Liga Mistrzów 2016/17
- Robaku
- Juventino
jestes pewny ze 3 maja? na milion procent?pablo1503 pisze:No i jest, Monaco.
W dodatku 3 majaIdealnie się ułożyło pode mnie.
PS. Szkoda, że rewanż u Nas.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja tam nie chciałem wylosować Realu, także chyba jestem zadowolony, co do faktu, że pierwszy mecz na wyjeździe, oceniam chyba jako plus, w przypadku Barcelony plusem było, że gramy u siebie pierwszy, ale tutaj jak z Porto myślę, że to będzie lepsze
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie oszukujmy się dostaliśmy najsłabszą najmniej doświadczoną ekipę z możliwych. Monaco strzela dużo,ale też dużo traci, jeżeli udało się powstrzymać MSN przed zdobyciem bramki to trzeba to samo zrobić z atakiem Monaco.
- CzeczenCZN
- Juventino
No to teraz my mamy chwilę wytchnienia... Nie chodzi o to że lekceważę Monaco czy coś, ale my jesteśmy drużyną - lepszą, dojrzalszą, bardziej wyrachowaną - a na cynicznych drużynach smutnieje radosny futbol...
Czarny koń zazwyczaj kończy swój udział na 1/2 i tak będzie tym razem - damy Kylianowi i spółce lekcję futbolu. Tym razem awans będziemy świętować na JS.
Liczę również, bardzo, ale to bardzo gorąco na Atletico - prawdziwy finał dla koneserów.
Czarny koń zazwyczaj kończy swój udział na 1/2 i tak będzie tym razem - damy Kylianowi i spółce lekcję futbolu. Tym razem awans będziemy świętować na JS.
Liczę również, bardzo, ale to bardzo gorąco na Atletico - prawdziwy finał dla koneserów.
- koki90
- Juventino
Jardim to nie jest placek, a Monaco bywa nieobliczalne. Gołym okiem widać jednak, że mają słabe punkty. Dwumecz z City pokazał ile bramek potrafią strzelać i ile tracić.
Patrząc na wcześniejszych rywali Monaco to nie są to wielkie firmy. Choć swoje im trzeba oddać, że ewoluują i stają się coraz lepsi. Mimo wszystko dojście do półfinału LM i wciąż bycie liderem w lidze to nie są fakty, które należałoby bagatelizować.
Powiem chyba to samo, co powinien mówić każdy fan Juve przed każdym meczem: Jak zagramy swoje to po prostu wygramy.
Dostaniemy się do tego finału. #ItsTime
Patrząc na wcześniejszych rywali Monaco to nie są to wielkie firmy. Choć swoje im trzeba oddać, że ewoluują i stają się coraz lepsi. Mimo wszystko dojście do półfinału LM i wciąż bycie liderem w lidze to nie są fakty, które należałoby bagatelizować.
Powiem chyba to samo, co powinien mówić każdy fan Juve przed każdym meczem: Jak zagramy swoje to po prostu wygramy.
Dostaniemy się do tego finału. #ItsTime
- pablo1503
- Juventino
U mnie dokładnie to samo, grill się sam nie rozpali.jarmel pisze:Monaco i środa (na pewno?), lepiej być nie mogło, bo we wtorek jestem poza cywilizacją
Gościu mówił, że pierwsza wylosowana drużyna będzie gospodarzem pierwszego meczu, czyli wtorkowego. Pierwszym wylosowanym był Real.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017, 12:28 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najlepsze mozliwe losowanie.
Chcialem derbow Madrytu i mam. Trzymam kciuki za Atletico.
Glik pewnie juz sie gotuje na mysl o nas. Pierwszy mecz na wyjezdzie, ale nie bede narzekal - mamy o wiele latwiejszego rywala niz w 1/4. Rywale dysponuja ciekawym atakiem, ale skoro poradzilismy sobie z tym najlepszym na swiecie, to tym bardziej powinnismy z graczami z Ksiestwa. Nasza organizacja kontra ich brak organizacji, nasza najlepsza defensywa kontra ich problemy z defensywa, wygladamy dobrze fizycznie, a oni mecza sie w drugich polowach (zreszta u nas mistrzostwo powinno byc juz formalnoscia, oni beda sie bic do konca).
Oczywiscie musimy byc ostrozni i zagrac swoje, ale jestesmy zdecydowanym faworytem. Brak Khediry w pierwszym meczu nie powinien stanowic problemu.
#it'stime :!

Chcialem derbow Madrytu i mam. Trzymam kciuki za Atletico.
Glik pewnie juz sie gotuje na mysl o nas. Pierwszy mecz na wyjezdzie, ale nie bede narzekal - mamy o wiele latwiejszego rywala niz w 1/4. Rywale dysponuja ciekawym atakiem, ale skoro poradzilismy sobie z tym najlepszym na swiecie, to tym bardziej powinnismy z graczami z Ksiestwa. Nasza organizacja kontra ich brak organizacji, nasza najlepsza defensywa kontra ich problemy z defensywa, wygladamy dobrze fizycznie, a oni mecza sie w drugich polowach (zreszta u nas mistrzostwo powinno byc juz formalnoscia, oni beda sie bic do konca).
Oczywiscie musimy byc ostrozni i zagrac swoje, ale jestesmy zdecydowanym faworytem. Brak Khediry w pierwszym meczu nie powinien stanowic problemu.
#it'stime :!
- koki90
- Juventino
Madryt może nie jest daleko, ale Monaco to jest rzut beretem. Podróż nie będzie męcząca. Kolejny malutki plusik w tej ważnej końcówce sezonu.
W ewentualnym finale jesteśmy gospodarzem. A u siebie przecież wygrywamy wszystko
PS: Ktoś kiedyś kupował bilety na taki mecz? W jakich cenach +/- mogą być ceny biletów? "Najgorsze miejsca" to pewnie będą w granicach minimum 250 euro?
W ewentualnym finale jesteśmy gospodarzem. A u siebie przecież wygrywamy wszystko
PS: Ktoś kiedyś kupował bilety na taki mecz? W jakich cenach +/- mogą być ceny biletów? "Najgorsze miejsca" to pewnie będą w granicach minimum 250 euro?
- pan Zambrotta
- Juventino
gawiedź juvepoland jak zwykle niezawodna - już euforia, już pewny awans
to, co odwala Monaco w tym sezonie to jest kosmos, zobaczcie ich wyniki w tym sezonie. Liczę na kolejne zabicie ducha gry rywala, ale ten mecz będzie najwyższej próby. Losowanie dla nas idealne - rewanż u siebie, w finale "gospodarz", więc ew. pierwszy stój i paski będą. Nie spieprzyć tego!

Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017, 12:36 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ivory
- Juventino
Myślę, że to obecne ofensywne Monaco jest nam na rękę bardziej niż te Monaco sprzed 2 lat, które trzymało dyscyplinę taktyczną.
Poza tym losowanie miało wymiar praktyczny, wszystkie kluby niewątpliwie zaoszczędzą na kosztach logistyki.
Poza tym losowanie miało wymiar praktyczny, wszystkie kluby niewątpliwie zaoszczędzą na kosztach logistyki.