Liga Mistrzów 2012/13
- kuba2424
- Juventino
Nie chodzi o to, że nie zasłużył, ale o to, że sędzia niesłusznie przyczynił się do nierównej walki. Gdyby kartki nie było i mecz potoczył się na korzyść Realu, chyba nikt nie miałby pretensji. A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milanpablo1503 pisze:Nie rozumiem Waszego gadania, że Real nie zasłużył na awans. Skoro oni nie zasłużyli, to żadna z ekip nie powinna grać w ćwierćfinale, bo Manchester zrobił jeszcze mnie, żeby awansować.
- Piti
- Juventino
rośnie złote pokolenie we Francji: Varane, Pogba itd 
co do meczu to tak nie przezywajcie..Manchaster juz tyle razy na farcie wygrywal w lidze w tym sezonie ze wkoncu los musial sie odwrocic, szkoda ze w tak waznym meczu, ale coz :lol: niemniej jednak nie widze tutaj zadnej kontrowersji, sędzia na lajcie wybroni sie z tej kartki.

co do meczu to tak nie przezywajcie..Manchaster juz tyle razy na farcie wygrywal w lidze w tym sezonie ze wkoncu los musial sie odwrocic, szkoda ze w tak waznym meczu, ale coz :lol: niemniej jednak nie widze tutaj zadnej kontrowersji, sędzia na lajcie wybroni sie z tej kartki.
- gucio_juve
- Juventino
Dobrze, że Ferguson po pokazaniu czerwonej kartki nie miał gdzieś noża pod reką
Cholernie ciekawy jestem co będzie miał do powiedzenia na konferencji prasowej
.

Cholernie ciekawy jestem co będzie miał do powiedzenia na konferencji prasowej

- juvemaroko
- Juventino
Znasz takiego dobrego translatora?Sila Spokoju pisze:tłumaczyłeś to w jakimś translatorze czy jak ?juvemaroko pisze:Wielkie Brawa dla kibice MU za wspieranie ich druzyna do konca.
Wielkie Brawa dla pilkarze MU za fair play pod koniec spotkanie.
Wielkie brawa dla kibice MU za owacja dla Cristiano pomimo ze ich wyeliminowal.
Jest to wielka nauczka la sezonowcow jak nalezy wspierac swoja druzyna kiedy idzie badz nie!
- Arbuzini
- Juventino
Za smarka ładnie cisnęli z Aurierem w Lens. Podejrzewam, że ten też zrobi karierę, bo w tak młodym wieku jest jednym z lepszych bocznych obrońców w Ligue 1.Castiel pisze:Ma fart chłopina, że nie mieszka w Polsce. Idealnie spełnia warunki to bycia u nas bezrobotnym. Swoją drogą to gra na prawdę świetnie. Może Zizou jeszcze kogoś im wypatrzy.Arbuzini pisze: Varane to naprawdę świetny stoper. Na dzień dzisiejszy ma już wszystko oprócz doświadczenia. Już jak jego ekipa spadała do drugiej ligi chciałem jego transferu.
- Vimes
- Juventino
Czym niby mamy się stresować przed tym meczem? Jeżeli sędzia przekręci Milan to mamy z tego powodu płakać?kuba2424 pisze:A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milan
Manchesteru nie ma co żałować, nie bez powodu w Anglii nazywają ich "Referee United" :lol:.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 23:14 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
Wiecie dlaczego Manchester United nie wygra Ligi Mistrzów? Bo z niej odpadł :lol:
Moim zdaniem faul Naniego na "pomarańczową" kartkę. Jeden sędzia dałby żółtą, drugi czerwoną. Generalnie Manchester do straty Naniego był zespołem lepszym, jednak po jego zejściu wszystko się posypało. W dodatku jak Manchester miał jakieś dogodne okazje to świetnie w bramce spisywał się Diego Lopez. Jestem zadowolony, że Angole odpadły. Fajnie jest wiedzieć, że w 1/4 nie zobaczymy ani jednej angielskiej drużyny 8). Arsenal odpadł już u siebie.
Szkoda, że Shakhtar odpadł. Ale Borussia musiała być wyraźnie lepsza skoro wygrała 3:0. Najwyraźniej zasłużyli na awans i tyle.
Moim zdaniem faul Naniego na "pomarańczową" kartkę. Jeden sędzia dałby żółtą, drugi czerwoną. Generalnie Manchester do straty Naniego był zespołem lepszym, jednak po jego zejściu wszystko się posypało. W dodatku jak Manchester miał jakieś dogodne okazje to świetnie w bramce spisywał się Diego Lopez. Jestem zadowolony, że Angole odpadły. Fajnie jest wiedzieć, że w 1/4 nie zobaczymy ani jednej angielskiej drużyny 8). Arsenal odpadł już u siebie.
Szkoda, że Shakhtar odpadł. Ale Borussia musiała być wyraźnie lepsza skoro wygrała 3:0. Najwyraźniej zasłużyli na awans i tyle.

- SKAr7
- Juventino
Do dziś myślałem, że mamy do czynienia z jedną z najciekawszych, najbardziej wyrównanych CL, od wielu lat. Po dzisiejszych spotkaniach, jeśli Barca nie zrobi czegoś dużego z Milanem, zwycięzca jest dla mnie mniej więcej jasny. Chyba tylko my mamy szansę coś zdziałać przeciwko Bayernowi- Borussia pokazała nie raz, że jest bezsilna w tym sezonie wobec Bawarczyków. Real wykorzystuje chrapanie Barcy i rozleniwienie MU na szczycie PL, ale nie wierzę w ich niesamowite przebudzenie.
Kiedy ostatnio tytuł jechał do Niemiec? 2000?
Kiedy ostatnio tytuł jechał do Niemiec? 2000?
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja kompletnie nie wiem, o co te płacze i rozkminy "co autor miał na myśli" podnosząc nogę. Jeśli chce się z karata przyjmować piłkę w otoczeniu innych piłkarzy to niech się ma pretensje przede wszystkim do siebie, że sędzia pokazał mu drzwi do szatni. Faul to faul, równei dobrze można rozgrzeszać faulujących, bo po prostu nie zdążyli trafić w piłkę, a przeciwnik miał szybsze nogi. Jakoś nikt tutaj nie protestuje, takich fauli jest 20 w meczu.
Nani w wyskoku miał nogę tam, gdzie można już było odbierać piłkę głową, bez szwów by się nie obeszło.
Teraz oczywiście będzie nagonka wyspiarzy na sędziego, płacze jak te ze Szkocji. Bardzo dobrze, niech płaczą i gniją. angole oglądają ćwierćfinały w tv.
Nani w wyskoku miał nogę tam, gdzie można już było odbierać piłkę głową, bez szwów by się nie obeszło.
Teraz oczywiście będzie nagonka wyspiarzy na sędziego, płacze jak te ze Szkocji. Bardzo dobrze, niech płaczą i gniją. angole oglądają ćwierćfinały w tv.
- wagner
- Juventino
Właśnie obejrzałem powtórkę. Moje zdanie ? Sędzia się wybroni, Men.Utd był jedną noga w dalszej rundzie, a Real wcale nie musiał zdobyć 2 bramek a reakcja piłkarzy z Angli była taka jakby karta była = z odpadnięciem -.- też piszecie w takim tonie jakby "ukradli" ich z finału . A to tylko 1/8 ma być -.- żaden tam sukces
jest to mój głos w dyskusji a niektórzy tu piszą jakby co najmniej los jednej czy drugiej drużyny była "ważna" :lol: no chyba że Juve ma ograć najlepszych w drodze do finału że niby tak ? .. 

- Dzium
- Juventino
Gra świetnie, ale jednak dziś bramke zawalił. Powinien wybić piłkę nawet na rzut rożny, a nie bawić się z nią.Castiel pisze:Ma fart chłopina, że nie mieszka w Polsce. Idealnie spełnia warunki to bycia u nas bezrobotnym. Swoją drogą to gra na prawdę świetnie. Może Zizou jeszcze kogoś im wypatrzy.Arbuzini pisze: Varane to naprawdę świetny stoper. Na dzień dzisiejszy ma już wszystko oprócz doświadczenia. Już jak jego ekipa spadała do drugiej ligi chciałem jego transferu.
Nie zmienia to jednak faktu, że z fcb i manu u siebie pokazał klase.
- kuba2424
- Juventino
To miał być tylko żart, spokojnieVimes pisze:Czym niby mamy się stresować przed tym meczem? Jeżeli sędzia przekręci Milan to mamy z tego powodu płakać?kuba2424 pisze:A tak stresujemy się przed meczem Barca - Milan
- bendzamin
- Redaktor
Nienawidze angielskiej pilki, ale w moim odczuciu sedzia przesadzil z tym czerwem dla Naniego. United kompletnie siadlo grajac w 10, a Real jakby dostal skrzydel... Tak czy inaczej, Hiszpanie nie potrafili nic wykombinowac w sytuacji gdy grali 11 vs 11 i musieli przeprowadzac ataki pozycyjne. Tak wiec jakbysmy trafili na nich, to Conte ma z dzisiaj godzinny material pt. "Jak grac z Realem Madryt".