku do końca...
- hania
- Juventino
Akurat Owen jest jednym z nielicznych piłkarzy PS ktorych lubiłam. Przede wszystkim za swoją mimo wszystko skromność i postawę. Po WC 98 kiedy w wieku 18 lat oczarował swiat nie zmienil się.Dionizos pisze:Czym Cie zawiodl? Czyzbys kiedykolwiek czula szacunek, do ktoregos z graczy L. ??hania pisze:Owen troche mnie zawiodl musze powiedziec.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Łuki z Brzegu
- Juventino
Może se Baros (czy jak to się pisze) coś teraz pogra w Liverpoolu
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Kilka dni temu uslyszelem w telewizji bardzo smutna wiadomosc. Zinedine Zidane zakonczyl reprezentacyjna kariere. Jest to bardzo przykra wiadomosc bo jak wiadomo bez niego Francja nie jest tym samym zespolem co w 1998 i 2000 roku. Ja bardzo chcialem zeby gral jeszcze w reprezentacji do Mistrzostw Swiata w Niemczech i po nich dopiero zakonczyl reprezentacyjna kariere. Stalo sie niestety inaczej.
Oczywiscie nie musze wam przypominac jak on gra i co osiagnal... Powiem tylko ze to byl, jest i bedzie symbol Francji i kibice z tego kraju szybko sie z tym nie pogodza.
FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!
Oczywiscie nie musze wam przypominac jak on gra i co osiagnal... Powiem tylko ze to byl, jest i bedzie symbol Francji i kibice z tego kraju szybko sie z tym nie pogodza.
FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!
- Rybeq
- Juventino
odszedl sam michel platini i sie francuzi pozbierali.
zreszta zidane odszedl juz po euro, bo to co prezentowal ma me i ms kolejno w 2002 i 2004 roku to juz inny zawodnik. nie te lata. jego odejscie moze wywrzec pozytywny skutek na gre reprezentacji. poprzedni dwaj trenerzy opierali na nim cala gre, mimo iz byl kompletnie bez formy. osobiscie zapamietam tego zidane z juventusu.
zidane powinien juz zakonczyc cala swa kariere. jednak brak mu tej odwagi i klasy ktora posiadal michel. on odszedl w chwale, o zidanie trudno tak powiedziec.
zreszta zidane odszedl juz po euro, bo to co prezentowal ma me i ms kolejno w 2002 i 2004 roku to juz inny zawodnik. nie te lata. jego odejscie moze wywrzec pozytywny skutek na gre reprezentacji. poprzedni dwaj trenerzy opierali na nim cala gre, mimo iz byl kompletnie bez formy. osobiscie zapamietam tego zidane z juventusu.
zidane powinien juz zakonczyc cala swa kariere. jednak brak mu tej odwagi i klasy ktora posiadal michel. on odszedl w chwale, o zidanie trudno tak powiedziec.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.