Wszystko o Squadra Azzurra
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
słabe masz oko - Glik przed ME2012 też rozegrał tylko śladową liczbę meczów o punkty (0) i też został pominiętyzahor pisze:Analogii do Glika za cholere nie moge dostrzec.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
Według LGDS, Włosi mają grać 4-3-1-2: Buffon - Darmian, Paletta, Bonucci, De Sciglio - Montolivo, Thiago Motta, Marchisio - Verratti - Rossi, Immobile.
Mam nadzieję, że Paletta potwierdzi reprezentacyjną formę, Verratti swoim występem na trequartiście da Prandellemu do myślenia, a Rossi przekona do siebie selekcjonera. Podobno ten mecz ma być dla Pepito takim decydującym sprawdzianem. Aha, Cesare poda swoją '23' w niedzielę wieczorem, po tym jak Włosi wrócą z Londynu.
Mam nadzieję, że Paletta potwierdzi reprezentacyjną formę, Verratti swoim występem na trequartiście da Prandellemu do myślenia, a Rossi przekona do siebie selekcjonera. Podobno ten mecz ma być dla Pepito takim decydującym sprawdzianem. Aha, Cesare poda swoją '23' w niedzielę wieczorem, po tym jak Włosi wrócą z Londynu.
- filippo
- Juventino
Kurna, trójząb Verratti, Rossi i Immobile wygląda imponująco... Nie mogę się doczekać efektówbendzamin pisze:Według LGDS, Włosi mają grać 4-3-1-2: Buffon - Darmian, Paletta, Bonucci, De Sciglio - Montolivo, Thiago Motta, Marchisio - Verratti - Rossi, Immobile.

Tak, jestem fanbojem Verrattiego i mam bol dupy ze nie gra u nas
forumowy ujadacz
- Il Fenomeno
- Juventino
No i okazało się że jestem Bogiem włoskiej piłki. Prandelli wszedł na jp przeczytał mój pomysł o Verrattim za napastnikami w 4-3-1-2. Myślę, że ewentualną wygraną Mundialu bedzie można przypisać mnie.

- Eric6666
- Juventino
czyli jak Włosi nie wygrają Mundialu mamy robić tak?:Il Fenomeno pisze:No i okazało się że jestem Bogiem włoskiej piłki. Prandelli wszedł na jp przeczytał mój pomysł o Verrattim za napastnikami w 4-3-1-2. Myślę, że ewentualną wygraną Mundialu bedzie można przypisać mnie.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Skibil
- Redaktor
- zahor
- Juventino
Teraz nazywa się to "ślepe zapatrzenie", jak Włosi przywiozą medal z Brazylii to Montolivo stanie się "elementem doskonale pasującym do układanki Prandellego" i porównywany będzie do Podolskiego, na którego Loew postawił kiedyś mimo tragicznego sezonu w klubie. A przede wszystkim - mowa tutaj jest o meczu sparingowym, w pierwszej jedenastce znajduje się paru (a nawet sporo) gości, którzy powołania wcale nie mogą być pewni i mają coś do udowodnienia. W tym między innymi i Montolivo.Skibil pisze: Ehh, ten Montolivo... To chyba największy minus selekcjonera - ślepe zapatrzenie na tego piłkarzyka.
No fajnie, ale Mudżyn pisał o zabieraniu piłkarza z kadry - nie wiem jak można zabrać gościa skądś, gdzie go nigdy nie było, ale może to z powodu słabego oka.Maly pisze: słabe masz oko - Glik przed ME2012 też rozegrał tylko śladową liczbę meczów o punkty (0) i też został pominięty
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Montolivo powołania jest pewny i nie ma niczego do udowodnienia, bo selekcjoner Italii i jego największy fan to jedna i ta sama osobazahor pisze:w pierwszej jedenastce znajduje się paru (a nawet sporo) gości, którzy powołania wcale nie mogą być pewni i mają coś do udowodnienia. W tym między innymi i Montolivo.

- bendzamin
- Redaktor
Według włoskich mediów, Montolovo może być pewny powołania.
Skład na Irlandię: Sirigu; Darmian, Paletta, Bonucci, De Sciglio; Motta, Verratti, Montolivo; Marchisio; Rossi, Immobile.
Na papierze jednak Markiz na traktorzyście, a Verratti na pozycji Pirlo. Mam nadzieję, że przynajmniej będą zamieniać się pozycjami, bo jedynej szansy na wyjazd do Brazylii Marco upatruję w tym, że pokaże się z dobrej strony grając za napastnikami.
E: Verratti <3 <3 <3 <3 <3
Skład na Irlandię: Sirigu; Darmian, Paletta, Bonucci, De Sciglio; Motta, Verratti, Montolivo; Marchisio; Rossi, Immobile.
Na papierze jednak Markiz na traktorzyście, a Verratti na pozycji Pirlo. Mam nadzieję, że przynajmniej będą zamieniać się pozycjami, bo jedynej szansy na wyjazd do Brazylii Marco upatruję w tym, że pokaże się z dobrej strony grając za napastnikami.
E: Verratti <3 <3 <3 <3 <3
- filippo
- Juventino
Szczęście w nieszczęściu, że kontuzja Montolivo, a nie kogoś ważniejszego, ale ważna rzecz:
Kto do cholery organizuje mecz na 12 dni przed rozpoczęciem MŚ z drużyną rzeźników z Irlandii? Nie lepiej zagrać z drużyną, która tak nie kosi?
Kto do cholery organizuje mecz na 12 dni przed rozpoczęciem MŚ z drużyną rzeźników z Irlandii? Nie lepiej zagrać z drużyną, która tak nie kosi?
forumowy ujadacz
- Don Paolo
- Juventino
Bo pierwszy mecz na MŚ Włosi zagrają z Anglią?filippo pisze:Szczęście w nieszczęściu, że kontuzja Montolivo, a nie kogoś ważniejszego, ale ważna rzecz:
Analogicznie wczoraj Hiszpania grała z Boliwią, bo ma w grupie Chile, a Chorwacja dziś z Mali, gdyż jej grupowym rywalem będzie Kamerun.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2014, 21:05 przez Don Paolo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kiss
- Juventino
Kontuzja Monto wygląda na powazna. Usztywniona nowa na noszach, chyba po mundialu.
Pilkarza szkoda ale plakac nie będę, bo marny z niego grajek.
Pilkarza szkoda ale plakac nie będę, bo marny z niego grajek.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2014, 21:05 przez Kiss, łącznie zmieniany 1 raz.