Transfery w Europie
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
50 milionow czy tam 49 za tego przereklamowanego obronce który jest Brazylijskim klonem naszego Bonucciego to naprawde jakas utopia.
Idealny srodek by stanowil z naszym Leo. Niczym Titus Bramble z J.Boumsongiem.
@maly - do doskonałości to jej brakuje jeszcze wiele, bo przy absencji Ibry sa o wiele słabsi. Nie stanowią jeszcze kolektywu.
Nie porównuj Bale'a który miażdzył w PL do Luiza który jak juz wspomniałem grywa niczym Pan Bramble.
Oficjalnie: Luiz w PSG.
Idealny srodek by stanowil z naszym Leo. Niczym Titus Bramble z J.Boumsongiem.
@maly - do doskonałości to jej brakuje jeszcze wiele, bo przy absencji Ibry sa o wiele słabsi. Nie stanowią jeszcze kolektywu.
Nie porównuj Bale'a który miażdzył w PL do Luiza który jak juz wspomniałem grywa niczym Pan Bramble.
Oficjalnie: Luiz w PSG.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2014, 23:48 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 3 razy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
chyba kompletnie nie rozumiecie jak się buduje/wzmacnia drużynę, która już jest niemal "doskonała" ;] to tak samo jak Bale rok temu był za drogi...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Arbuzini
- Juventino
Nikt tu raczej nie sądzi, że jest złym zawodnikiem, a zwyczajnie przereklamowanym. Zapewne właśnie z powodu efektownego stylu, który jednak wcale nie czyni go jakimś wybitnym obrońcą. Obecne brazylijskie trio na środku obrony mają naprawdę bardzo dobre. W sumie skoro za Luiza dają 50 baniek to nie widzę powodów, dlaczego Pogba miałby nie być dla nich wart 70. Serio...
Nie chcą może oddać Pastore w promocji? Widziałbym go u nas.
- Adrian27th
- Juventino
Coś muszą oddać, a raczej kogoś.Arbuzini pisze:Nikt tu raczej nie sądzi, że jest złym zawodnikiem, a zwyczajnie przereklamowanym. Zapewne właśnie z powodu efektownego stylu, który jednak wcale nie czyni go jakimś wybitnym obrońcą. Obecne brazylijskie trio na środku obrony mają naprawdę bardzo dobre. W sumie skoro za Luiza dają 50 baniek to nie widzę powodów, dlaczego Pogba miałby nie być dla nich wart 70. Serio...
Wydali 50, a mogą skonczyć na maks. -60 milionach. Chcąc sciągnać jeszcze Hazarda czy innych muszą sprzedać i to sporo.
Lucas,Pastore,Cavani. Któregoś z nich bym obstawial.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Tobor
- Juventino
Mam głupie pytanie, a'propos PSG.
Co by się stało gdyby Pan Szejk przelał teraz na konto PSG, dajmy 200mln Euro, przez swoją spółkę, która jest sponsorem paryskiego klubu? Czy to nie będzie jako zyski ze sponsoringu i wtedy Uefa jest zadowolona?
Co by się stało gdyby Pan Szejk przelał teraz na konto PSG, dajmy 200mln Euro, przez swoją spółkę, która jest sponsorem paryskiego klubu? Czy to nie będzie jako zyski ze sponsoringu i wtedy Uefa jest zadowolona?
- Adrian27th
- Juventino
Jeżeli było by to dokapitalizowanie, to mysle ze UEFA nie mogła by im nic zrobić.Tobor pisze:Mam głupie pytanie, a'propos PSG.
- steru
- Qualità Juventino
Spodziewałem się, że znajdzie zatrudnienie w nieco lepszym klubie ale patrząc na przykład Kuszczaka nie ma co wybrzydzać. Fabiański jeszcze kilka lat na najwyższym poziomie może pograć, gorzej jak Swansea po kolejnym sezonie spadnie a on znów będzie musiał szukać pracy w nowym zespole jeśli nie zaakceptuje gry na niższym szczeblu rozgrywkowym. Bardzo jestem ciekaw jego umiejętności kiedy będzie regularnie stawał w bramce Swansea.
- Szilgu
- Juventino
Uefa by się czepiła. Przecież zmieniono oficjalną kwotę, którą otrzymało City(PSG? Nie pamiętam które, ale z 200mln na 100), bo dostało jakieś irracjonalne pieniądze od właścicieli. Właśnie na tym polega główna kontrola UEFA.Tobor pisze:Mam głupie pytanie, a'propos PSG.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Lepsze kluby raczej nie zabijają się w walce o podpis bramkarza, który (nie chce mi się dokładnie sprawdzać) przez ostatnich 5-6 lat oprócz pojedynczych występów regularnie bronił tylko przez niecałe pół sezonu.steru pisze:Spodziewałem się, że znajdzie zatrudnienie w nieco lepszym klubie
- steru
- Qualità Juventino
Bramkarz który w Arsenalu kilka razy udowodnił umiejętności, który ma na swoim koncie kilkanaście meczów w kadrze, występy w europejskich pucharach, odpowiedni wiek i swoją kartę zawodniczą na dłoni według mnie powinien znaleźć lepszy klub niż Swansea. Tylko tyle. Nikt nie musi się o niego zabijaćOuh_yeah pisze:Lepsze kluby raczej nie zabijają się w walce o podpis bramkarza, który (nie chce mi się dokładnie sprawdzać) przez ostatnich 5-6 lat oprócz pojedynczych występów regularnie bronił tylko przez niecałe pół sezonu.
Fabiański już powiedział że wybrał Swansea bo chciał mieć pewność że co tydzień będzie grał.
- Piti
- Juventino
Pewnosc ze będzie grał co tydzien? przecież w Swansea broni nie byle leszcz, bo Vorm. Oby sie chlopak nie przeliczył
Mogl isc do Schalke, tam po odejsciu Neuera bronią same leszcze, mialby tez szanse pograć w LM.
- steru
- Qualità Juventino
Dobra może nieco przekręciłem jego słowa.
"Jeśli mam być szczery, to głównym powodem, dla którego przyszedłem do Swansea było to, że chcę być bramkarzem numer 1. Chcę grać w każdym tygodniu. Walkę o miejsce między słupkami będzie poważna, ale jej się nie obawiam. Rywalizacja zawsze jest dobra. Myślę, że wyciągniemy z tego wiele pozytywnego".
Jakby nie było ja z tego między wierszami wyczytałem, że czuje się pewien że będzie podstawowym bramkarzem - w innym wypadku nie wybrałby przecież kolejnego klubu w którym będzie znów drugim bramkarzem.
Wcześniej na oficjalnej stronie Swansea w newsie było info wskazujące że będzie podstawowym bramkarzem, teraz mamy taki wpis:
"Fabianski will join senior goalkeepers Michel Vorm and Gerhard Tremmel in the battle for the regular No. 1 shirt. But having played understudy at Arsenal for lengthy spells in the last few seasons to Manuel Almunia and Wojciech Szczęsny, the Pole is adamant he wants to be first choice at his new club"
"Jeśli mam być szczery, to głównym powodem, dla którego przyszedłem do Swansea było to, że chcę być bramkarzem numer 1. Chcę grać w każdym tygodniu. Walkę o miejsce między słupkami będzie poważna, ale jej się nie obawiam. Rywalizacja zawsze jest dobra. Myślę, że wyciągniemy z tego wiele pozytywnego".
Jakby nie było ja z tego między wierszami wyczytałem, że czuje się pewien że będzie podstawowym bramkarzem - w innym wypadku nie wybrałby przecież kolejnego klubu w którym będzie znów drugim bramkarzem.
Wcześniej na oficjalnej stronie Swansea w newsie było info wskazujące że będzie podstawowym bramkarzem, teraz mamy taki wpis:
"Fabianski will join senior goalkeepers Michel Vorm and Gerhard Tremmel in the battle for the regular No. 1 shirt. But having played understudy at Arsenal for lengthy spells in the last few seasons to Manuel Almunia and Wojciech Szczęsny, the Pole is adamant he wants to be first choice at his new club"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w dziwnym świecie żyjesz steru jeśli wg ciebie bramkarz, który przez ostatnie 7 lat był w zasadzie tylko rezerwowym powinien znaleźć sobie lepszy klub
Boruc z kartą na ręku nie mógł znaleźć nic w Prem aż przygarnęła go Viola i dopiero później znalazł sobie beniaminka Prem ale no Fabiański z miejsca powinien dostać angaż chyba w jakimś Evertonie co najmniej 
jak na moje to jeśli Vorm nie odejdzie Łukasz znów czeka ławka ;]

jak na moje to jeśli Vorm nie odejdzie Łukasz znów czeka ławka ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pablo1503
- Juventino
Diego Costa podobno przeszedł testy medyczne w Chelsea. :Click!:
To było tylko kwestią czasu. Właśnie dlatego nie znoszę tego klubu. Mają na wypożyczeniu Lukaku, a pakują się w Diego Costę. Nie zrozumcie mnie źle, Costa to świetny napastnik, ale sądzę, że Belg mógłby się okazać lepszym 'transferem' w przeciągu najbliższych kilku lat. Jak Costa nie wypali, to będzie śmiech. Chyba żaden napastnik prócz Drogby nie sprawdził się jeszcze w niebieskiej części Londynu.
To było tylko kwestią czasu. Właśnie dlatego nie znoszę tego klubu. Mają na wypożyczeniu Lukaku, a pakują się w Diego Costę. Nie zrozumcie mnie źle, Costa to świetny napastnik, ale sądzę, że Belg mógłby się okazać lepszym 'transferem' w przeciągu najbliższych kilku lat. Jak Costa nie wypali, to będzie śmiech. Chyba żaden napastnik prócz Drogby nie sprawdził się jeszcze w niebieskiej części Londynu.