Mercato (2012-2014)
- bramek
 - Juventino

@Pumex 
I tak i nie
Marrone to jest raczej w oczach Conte środkowy obrońca zmiennik Bonucca a Caceres pozostałej dwójki
Asa gra cały czas lewą obronę i tak już zostanie. Nawet w reprezentacji tam pomyka. Analogiczna sytuacja do Isli, któremu brakuje rytmu meczowego i pewności po kontuzji
Zostajemy z wszechstronnym Giachem i młodym jeszcze nie stabilnym Pogbą. Jak dla mnie jeszcze jeden zawodnik jest niezbędny.
No tak ta nasza nieszczęsna lewe i biegający Kutcher...

I tak i nie
Marrone to jest raczej w oczach Conte środkowy obrońca zmiennik Bonucca a Caceres pozostałej dwójki
Asa gra cały czas lewą obronę i tak już zostanie. Nawet w reprezentacji tam pomyka. Analogiczna sytuacja do Isli, któremu brakuje rytmu meczowego i pewności po kontuzji
Zostajemy z wszechstronnym Giachem i młodym jeszcze nie stabilnym Pogbą. Jak dla mnie jeszcze jeden zawodnik jest niezbędny.
No tak ta nasza nieszczęsna lewe i biegający Kutcher...
- Alfa i Omega
 - Juventino

Salihamidzić, Mellberg czy Grygera zostali w ten sposób potwierdzeni.@D@$ pisze: Swoją drogą, serio jest taka opcja by zimą oficjalnie potwierdzić transfer zawodnika który przyjdzie dopiero latem (mam na myśli Lloente oczywiście)? Bo taki Ziegler podobno był dogadany zimą ale oficjalnie dopiero 1.07. Jeśli się nie mylę to cokolwiek podpisac można dopiero w letnim okienku...
Zobaczymy czy po roku grania ogonów Llorente będzie ogarniał. Can't wait!
@iltalismano - zgadzam się w całej rozciągłości
					Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, 16:17 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Lepiej ze przyjdzie od 1.07 niżeli teraz. Nie jest w formie meczowej i pewnie byłby gnojony przez 4/5 tego forum za słaba gre.Alfa i Omega pisze:Salihamidzić, Mellberg czy Grygera zostali w ten sposób potwierdzeni.@D@$ pisze: Swoją drogą, serio jest taka opcja by zimą oficjalnie potwierdzić transfer zawodnika który przyjdzie dopiero latem (mam na myśli Lloente oczywiście)? Bo taki Ziegler podobno był dogadany zimą ale oficjalnie dopiero 1.07. Jeśli się nie mylę to cokolwiek podpisac można dopiero w letnim okienku...
Zobaczymy czy po roku grania ogonów Llorente będzie ogarniał. Can't wait!
Zakonczy ten sezon, na który nie powinnismy zwracac uwagi. Gdby mial forme w 2011/12 ustrzelil bardzo duzo. Oboz przygotowawczy i jazda.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Alfa i Omega
 - Juventino

Pewnie będziemy celować w Immobile, o ile chłopak trochę się ogarnie i dokuśtyka do dwucyfrowej liczby bramek, co uprościłoby sprawę z De Ceglie. Natomiast póki co żadnych głosów mówiących o jego odejściu, więc to chyba wyłącznie nasze gdybanie.aligator9 pisze:Tak się zastanawiam, czy nasz zarząd pozbędzie się w lato De Ceglie. Wiadomo, że facet gra na poziomie drużyny walczącej o utrzymanie, ale jest wychowankiem i to nieco komplikuje sprawę.
- Virgil
 - Juventino

A co ma wspólnego dwucyfrowa liczba bramek Immobile z uproszczeniem sprawy odejścia De Ceglie ? :doh: :doh:Alfa i Omega pisze:Pewnie będziemy celować w Immobile, o ile chłopak trochę się ogarnie i dokuśtyka do dwucyfrowej liczby bramek, co uprościłoby sprawę z De Ceglie. Natomiast póki co żadnych głosów mówiących o jego odejściu, więc to chyba wyłącznie nasze gdybanie.aligator9 pisze:Tak się zastanawiam, czy nasz zarząd pozbędzie się w lato De Ceglie. Wiadomo, że facet gra na poziomie drużyny walczącej o utrzymanie, ale jest wychowankiem i to nieco komplikuje sprawę.
- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Strzelam ze Genoa jest nim zainteresowana.Virgil pisze:A co ma wspólnego dwucyfrowa liczba bramek Immobile z uproszczeniem sprawy odejścia De Ceglie ? :doh: :doh:Alfa i Omega pisze:Pewnie będziemy celować w Immobile, o ile chłopak trochę się ogarnie i dokuśtyka do dwucyfrowej liczby bramek, co uprościłoby sprawę z De Ceglie. Natomiast póki co żadnych głosów mówiących o jego odejściu, więc to chyba wyłącznie nasze gdybanie.aligator9 pisze:Tak się zastanawiam, czy nasz zarząd pozbędzie się w lato De Ceglie. Wiadomo, że facet gra na poziomie drużyny walczącej o utrzymanie, ale jest wychowankiem i to nieco komplikuje sprawę.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dolce Vita
 - Juventino

- pumex
 - Juventino

Żaden koniec. Przedszkole Wengera nie wyda grubej kasy na zawodnika, Fiora nie sprzeda Joveticia za 20mln funtów a sam zainteresowany ciągle podkreśla, że wcale nie ma zamiaru wyprowadzać się z WłochDolce Vita pisze:Czyżby koniec marzeń o Joveticiu w Juve?

- bendzamin
 - Redaktor

- yanquez
 - Juventino

- Podziekował: 9 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Dokładnie Stary!pumex w temacie o transferach w Europie pisze:Dodaj, ile będzie kosztował. Ponoć 15mln funtów. To tylko potwierdza moje wcześniejsze słowa skierowane do płaczących nad ceną Verrattiego: "chcesz mieć talent? płać!"Pan Mietek pisze:Z ciekawych newsów: Ser Gumożuj zdobył kolejnego utalentowanego Anglika - Wilfried Zaha z Crystal Palace jedzie na testy do Manchesteru.
Dlatego trzeba będzie sypnąć za Dorię sporo, na ale znacznie mądrzej topić hajs w młodzikach z gigantycznym potencjałem, niż w "solidnych ligowcach" w kwiecie wieku. A nuż Thiago Silva nam się trafi...
- fazzi
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Ohhh nie!!! Hiszpan w serie a, przecież oni tu sie nigdy nie sprawdzają, ten niedobry Marotta nie zna się wogóle, co to teraz będzie, nie dość że ponoć ma zarabiać 4,5 mln, to jeszcze to jest kwota netto, a naprawdę badzie nas kosztował 9 mln!!  :snooty:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- annihilator1988
 - Juventino

Zgadza się. A błędy zdarzaj się każdemu, ludzka rzecz. Nie jestem pewny czy mogę opierać się na translatorze, ale TuttoJuve opublikowało ciekawy news. Ponoć transfer Lopeza, w jakiej części, uzależniony jest od sprzedaży Fabio. Ponadto OL nie zamierza odstąpić od umieszczenia w umowie klauzuli obowiązkowego wykupu. Złotym środkiem, w mojej opinii, byłoby zaznaczenie, że obowiązek wykupu powstanie w razie zdobycia przez piłkarza 10 goli do końca sezonu. Natomiast oddanie Fabio i pozostawienie Bendtnera, do lata, to strzał w stopę.pan Zambrotta pisze:"mussen" to wtopiłem, dawno niemca nie używałem (musst to chyba druga forma?). Wydaje mi sie, że Lisandro i Fernando to troche za dużo na jedną pozycję, szczerze wątpię w pozostanie Argentyńczyka go po tym sezonie.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- SKAr7
 - Juventino

Co to za argument?iltalismano pisze: Lepiej ze przyjdzie od 1.07 niżeli teraz. Nie jest w formie meczowej i pewnie byłby gnojony przez 4/5 tego forum za słaba gre.