Juventini na wypożyczeniach...
- pumex
- Juventino
Błąd! Kupiliśmy "grającą" połówkę Berardiego i wypożyczyliśmy go z powrotem do Sassuolo, a to jest różnica. Obecnie mamy 50% praw do niego, z tymże jeśli zechcemy go ściągnąć do siebie po sezonie to nie mamy ku temu żadnych przeszkód.Crunny pisze:A teraz najlepsze: Berardi jest w całości nasz. Wypożyczyliśmy go do Sassuolo nie będzie nas teraz kosztował ani centa!Eric6666 pisze:Najważniejsze to wykupić drugą połówkę.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wydaje mi się, że temat upadł gdy zakontraktowaliśmy Pogbę bo nie mogliśmy sobie pozwolić na dwóch nastolatków na ławceIl Fenomeno pisze:podobny los pewnie czekałby Verrattiego gdyby przyszedł do Juventusu
lubię takie asysty... koleś przed oddaniem strzału mija trzech rywali ale komuś tam zalicza się asystęKamex22 pisze:Teraz z kolei Sansone z bramką, a asystował Berardi.

a co do Sassuolo to osobiście bardzo podoba mi się właśnie Sansone - z nami robił co chciał a i tu po skrótach widać, że dużo widzi i ma świetny drybling, tylko że chyba u niego nie za bardzo ze strzałem i przez to tuła się po takich klubach w wieku gdzie już powinien grać w reprezentacji...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Faktycznie, teraz doczytałem :oops:pumex pisze:Błąd! Kupiliśmy "grającą" połówkę Berardiego i wypożyczyliśmy go z powrotem do Sassuolo, a to jest różnica. Obecnie mamy 50% praw do niego, z tymże jeśli zechcemy go ściągnąć do siebie po sezonie to nie mamy ku temu żadnych przeszkód.Crunny pisze:A teraz najlepsze: Berardi jest w całości nasz. Wypożyczyliśmy go do Sassuolo nie będzie nas teraz kosztował ani centa!Eric6666 pisze:Najważniejsze to wykupić drugą połówkę.
- Il Fenomeno
- Juventino
Jak ktoś akurat dzisiaj siedzi w domu i się nudzi, to można popatrzeć, jak gra Rugani w barwach Empoli.
http://cricfree.tv/sky-sport-1-in-streaming.php
http://cricfree.tv/sky-sport-1-in-streaming.php

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600
Jak sie komus nudzi czekanie na Juve to niech sobie obejrzy naszą kolonie walczącą o zycie. Berardi jak zwykle imponuje.
Sassuolo zostaje w Serie A
Berardi musi wrocic do nas.
Jak sie komus nudzi czekanie na Juve to niech sobie obejrzy naszą kolonie walczącą o zycie. Berardi jak zwykle imponuje.
Sassuolo zostaje w Serie A

Berardi musi wrocic do nas.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2014, 16:47 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak Ci sie podobał Berardi? Tez uwazasz ze chłopak odstaje poziomem ponad ten zespół (No i mimo wszystko Sansone - tez pokazuje genialne umiejetnosci), czy to tylko ja sobie dodaje?:PKamex22 pisze:Ostatnio co oglądam Sassuolo (poza meczem z Juve) to Zaza maści wspaniałe okazje jedna po drugiej. Będę zadowolony jeśli wykorzystamy jego kartę do pozyskania kogoś lepszego z np Udine
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kamex22
- Juventino
Adrian27th pisze:Jak Ci sie podobał Berardi? Tez uwazasz ze chłopak odstaje poziomem ponad ten zespół (No i mimo wszystko Sansone - tez pokazuje genialne umiejetnosci), czy to tylko ja sobie dodaje?:PKamex22 pisze:Ostatnio co oglądam Sassuolo (poza meczem z Juve) to Zaza maści wspaniałe okazje jedna po drugiej. Będę zadowolony jeśli wykorzystamy jego kartę do pozyskania kogoś lepszego z np Udine
Dzisiaj trochę mniej widoczny (może dlatego, że nic na ruskich sopach nie leciało i kiepska jakośc...) i trochę mniej schodził do środka, ale mimo wszystko prezentował się ok. Byli lepsi w tym meczu z Sassuolo (jak np Floro Flores), ale grał dobrze i zaliczył dwie asysty przy pierwszym i ostatnim golu.
- Il Fenomeno
- Juventino
Ciekawe czy to nagroda "na zachętę", bo jest młody, a grał dobrze, czy faktycznie wybijał się na tle wszystkich obrońców. Niemniej jakoś bardzo wierzę w tego chłopaka (w niego i w Romagnoliego z Romy).

- PlanetJuve
- Juventino
:shock: Kurde, jakoś to przeoczyłem. Rok temu kupiliśmy najlepszego napastnika Serie B ( Berardi) a terazm mamy najlepszego obrońcę, który, jak jego poprzednik, ma szansę pokazać się w sere A. Oby poszło mu równie dobrze co Domenicopumex pisze:Rugani został nagrodzony tytułem najlepszego obrońcy poprzedniego sezonu w Serie B
Kto wie, może już za rok obaj do Nas zawitają.
W nadchodzącym roku liczę na Bouya i Appelta. Jak tylko ominą ich kontuzje to myśle, że też będą z Nich ludzie.