LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 20:16

Przeczytałem wszystkie posty z tego tematu i powiem tyle -> Obrazek

Rybeq na twoim miejscu zamiast śmiać sie z Drewnianej Bramy :D , zaczął zastanawiać sie ile szmat w tym sezonie puści Legro ''el galactico''Obrazek
... :wink:

Od początku do końca...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 21:25

Bielik pisze:Przeczytałem wszystkie posty z tego tematu i powiem tyle -> Obrazek
Coz pozostaje ci powiedziec 8)
Bielik pisze:Rybeq na twoim miejscu zamiast śmiać sie z Drewnianej Bramy :D , zaczął zastanawiać sie ile szmat w tym sezonie puści Legro ''el galactico''Obrazek
... :wink:
Legro nie pusci duzo szmat bo nie stoi na bramce :P
Swoja droga jestem pewien ze Perez chetnie zakupilby go i dolaczyl do gromady ''galactico'' :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 21:40

Perez (*)
Owen(*)
Perez krol marketingu,który nie wie o co chodzi w piłce.
ZAŁOSNE to co robi az smiac sie chce,to chyba on ustala skład bo niewiem
czy to Camacho zgodziałby sie na kolejnego napastnika.
Owen to juz na łeb upadł zeby przenosic sie do klubu gdzie bedzie siedział na rezerwie.Choc jedno trzeba perezowi przyznac umie kupowac bo 12 baniek +jakis tam grajek to wydaje mi sie darmocha.
Mam nadzieje ze bedzie to beznadziejny sezon gwiazd chłamu. :)
Pozdrawiam wszystkich którzy nienawidza realu tak jak ja. 8)

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 21:42

Transfer Woodgate'a akurat rozumiem i nie wiem dlaczego macie go za drewno. Nie jest to co prawda Nesta, ale gracz mlody, grajacy na odpowiednim poziomie. A co do Pana Bielika... Legro '"el galactico"? TO kim byl Hierro :lol: ? Pamietasz jeszcze jak klekal przed Del Piero?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 22:05

Dionizos pisze:TO kim byl Hierro :lol: ? Pamietasz jeszcze jak klekal przed Del Piero?
Ta w spolce z gwiazda obecnej defensywy ''galactiocos'' Salgado :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 22:17

Transfer Owena, tak jak zresztą większość z was, uważam za zbędny. Na szczęście wydano na niego nie duże pieniądze, a w drużynie przyda się ławka rezerwowych, której w poprzednim sezonie Real właściwie nie maił, przez co zaliczył fatalną końcówke...

Woodgate... - jeśli piłkarz będzie grał na miare swoich możliwości to razem z Samuelem stworzy najlepszą defensywe w La Liga. Wielki talent. W każdym razie cena 20 mln wydaje się lekko przesadzona.
Dionizos, Hierro był jednym z najlepszych obrońców w historii piłki nożnej, w lidze strzelił niewiele mniej bramek niż Del Piero, dokładnie 102. Fakt pod koniec kariery grał słabo, ale porównywanie go do Legro to lekka przesada.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2004, 22:20 przez Manitou, łącznie zmieniany 2 razy.

Od początku do końca...
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 22:18

Dionizos pisze:A co do Pana Bielika... Legro '"el galactico"? TO kim byl Hierro :lol: ? Pamietasz jeszcze jak klekal przed Del Piero?
Pewnie zastanawiał jaki taniec tańczy Del Piero :lol: może Sambe ?? :lol: niestety nie zgadł... :D albo pokazał swoją szybkość ścigając się z Nedvedem (3 bramka)
Bielik pisze:Hierro był jednym z najlepszych obrońców w historii piłki nożnej, w lidze strzelił niewiele mniej bramek niż Del Piero, dokładnie 102. Fakt pod koniec kariery grał słabo, ale porównywanie go do Legro to lekka przesada.
A ile było samobójczych?? :D nie no masz racje, jesteś kibicem Realu nie dziwię się, że go bronisz. Był waszym kapitanem i reprezentacji, ale szczerze mówiąc stoczył się na dno... takie moje zdanie. Pozdrawiam

Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 11:15

Machnes pisze:A ile było samobójczych??
Napewno zdecydowanie mniej niż udanych interwencji.
Machnes pisze:nie no masz racje, jesteś kibicem Realu nie dziwię się, że go bronisz. Był waszym kapitanem i reprezentacji, ale szczerze mówiąc stoczył się na dno... takie moje zdanie. Pozdrawiam
Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat. Piłkarza ocenia sie za całokształ. :wink:

Od początku do końca...
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 11:28

Śmiejecie się że Woodgate, że to beznadziejny zakup Pereza... JA za tego zawodnika oddałbym połowe naszej "wyśmienitej" obrony. Ten obrońca wcale nie jest drewniany i taki beznadziejny. Nie przesadzajcie rozumiem, że to Real i należy się z nich śmiać ;), ale przy takim zakupie ja im mogę tylko pogratulować... A na dodatek wszyscy kupieni zawodnicy to nie pomysły Pereza tylko Camacho :P

Obrazek
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 11:30

Bielik pisze:Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat. Piłkarza ocenia sie za całokształ. :wink:
o ile się nie mylę to on przeszedł do Boltonu :shock: ciekawe czy odzyskał formę... może lepiej go kupcie... ale tak napoważnie to musiał dobrze grać w Katarze, że Bolton go kupił

Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 12:04

Bolton go nie kupił, bo Hierro przeszedł do Anglii za darmo. Mam nadzieje, że pokaże jeszcze na co go stać. Trzeba jednak pamiętać, że Katar to Katar.
Bielik pisze:Pod koniec rzeczywiście grał słabo, ale trzeba zauważyć ile miał już lat.
Chodziło mi o koniec jego gry w Realu.

Od początku do końca...
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 13:16

Dionizos pisze:
hania pisze:Owen troche mnie zawiodl musze powiedziec.
Czym Cie zawiodl? Czyzbys kiedykolwiek czula szacunek, do ktoregos z graczy L. ??
Akurat Owen jest jednym z nielicznych piłkarzy PS ktorych lubiłam. Przede wszystkim za swoją mimo wszystko skromność i postawę. Po WC 98 kiedy w wieku 18 lat oczarował swiat nie zmienil się.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Łuki z Brzegu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 13:58

Może se Baros (czy jak to się pisze) coś teraz pogra w Liverpoolu

Juve e' mio
Io sono Juve
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 17:02

Kilka dni temu uslyszelem w telewizji bardzo smutna wiadomosc. Zinedine Zidane zakonczyl reprezentacyjna kariere. Jest to bardzo przykra wiadomosc bo jak wiadomo bez niego Francja nie jest tym samym zespolem co w 1998 i 2000 roku. Ja bardzo chcialem zeby gral jeszcze w reprezentacji do Mistrzostw Swiata w Niemczech i po nich dopiero zakonczyl reprezentacyjna kariere. Stalo sie niestety inaczej.
Oczywiscie nie musze wam przypominac jak on gra i co osiagnal... Powiem tylko ze to byl, jest i bedzie symbol Francji i kibice z tego kraju szybko sie z tym nie pogodza.

FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 17:09

odszedl sam michel platini i sie francuzi pozbierali.
zreszta zidane odszedl juz po euro, bo to co prezentowal ma me i ms kolejno w 2002 i 2004 roku to juz inny zawodnik. nie te lata. jego odejscie moze wywrzec pozytywny skutek na gre reprezentacji. poprzedni dwaj trenerzy opierali na nim cala gre, mimo iz byl kompletnie bez formy. osobiscie zapamietam tego zidane z juventusu.
zidane powinien juz zakonczyc cala swa kariere. jednak brak mu tej odwagi i klasy ktora posiadal michel. on odszedl w chwale, o zidanie trudno tak powiedziec.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ODPOWIEDZ