Mercato (2012-2014)
- jareckik
 - Juventino

Ja tam wolę Lisandro, będzie dwóch LL w ataku w przyszłym sezonie. Lisandro ma optymalny wiek, mógłby być rok młodszy, jednak Drogba jakby nie patrzeć to już 35lat skonczy... Poza tym Drogba ma to całe PNA więc niech tam sobie gra... Lisandro za rozsądne pieniądze to dobry deal, na pewno będzie miał podobny kontrakt do naszych 'miszczóf'... ;] 
BTW. Zapomnijcie o Suarezach, Falacao i innych Cavanich...

BTW. Zapomnijcie o Suarezach, Falacao i innych Cavanich...
- Myzarel
 - Juventino

Po pierwsze Drogba jest w wieku przedemerytalnym a po drugie cholera wie kiedy on z tego Pucharu Narodów Afryki wróci, po trzecie będzie chciał zarabiać kokosy. Nie kumam dlaczego takie duże grono ludzi chce go w Juventusie, no nie kumam. LL to dużo lepsza opcja moim zdaniem.

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
						- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nie kierowałbym się słowami Aulasa. Facet chce po prostu rozegrać to po swojemu, bo zdaje sobie przecież sprawę z faktu, że napastnikowi niebawem kończy się klubowy kontrakt i prezes chciałby coś jeszcze na nim zarobić. Sam Argentyńczyk chce zresztą zmienić otoczenie. 
Co do Drogby - gdzieś wykopałem, że my chcemy go wypożyczyć, Milan z kolei czeka, aż ten rozwiąże kontrakt z Chińczykami.

Co do Drogby - gdzieś wykopałem, że my chcemy go wypożyczyć, Milan z kolei czeka, aż ten rozwiąże kontrakt z Chińczykami.
- Vimes
 - Juventino

Z tym kontraktem Drogby to jest właśnie problem, bo na forum milanistów przeczytałem, że ponoć FIFA ma rozpatrzyć jego sprawę dopiero w marcu. Czy to jest wiarygodna informacja to nie wiem, bo autor tego posta nie podał żadnego źródła.mrozzi pisze:Co do Drogby - gdzieś wykopałem, że my chcemy go wypożyczyć, Milan z kolei czeka, aż ten rozwiąże kontrakt z Chińczykami.
- mrozzi
 - Juventino

http://www.calciomercatoweb.it/ultime-c ... r-gennaio/
Źródło podaje, że jutro Juventus mógłby oficjalnie potwierdzić transfer Llorente w lecie. My staraliśmy się o niego jeszcze w tym oknie transferowym, ale nie było szans na dopięcie tej przeprowadzki już teraz.

Źródło podaje, że jutro Juventus mógłby oficjalnie potwierdzić transfer Llorente w lecie. My staraliśmy się o niego jeszcze w tym oknie transferowym, ale nie było szans na dopięcie tej przeprowadzki już teraz.
- jakku1
 - Juventino

http://www.football-italia.net/29858/ll ... s-tomorrowSpanish media report that Juventus will officially announce their deal with Fernando Llorente on Thursday afternoon.
Podobno jutro mozemy sie spodziewac oficjalnej wiadomosci odnosnie Llorente.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
						- rosomak
 - Juventino

,,Podobno'' po sprowadzeniu Lisandro oddamy do Violi kogos z dwojki 
Matri /Fabio.
Prawdopodobnie chodzi o Matriego.
Jestesmy blisko tego mlodego ekwadorczyka i Castillo.
Pierwszego sami kupimy a drugiego na wspóle z Genoa.
Oby to sie wszystko fajnie zakonczylo bo mozemy pozbyc sie Matriego ktory naprawde sie juz jakis czas temu zagubil a sprowadzic doswiadczonego napastnika z o niebo lepsza skutecznoscia.
Nie jest to Falcao ale naprawde dobry snajper ktory swoje zrobi.

Matri /Fabio.
Jestesmy blisko tego mlodego ekwadorczyka i Castillo.
Pierwszego sami kupimy a drugiego na wspóle z Genoa.
Oby to sie wszystko fajnie zakonczylo bo mozemy pozbyc sie Matriego ktory naprawde sie juz jakis czas temu zagubil a sprowadzic doswiadczonego napastnika z o niebo lepsza skutecznoscia.
Nie jest to Falcao ale naprawde dobry snajper ktory swoje zrobi.
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

Jeśli oddamy im za darmoszke lub jakieś drobne, to dla mnie jest to tylko:
a) głupota naszego zarządku bo była opcja z Wolfsburga za Quaga,
b) ugadany deal ws. Joveticia w wakacje.
Kurde bardzo dobrze tak wzmacniać poteznie rywala, tak bliskiego naszej pozycji w SerieA. Ja wiem, że oni w tym sezonie już o majstra nie powalczą, ale w przyszłym, jak im te gwiazdki wypalą to jednak mogą nam krwi napsuć sporo.

a) głupota naszego zarządku bo była opcja z Wolfsburga za Quaga,
b) ugadany deal ws. Joveticia w wakacje.
Kurde bardzo dobrze tak wzmacniać poteznie rywala, tak bliskiego naszej pozycji w SerieA. Ja wiem, że oni w tym sezonie już o majstra nie powalczą, ale w przyszłym, jak im te gwiazdki wypalą to jednak mogą nam krwi napsuć sporo.
- mrozzi
 - Juventino

Oni odezwali się z zapytaniem o Matriego, ale my zaoferowaliśmy im Quagliarellę.rosomak pisze:,,Podobno'' po sprowadzeniu Lisandro oddamy do Violi kogos z dwojki
Matri /Fabio.
					Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, 00:55 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Hoffman
 - Juventino

I to mi się bardziej podoba, pomimo braku skuteczności u Matriego ta może w każdej chwili wrócić, a bardziej podchodzi mi jego styl gry niż Q, który gra jakby był sam na boisku i ma ciągłe pretensje do kolegów.mrozzi pisze:Oni odezwali się z zapytaniem o Matriego, ale mu zaoferowaliśmy im Quagliarellę.rosomak pisze:,,Podobno'' po sprowadzeniu Lisandro oddamy do Violi kogos z dwojki
Matri /Fabio.
- Maly
 - Juventino

- Podziekował: 10 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 31 razy

ostatnio przeczytałem, że Bafétimbi Gomisowi kończy się kontrakt w lecie, nie śledzę ligi francuskiej ale może warto by się nad nim pochylić? nie wiem czy nie byłby lepszy i tańszy niż Llorente, który będzie rok bez piłki...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
						magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mateusz6
 - Juventino

Maly pisze:ostatnio przeczytałem, że Bafétimbi Gomisowi kończy się kontrakt w lecie, nie śledzę ligi francuskiej ale może warto by się nad nim pochylić? nie wiem czy nie byłby lepszy i tańszy niż Llorente, który będzie rok bez piłki...
Zawodnikom, którzy grają w lidze, która gra systemem jesień-wiosna zazwyczaj kończy się kontrakt w lecie
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
						- fazzi
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Dokładnie. Niech się teraz walą. Oni nam i tak nie sprzedadzą Jojo.pumex pisze:Viola chce naszych? Jak to? A gdzie obrażona duma Della Valle, Prade i spółki, gdzie złość po Berbatovie? Zmiękły im cyce :lol:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"