Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:58

Ładnie sedzia wydrukował mecz. Najlepsze jest to, że w tym wypadku powtórka by pewnie nic nie dała. Bo to była po prostu kradzież.

Nie chcę Realu i Bayernu w 1/4. Obecnie to faworycie do zwycięstwa w LM.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:00

pablo1503 pisze:Nie rozumiem Waszego gadania, że Real nie zasłużył na awans. Skoro oni nie zasłużyli, to żadna z ekip nie powinna grać w ćwierćfinale, bo Manchester zrobił jeszcze mnie, żeby awansować.
Nie chodzi o to, że nie zasłużył, ale o to, że sędzia niesłusznie przyczynił się do nierównej walki. Gdyby kartki nie było i mecz potoczył się na korzyść Realu, chyba nikt nie miałby pretensji. A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milan :wink:

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:01

rośnie złote pokolenie we Francji: Varane, Pogba itd :P

co do meczu to tak nie przezywajcie..Manchaster juz tyle razy na farcie wygrywal w lidze w tym sezonie ze wkoncu los musial sie odwrocic, szkoda ze w tak waznym meczu, ale coz :lol: niemniej jednak nie widze tutaj zadnej kontrowersji, sędzia na lajcie wybroni sie z tej kartki.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:02

Dobrze, że Ferguson po pokazaniu czerwonej kartki nie miał gdzieś noża pod reką :prochno:

Cholernie ciekawy jestem co będzie miał do powiedzenia na konferencji prasowej :).

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:03

Sila Spokoju pisze:
juvemaroko pisze:Wielkie Brawa dla kibice MU za wspieranie ich druzyna do konca.
Wielkie Brawa dla pilkarze MU za fair play pod koniec spotkanie.
Wielkie brawa dla kibice MU za owacja dla Cristiano pomimo ze ich wyeliminowal.
Jest to wielka nauczka la sezonowcow jak nalezy wspierac swoja druzyna kiedy idzie badz nie!
tłumaczyłeś to w jakimś translatorze czy jak ?
Znasz takiego dobrego translatora?

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:04

Castiel pisze:
Arbuzini pisze: Varane to naprawdę świetny stoper. Na dzień dzisiejszy ma już wszystko oprócz doświadczenia. Już jak jego ekipa spadała do drugiej ligi chciałem jego transferu.
Ma fart chłopina, że nie mieszka w Polsce. Idealnie spełnia warunki to bycia u nas bezrobotnym. Swoją drogą to gra na prawdę świetnie. Może Zizou jeszcze kogoś im wypatrzy.
Za smarka ładnie cisnęli z Aurierem w Lens. Podejrzewam, że ten też zrobi karierę, bo w tak młodym wieku jest jednym z lepszych bocznych obrońców w Ligue 1.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:06

kuba2424 pisze:A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milan :wink:
Czym niby mamy się stresować przed tym meczem? Jeżeli sędzia przekręci Milan to mamy z tego powodu płakać?

Manchesteru nie ma co żałować, nie bez powodu w Anglii nazywają ich "Referee United" :lol:.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 23:14 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:09

Wiecie dlaczego Manchester United nie wygra Ligi Mistrzów? Bo z niej odpadł :lol:

Moim zdaniem faul Naniego na "pomarańczową" kartkę. Jeden sędzia dałby żółtą, drugi czerwoną. Generalnie Manchester do straty Naniego był zespołem lepszym, jednak po jego zejściu wszystko się posypało. W dodatku jak Manchester miał jakieś dogodne okazje to świetnie w bramce spisywał się Diego Lopez. Jestem zadowolony, że Angole odpadły. Fajnie jest wiedzieć, że w 1/4 nie zobaczymy ani jednej angielskiej drużyny 8). Arsenal odpadł już u siebie.

Szkoda, że Shakhtar odpadł. Ale Borussia musiała być wyraźnie lepsza skoro wygrała 3:0. Najwyraźniej zasłużyli na awans i tyle.

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:12

Do dziś myślałem, że mamy do czynienia z jedną z najciekawszych, najbardziej wyrównanych CL, od wielu lat. Po dzisiejszych spotkaniach, jeśli Barca nie zrobi czegoś dużego z Milanem, zwycięzca jest dla mnie mniej więcej jasny. Chyba tylko my mamy szansę coś zdziałać przeciwko Bayernowi- Borussia pokazała nie raz, że jest bezsilna w tym sezonie wobec Bawarczyków. Real wykorzystuje chrapanie Barcy i rozleniwienie MU na szczycie PL, ale nie wierzę w ich niesamowite przebudzenie.
Kiedy ostatnio tytuł jechał do Niemiec? 2000?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:13

Ja kompletnie nie wiem, o co te płacze i rozkminy "co autor miał na myśli" podnosząc nogę. Jeśli chce się z karata przyjmować piłkę w otoczeniu innych piłkarzy to niech się ma pretensje przede wszystkim do siebie, że sędzia pokazał mu drzwi do szatni. Faul to faul, równei dobrze można rozgrzeszać faulujących, bo po prostu nie zdążyli trafić w piłkę, a przeciwnik miał szybsze nogi. Jakoś nikt tutaj nie protestuje, takich fauli jest 20 w meczu.
Nani w wyskoku miał nogę tam, gdzie można już było odbierać piłkę głową, bez szwów by się nie obeszło.

Teraz oczywiście będzie nagonka wyspiarzy na sędziego, płacze jak te ze Szkocji. Bardzo dobrze, niech płaczą i gniją. angole oglądają ćwierćfinały w tv.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:15

Właśnie obejrzałem powtórkę. Moje zdanie ? Sędzia się wybroni, Men.Utd był jedną noga w dalszej rundzie, a Real wcale nie musiał zdobyć 2 bramek a reakcja piłkarzy z Angli była taka jakby karta była = z odpadnięciem -.- też piszecie w takim tonie jakby "ukradli" ich z finału . A to tylko 1/8 ma być -.- żaden tam sukces :D jest to mój głos w dyskusji a niektórzy tu piszą jakby co najmniej los jednej czy drugiej drużyny była "ważna" :lol: no chyba że Juve ma ograć najlepszych w drodze do finału że niby tak ? .. :think:

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:17

Castiel pisze:
Arbuzini pisze: Varane to naprawdę świetny stoper. Na dzień dzisiejszy ma już wszystko oprócz doświadczenia. Już jak jego ekipa spadała do drugiej ligi chciałem jego transferu.
Ma fart chłopina, że nie mieszka w Polsce. Idealnie spełnia warunki to bycia u nas bezrobotnym. Swoją drogą to gra na prawdę świetnie. Może Zizou jeszcze kogoś im wypatrzy.
Gra świetnie, ale jednak dziś bramke zawalił. Powinien wybić piłkę nawet na rzut rożny, a nie bawić się z nią.
Nie zmienia to jednak faktu, że z fcb i manu u siebie pokazał klase.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:23

Dobrze, ze Real awansował. Z MUłami zawsze sie nam ciezko grało, zupełnie inaczej niż z Krolewskimi.

Takze tego... Real please :twisted:

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:24

Vimes pisze:
kuba2424 pisze:A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milan :wink:
Czym niby mamy się stresować przed tym meczem? Jeżeli sędzia przekręci Milan to mamy z tego powodu płakać?
To miał być tylko żart, spokojnie :wink:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 23:30

Nienawidze angielskiej pilki, ale w moim odczuciu sedzia przesadzil z tym czerwem dla Naniego. United kompletnie siadlo grajac w 10, a Real jakby dostal skrzydel... Tak czy inaczej, Hiszpanie nie potrafili nic wykombinowac w sytuacji gdy grali 11 vs 11 i musieli przeprowadzac ataki pozycyjne. Tak wiec jakbysmy trafili na nich, to Conte ma z dzisiaj godzinny material pt. "Jak grac z Realem Madryt".

Obrazek
Zablokowany