Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2014, 21:49

Crunny pisze:
Eric6666 pisze:Najważniejsze to wykupić drugą połówkę.
A teraz najlepsze: Berardi jest w całości nasz. Wypożyczyliśmy go do Sassuolo nie będzie nas teraz kosztował ani centa! :dance:
Błąd! Kupiliśmy "grającą" połówkę Berardiego i wypożyczyliśmy go z powrotem do Sassuolo, a to jest różnica. Obecnie mamy 50% praw do niego, z tymże jeśli zechcemy go ściągnąć do siebie po sezonie to nie mamy ku temu żadnych przeszkód.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2014, 21:49

Il Fenomeno pisze:podobny los pewnie czekałby Verrattiego gdyby przyszedł do Juventusu
wydaje mi się, że temat upadł gdy zakontraktowaliśmy Pogbę bo nie mogliśmy sobie pozwolić na dwóch nastolatków na ławce
Kamex22 pisze:Teraz z kolei Sansone z bramką, a asystował Berardi.
lubię takie asysty... koleś przed oddaniem strzału mija trzech rywali ale komuś tam zalicza się asystę ;)

a co do Sassuolo to osobiście bardzo podoba mi się właśnie Sansone - z nami robił co chciał a i tu po skrótach widać, że dużo widzi i ma świetny drybling, tylko że chyba u niego nie za bardzo ze strzałem i przez to tuła się po takich klubach w wieku gdzie już powinien grać w reprezentacji...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2014, 21:51

pumex pisze:
Crunny pisze:
Eric6666 pisze:Najważniejsze to wykupić drugą połówkę.
A teraz najlepsze: Berardi jest w całości nasz. Wypożyczyliśmy go do Sassuolo nie będzie nas teraz kosztował ani centa! :dance:
Błąd! Kupiliśmy "grającą" połówkę Berardiego i wypożyczyliśmy go z powrotem do Sassuolo, a to jest różnica. Obecnie mamy 50% praw do niego, z tymże jeśli zechcemy go ściągnąć do siebie po sezonie to nie mamy ku temu żadnych przeszkód.
Faktycznie, teraz doczytałem :oops:

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2014, 22:17

@Crunny
Nie do końca tak jest. Jeśli zawodnik wypożyczony robi dobrą grę dla drużyny i jest po prostu potrzebny to będzie się na niego stawiało.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2014, 21:16

Jak ktoś akurat dzisiaj siedzi w domu i się nudzi, to można popatrzeć, jak gra Rugani w barwach Empoli.

http://cricfree.tv/sky-sport-1-in-streaming.php

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2014, 16:14

http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600

Jak sie komus nudzi czekanie na Juve to niech sobie obejrzy naszą kolonie walczącą o zycie. Berardi jak zwykle imponuje.

Sassuolo zostaje w Serie A :)

Berardi musi wrocic do nas.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2014, 16:47 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2014, 16:18

Kolejny gol Immobile. Ciężko przeboleć to, że najpewniej już dla nas nie zagra. :płaczę: Jest niesamowicie regularny, jak lubię Llorente, tak myślę, że Ciro by go wygryzł.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2014, 16:51

Ostatnio co oglądam Sassuolo (poza meczem z Juve) to Zaza maści wspaniałe okazje jedna po drugiej. Będę zadowolony jeśli wykorzystamy jego kartę do pozyskania kogoś lepszego z np Udine ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2014, 16:53

Kamex22 pisze:Ostatnio co oglądam Sassuolo (poza meczem z Juve) to Zaza maści wspaniałe okazje jedna po drugiej. Będę zadowolony jeśli wykorzystamy jego kartę do pozyskania kogoś lepszego z np Udine ;)
Jak Ci sie podobał Berardi? Tez uwazasz ze chłopak odstaje poziomem ponad ten zespół (No i mimo wszystko Sansone - tez pokazuje genialne umiejetnosci), czy to tylko ja sobie dodaje?:P

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2014, 17:01

Adrian27th pisze:
Kamex22 pisze:Ostatnio co oglądam Sassuolo (poza meczem z Juve) to Zaza maści wspaniałe okazje jedna po drugiej. Będę zadowolony jeśli wykorzystamy jego kartę do pozyskania kogoś lepszego z np Udine ;)
Jak Ci sie podobał Berardi? Tez uwazasz ze chłopak odstaje poziomem ponad ten zespół (No i mimo wszystko Sansone - tez pokazuje genialne umiejetnosci), czy to tylko ja sobie dodaje?:P

Dzisiaj trochę mniej widoczny (może dlatego, że nic na ruskich sopach nie leciało i kiepska jakośc...) i trochę mniej schodził do środka, ale mimo wszystko prezentował się ok. Byli lepsi w tym meczu z Sassuolo (jak np Floro Flores), ale grał dobrze i zaliczył dwie asysty przy pierwszym i ostatnim golu.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2014, 10:52

Rugani został nagrodzony tytułem najlepszego obrońcy poprzedniego sezonu w Serie B

Obrazek

Obrazek
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2014, 11:04

Ciekawe czy to nagroda "na zachętę", bo jest młody, a grał dobrze, czy faktycznie wybijał się na tle wszystkich obrońców. Niemniej jakoś bardzo wierzę w tego chłopaka (w niego i w Romagnoliego z Romy).

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 14:49

pumex pisze:Rugani został nagrodzony tytułem najlepszego obrońcy poprzedniego sezonu w Serie B

Obrazek
:shock: Kurde, jakoś to przeoczyłem. Rok temu kupiliśmy najlepszego napastnika Serie B ( Berardi) a terazm mamy najlepszego obrońcę, który, jak jego poprzednik, ma szansę pokazać się w sere A. Oby poszło mu równie dobrze co Domenico :wink:
Kto wie, może już za rok obaj do Nas zawitają.
W nadchodzącym roku liczę na Bouya i Appelta. Jak tylko ominą ich kontuzje to myśle, że też będą z Nich ludzie.

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 20:12

Co tu tak cicho?

Oglądał ktoś mecz Ruchu Chorzów z FC Vaduz? Jak tam spisał się nasz Joel Untersee? 8)

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2014, 15:14

Di Marzio podaje, że Bouy ma iść na wypożyczenie do Panathinaikosu. Może to i dobry ruch, niech się odbuduje w słabszej lidze.

Zablokowany