Mercato (2012-2014)
- Castiel
 - Juventino

Tu się przyznaje, nie zostało to jeszcze podane, ale raczej taki jak wyrokują dziennikarze LGDS.Hoffman pisze:To już wiadomo jaki ma kontrakt? ;dCastiel pisze:Oby przełamał hiszpańską niemoc w Serie A. Choć i tak nadal uważam, że kontrakt ma zbyt wysoki.
- pan Zambrotta
 - Juventino

Gio, Vucinić, Matri i Lisandro/Llorente. Bardzo mi to pasuje, quag zostanie przykładnie ukarany i nikt przez najbliższe 100 lat nie podskoczy do Conte, "ordung must sein". Ciekawi mnie tylko, co sie dzieje z bendtntdntnerem, czy odesłaliśmy go do Londynu ?

- sebastian10
 - Juventino

veratii fajny chłopak szkoda że nie ma lepszych warunków fizycznych może jeszcze urośnie może kiedys będzie szansa by wrócił do włoch . Gościu co komentuje francuska piłke <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie to co włoska nie chce sie słuchac .

- Piti
 - Juventino

Fajnie ze nam Marotta sprowadza pilkarzy za darmo ktorzy spokojnie by kosztowali z 20 mln, ale licze na topa w lecie w postaci Jovetica lub Suareza (w koncu komus by trzeba bylo wręczyć te dyszke po Del Piero )  

- Mate.G
 - Juventino

Gdybyśmy doszli do półfinału LM to zarobilibyśmy trochę kaski, wątpię w kupno topa np Suarez w letnie okienko. Aczkolwiek może Marotta wyłoży 40 mln i Liverpool go puści . Joveticia Fiorentina tanio nie sprzeda, jak dla mnie ten piłkarz jest wart max 20mln... A Fiorentina żąda o ile dobrze pamiętam 30mln. Zdecydowanie wolę droższego Suareza, który... no jest świetny :roll:Bazyliszek pisze:Fajnie ze nam Marotta sprowadza pilkarzy za darmo ktorzy spokojnie by kosztowali z 20 mln, ale licze na topa w lecie w postaci Jovetica lub Suareza (w koncu komus by trzeba bylo wręczyć te dyszke po Del Piero )
Jak Llorente wypali to znowu mamy dobrego zawodnika za free
- Adi666666
 - Juventino

w przypadku sprowadzenia Lisandro Lopeza, będziemy mogli go wystawić w LM , jak grał dla Lyonu w tym sezonie w LE i nawet ustrzelił bramkę ?
P.s sprowadzić gracza wycenianego na 25.000.000 € przez Transfermarkt.de za free bezcenne, Zezowaty dał rade nie ma co !

P.s sprowadzić gracza wycenianego na 25.000.000 € przez Transfermarkt.de za free bezcenne, Zezowaty dał rade nie ma co !
					Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, 15:02 przez Adi666666, łącznie zmieniany 2 razy.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
						- Mate.G
 - Juventino

Z tego co czytałem będzie mógł grać w LM .Adi666666 pisze:w przypadku sprowadzenia Lisandro Lopeza, będziemy mogli go wystawić w LM , jak grał dla Lyonu w tym sezonie w LE i nawet ustrzelił bramkę ?
A apropo Lopeza... Pojawiło się coś nowego ? Jakie są szanse, że do nas trafi ?
Tak. Ile będzie siedział w tej angli i walczył o top 10 z LiverpoolemAle widzę że zupełnie dla nierealny transfer Suareza wraca jak bumerang czy ktoś naprawdę się łudzi, że sprowadzimy Nurka z Anfield ? :rotfl:
Ale prawda jest taka, że chyba nas na niego nie stać nie dość, że kosztowałby około 40-50mln to jeszcze spory kontrakt.
					Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, 14:59 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.

- Virgil
 - Juventino

I bardzo podobają mi się te decyzje ! 
Nawet jeżeli Lopez się sprawdzi i go wykupimy to dokonamy znaczących wzmocnień w ataku, gdyż zarówno Lopez jak i Llorente są co najmniej o jedną klasę lepsi od tego co mamy.
Zakładając że Lisandro się sprawdzi, to paradoksalnie da nam to też większę możliwości jeżeli chodzi o sprowadzenie kogoś "Top", gdyż mając obstawiony atak np, : Vucinic, Giovinco, Matri, Lopez, Llorente po prostu Marotta będzie mógł czekać na okazję, bez potrzeby przepłacania czy ciśnienia, że trzeba kogoś kupić.

A okazję mogą się pojawić (Higuain, Dzeko, Hernandez) , gdyż na nazwiska jak Cavani, Suarez czy Jovetic nie liczę. A szczerze to byłbym zadowolony z zakupu teraz albo w lata 50% karty Muriela i zostawienia go na rok jeszcze w Udine. Ale widzę że zupełnie dla nierealny transfer Suareza wraca jak bumerang czy ktoś naprawdę się łudzi, że sprowadzimy Nurka z Anfield ? :rotfl:

Nawet jeżeli Lopez się sprawdzi i go wykupimy to dokonamy znaczących wzmocnień w ataku, gdyż zarówno Lopez jak i Llorente są co najmniej o jedną klasę lepsi od tego co mamy.
Zakładając że Lisandro się sprawdzi, to paradoksalnie da nam to też większę możliwości jeżeli chodzi o sprowadzenie kogoś "Top", gdyż mając obstawiony atak np, : Vucinic, Giovinco, Matri, Lopez, Llorente po prostu Marotta będzie mógł czekać na okazję, bez potrzeby przepłacania czy ciśnienia, że trzeba kogoś kupić.
A okazję mogą się pojawić (Higuain, Dzeko, Hernandez) , gdyż na nazwiska jak Cavani, Suarez czy Jovetic nie liczę. A szczerze to byłbym zadowolony z zakupu teraz albo w lata 50% karty Muriela i zostawienia go na rok jeszcze w Udine. Ale widzę że zupełnie dla nierealny transfer Suareza wraca jak bumerang czy ktoś naprawdę się łudzi, że sprowadzimy Nurka z Anfield ? :rotfl:
					Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, 15:08 przez Virgil, łącznie zmieniany 1 raz.

- Arbuzini
 - Juventino

Potwierdzenie transferu Llorente to była chyba tylko formalność. Mam nadzieję, że podziała to na niego stymulująco i 1 lipca pojawi się w Turynie w nienagannej formie fizycznej i zmotywowany żeby udowodnić, że przez rok nie zapomniał jak harata się gałę.
Widzę, że Suarez to nowy obiekt westchnień i "drugi po Messim"
. Faktycznie zawodnik absolutnie topowy, o wyrobionej marce i względnie młody. Do tego napastnik na wskroś nowoczesny, bo łączący cechy '10' i '9'. Transfer marzenie i chyba tylko nim pozostanie.
Ja będę się do końca sezonu przyglądał sytuacji Muriela i Benfodila. Wiadomo, że jak zawodnik gra we Włoszech to od razu jego przyjście staje się 2x bardziej realne. Dla mnie po Cavanim, Szarym, Joveticiu i Insigne to najciekawsi - z tych młodszych - napastnicy w Italii.

Widzę, że Suarez to nowy obiekt westchnień i "drugi po Messim"
Ja będę się do końca sezonu przyglądał sytuacji Muriela i Benfodila. Wiadomo, że jak zawodnik gra we Włoszech to od razu jego przyjście staje się 2x bardziej realne. Dla mnie po Cavanim, Szarym, Joveticiu i Insigne to najciekawsi - z tych młodszych - napastnicy w Italii.
- bramek
 - Juventino

jak dla mnie FL to będzie ten  obiecany Top.  Na najbliższe okienko nie napalałbym się więc na żadne spektakularne transfery, bo chyba nawet nie będą potrzebne. Wzmocnienie ławki rezerwowych jakimś porządnym środkowym pomocnikiem + ktoś do ataku pewno jakiś młodziak i mamy skład kompletny czyhający na okazje

- pumex
 - Juventino

To chyba ostatnia pozycja, która wymaga wzmocnień. Pogba, Asamoah, Isla, Giaccherini, Marrone. Każdy z nich ma potencjał, by w razie potrzeby zastąpić kogoś z podstawowej trójki. Jeśli coś uzupełnić, to przede wszystkim lewe skrzydło, bo jest Kwadrat i jedna wielka dziura. No i atak, przede wszystkim atak!bramek pisze:Wzmocnienie ławki rezerwowych jakimś porządnym środkowym pomocnikiem
..właśnie, a propos ataku. Jak to jest z tym Lisandro? Nie, żebym się jakoś napalał na tego typu grajków, po prostu pytam, bo miało być już, teraz, zaraz, a tu nagle małe info od Curvy na goal.com i nic poza tym.

- annihilator1988
 - Juventino

Nie Ordung, a Ordnungpan Zambrotta pisze:Gio, Vucinić, Matri i Lisandro/Llorente. "ordung must sein". Ciekawi mnie tylko, co sie dzieje z bendtntdntnerem, czy odesłaliśmy go do Londynu ?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pan Zambrotta
 - Juventino

literówka z tym ordnungiem, ale "mussen" to wtopiłem, dawno niemca nie używałem (musst to chyba druga forma?). Wydaje mi sie, że Lisandro i Fernando to troche za dużo na jedną pozycję, szczerze wątpię w pozostanie Argentyńczyka go po tym sezonie.annihilator1988 pisze:Nie Ordung, a OrdnungI nie must, tylko muss.