Liga Mistrzów 2016/17
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... n-szczegol
Nie mam sił na tych dziennikarskich pajaców. Sprowadzić takie zwycięstwo do małej świnki, WP...
Nie mam sił na tych dziennikarskich pajaców. Sprowadzić takie zwycięstwo do małej świnki, WP...
- Wojtek
- Juventino
Monaco - młoda ekipa, która raczej przegra z każdym z tej trójki przez brak doświadczenia dlatego bym na nich chciał trafić. Z drugiej strony jeśli Atletico zagra w finale to czy będą w stanie przegrać AŻ TRZY FINAŁY w przeciągu 4 lat?? A Real to wiadomo, każdy finał wygrywają, dlatego też nie chciałbym ich w finale. Najlepiej byłoby dostać w 1/2 Monaco i finale Monaco, da się tak? 

- jpjp5
- Juventino
Dawać Real. Tylko my możemy ich wyeliminować, a bardzo bym chciał zobaczyć jak Krystyna z Messim siedzą razem na kanapie i ogladają finał LM.
@Wojtek
w 2015 to my bylismy ekipa z którą chciał grac każdy w półfinale, także nie deprecjonuj Monaco.
Marzy mi sie finał Atletico- Juve, moje dwa ulubione kluby i jakże zasługuja na Puchar LM.
@Wojtek
w 2015 to my bylismy ekipa z którą chciał grac każdy w półfinale, także nie deprecjonuj Monaco.
Marzy mi sie finał Atletico- Juve, moje dwa ulubione kluby i jakże zasługuja na Puchar LM.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Równie dobrze można by było spytać, czy Juventus byłby w stanie przegrać KOLEJNY finał w ostatnich latach?Wojtek pisze:Z drugiej strony jeśli Atletico zagra w finale to czy będą w stanie przegrać AŻ TRZY FINAŁY w przeciągu 4 lat??

Nikt ich nie deprecjonuje, ale zgodnie z prawda stwierdza, że tej ekipie brakuje doświadczenia. Juventus w 2015 roku miał jednak o wiele bardziej doświadczonych graczy, graliśmy świetnie w obronie, do tego taktycznie prezentowaliśmy się dużo lepiej niż ekipa z Księstwa. W Monaco pod tym względami mamy jeden wielki chaos, problemy fizyczne i dziurawą obronę właśnie. Każdy z trzech pozostałych półfinalistów ma ich obowiązek odprawić, nawet jeśli na tym etapie nie ma już przypadkowych ekip. To nie jest Monaco, który kiedyś straszyło w Europie i doszło do finału.jpjp5 pisze:@Wojtek
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Szczypek, ja dzisiaj jakoś krótko przed południem zajrzałem sobie na przykład na główną sport.pl, a tam już prawie ani śladu po meczu na Camp Nou. Lewandowski to, Bayern tamto, Marcelo z jakimś rekordem... oraz zobacz jak Alves przytulał płaczącego Neymara. W tej chwili jest zresztą to samo, jedyna wzmianka o wczorajszym meczu to: Alves przegapił początek meczu, bo się witał z kolegami.
W nocy po meczu wisiał nagłówek bodajże: Barca odpada. Juventus udowodnił, że zasłużył na awans -> po dwumeczu wygranym 3:0 i totalnym zabiciu rewanżu na Camp Nou Juventus "no, zasłużył". Śmiech na sali
Dziwię się osobom, które co roku piszą przed każdym wielkim meczem, że trzeba pojechać Real/Barcę/Bayern, bo wtedy to już na pewno nie będą nas traktować jak drużynę z drugiego szeregu. Tak jakbyśmy sami traktowali Atletico na równi z Barcą, Bayernem czy Realem.
W nocy po meczu wisiał nagłówek bodajże: Barca odpada. Juventus udowodnił, że zasłużył na awans -> po dwumeczu wygranym 3:0 i totalnym zabiciu rewanżu na Camp Nou Juventus "no, zasłużył". Śmiech na sali
- juvemaroko
- Juventino
Atletico stracilo jakosc w formacji defensywnej i w drugiej linii.CavAllano pisze:Juventus byłby faworytem w dwumeczu z Atletico. Póki co nikt konkretny w tym sezonie LM nie miał ich jeszcze okazji sprawdzić, ale na pewno są słabsi niż byli. Oglądam ich dość regularnie i tej pewności z tyłu im brakuje. A przecież z tego słynęli.
Buki stawiają nas w roli faworytów obok Realu, choć Królewscy delikatnie przed nami. Trochę zastanawiające, biorąc pod uwagę, w jakich okolicznościach Real awansował dalej.
W ostatnich 3 latach ich druga linia byla praktycznie nie do przejscia, a jesli juz sie udalo to obroncy grali na bardzo wysokim poziomie.
W chwili obecnej Atletico ma jakosc przed wszystkim w ataku, ale jesli Grziezman, Torres czy inni nie maja wsparcie drugiej linii to zawsze moga stworzyc i wykorzystac jedna lub dwie okazje w spotkanie.
Stac nas zeby wyeliminowac Atletico szczegolnie jesli zagramy bardzo dobrze w srodek pola i nas napastnicy beda grali z lepsza skutecznosci niz z Barcelona.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
pisać o czymś trzeba bo ilość wyświetleń musi się zgadzać ale jak trzeba być ślepym żeby napisać, że to Igła jadł frytki?szczypek pisze:http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... n-szczegol

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
za uefa.com mamy najlepsze statsy w półfinałach:
co ciekawe derby Madrytu w 1/2 miały już raz miejsce... w 1959 roku
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 57178.htmlAtlético – W3 L2
Juventus – W8 L3
Monaco – W1 L2
Real Madrid – W14 L13
co ciekawe derby Madrytu w 1/2 miały już raz miejsce... w 1959 roku
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Mamy Monaco. Pierwszy mecz u nich. Cieszę się, że nie Atleti tak jak przypuszczałem. Nie będzie to na pewno łatwy dwumecz.
Zwycięzca naszego półfinału będzie symbolicznym gospodarzem finału.
Zwycięzca naszego półfinału będzie symbolicznym gospodarzem finału.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017, 12:19 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
IDEALNE LOSOWANIE.