Sezon 2015/2016
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ale fizjologujecie. Odrobią trzy punkty - są drudzy. Odrobią cztery - są pierwsi. Mają cztery punkty straty.albertcamus pisze:DUPA. To jest chore liczenie. Jak napisałem wcześniej: Bardziej 3,1 pkt.
Gdybyśmy mieli 4 pkt przewagi, to moglibyśmy dwa następne mecze zremisować, przy dwóch wygranych Napoli. Do kogo wtedy trafiłoby Scudetto? Do Napoli. Więc nie mów proszę o 4 punktach, bo to bardzo irytujące i nielogiczne.
Przy okazji tego meczu znowu zawiódł mnie Valero. Tyle szumu o gościa a on znowu nie potrafi być decydujący. Ot fajna technika, kółeczko jedno, drugie i tyle.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Podobała mi się wczoraj Fiorentina. Sousa ze średnich grajków zrobił naprawdę dobry zespół. Jeśli za rok, dwa Allegri odejdzie, a my nie będziemy w stanie ściągnąć trenera z absolutnego topu, to widziałbym go u nas. Szkoda ze Bernardeschini nie zagrał od początku, bo e dużej mierze dla niego oglądałem mecz.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Również sobie wczoraj o tym pomyślałem, na pewno jeden z najlepszych trenerów którzy pracują obecnie we Włoszech.Alexinhio-10 pisze: Jeśli za rok, dwa Allegri odejdzie, a my nie będziemy w stanie ściągnąć trenera z absolutnego topu, to widziałbym go u nas.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Trochę Was chyba ponosi bo co on takiego zrobił ? To samo pisaliście co niektórzy o Montelli, którego widzieliście jako następcę Conte a Montella zgasł szybciej jak się podpalił...mówienie o tym, że Sousa to jeden z najlepszych obecnie włoskich trenerów to przegięcie...sorki chłopaki ale Was chyba nieco wcześnie fantazja poniosła...
Za trzy sezony zweryfikujemy jego wartość...

Tak, o to mi chodziło i nie chwytaj mnie za słówka bo każdy ogarnięty patrząc na dyskusje zrozumie o co mi chodzi...nie wiem na jakiej podstawie zaliczasz go do tego grona, po pół sezonu ? Przypomnij sobie jakie wyniki miał Montella na początku pracy w Violi...niektórzy ogłaszali go przyszłym trenerem Juve podobnie jak teraz Sousę... :lol:Hed pisze:Napisałem że jest jednym z najlepszych trenerów pracujących we Włoszech
Ostatnio zmieniony 01 marca 2016, 11:57 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- panlider
- Juventino
Chyba BernardeschiAlexinhio-10 pisze:Szkoda ze Bernardeschini nie zagrał od początku, bo e dużej mierze dla niego oglądałem mecz.

Z przebiegu pierwszej połowy uważam, że Viola powinna wygrać ten mecz. Kalinic poprzeczka, Tello spojenie (co prawda był na spalonym, ale sędzia tego nie zauważył). Nie wiem, jak wyglądała druga część spotkania, ale jeżeli podobnie, to Napoli może mówić o wielkim szczęściu, że udało im się wywieźć punkt z Florencji.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Włoskich trenerów? Napisałem że jest jednym z najlepszych trenerów pracujących we Włoszech, a to różnica. Souse chcesz oceniać za trzy sezony a Montelle skreśliłeś po paru miesiącach w Sampdorii? To chyba nie w tą stronę, a w tym burdelu pod szyldem Sampy myślę że nasz Max też by lepszych wyników nie wykręcił niż Montella.alessandro1977 pisze:Trochę Was chyba ponosi bo co on takiego zrobił ? To samo pisaliście co niektórzy o Montelli, którego widzieliście jako następcę Conte a Montella zgasł szybciej jak się podpalił...mówienie o tym, że Sousa to jeden z najlepszych obecnie włoskich trenerów to przegięcie...sorki chłopaki ale Was chyba nieco wcześnie fantazja poniosła...![]()
- mibor
- Juventino
Czekam na komentarze ( jeśli odpadniemy z Bayernem) Allegri Outalessandro1977 pisze:Trochę Was chyba ponosi bo co on takiego zrobił ? To samo pisaliście co niektórzy o Montelli, którego widzieliście jako następcę Conte a Montella zgasł szybciej jak się podpalił...mówienie o tym, że Sousa to jeden z najlepszych obecnie włoskich trenerów to przegięcie...sorki chłopaki ale Was chyba nieco wcześnie fantazja poniosła...![]()
Tak, o to mi chodziło i nie chwytaj mnie za słówka bo każdy ogarnięty patrząc na dyskusje zrozumie o co mi chodzi...nie wiem na jakiej podstawie zaliczasz go do tego grona, po pół sezonu ? Przypomnij sobie jakie wyniki miał Montella na początku pracy w Violi...niektórzy ogłaszali go przyszłym trenerem Juve podobnie jak teraz Sousę... :lol:Hed pisze:Napisałem że jest jednym z najlepszych trenerów pracujących we Włoszech

Juve, storia di un grande amore
- Alexinhio-10
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
alessandro1977 Mnie nie chodzi tylko o pracę w Fiorentinie, co nie zmienia faktu że z takimi średnimi grajkami być w czuje SerieA, wyprzedzając zespoły ze zdecydowanie lepszymi zawodnikami i większymi budżetami to duży sukces. Zobaczymy jak się rozwinie, ale jak narazie zapowiada się świetnie.
P.S Niektórzy to chyba siedzą na forum tylko po to żeby się dopieprzyć o coś do innego użytkownika i łapać za słówka.
P.S Niektórzy to chyba siedzą na forum tylko po to żeby się dopieprzyć o coś do innego użytkownika i łapać za słówka.
- Boogey96
- Juventino
Żebyśmy mogli rozmawiać o Sousie w kontekście Juve to musi on się w końcu ustatkować, bo jak narazie dłużej niż jeden sezon to on zagrzał miejsce tylko w Videotonie(ironia losu, że tam nie potrafił zdobyć mistrzostwa kraju, a następne swoje przygody tylko jednosezonowe w Szwajcarii i Izraelu takim sukcesem zwieńczał). Niby w Maccabi i Basel wychodził z fazy grupowej w Europie co dla tych klubów było sukcesem ale z Violą jednak można było od niego oczekiwać więcej niż tylko wyjścia z grupy. Zobaczymy czy Portugalczyk zdoła wywalczyć podium w tym sezonie i czy za rok też będzie we Florencji.
Z Włoskich trenerów osobiście najlepiej widziałby mi się Di Francesco z Sassuolo. Buduje drużynę już, któryś rok z rzędu i z sezonu na sezon jest postęp. Myślę, że jeśli Inter się nie ogarnie to do końca sezonu jeszcze Neroverdi ich conajmniej postraszą utratą miejsca w pucharach. Ale mimo wszystko gdyby Allegri odchodził to wolałbym trenera już z doświadczenie na najwyższym poziomie, bo nie każdy młody trener udźwignie tak duży klub. Tak samo jak nie każdy zawodnik świetnie grający w Genoi czy Udinese poradzi sobie w Juve.
Z Włoskich trenerów osobiście najlepiej widziałby mi się Di Francesco z Sassuolo. Buduje drużynę już, któryś rok z rzędu i z sezonu na sezon jest postęp. Myślę, że jeśli Inter się nie ogarnie to do końca sezonu jeszcze Neroverdi ich conajmniej postraszą utratą miejsca w pucharach. Ale mimo wszystko gdyby Allegri odchodził to wolałbym trenera już z doświadczenie na najwyższym poziomie, bo nie każdy młody trener udźwignie tak duży klub. Tak samo jak nie każdy zawodnik świetnie grający w Genoi czy Udinese poradzi sobie w Juve.
- Principino
- Juventino
Jeśli miałbym wybierać zastępce Allegriego spośród tych mniej znanych nazwisk to bardzo bym chciał zobaczyć na ławce Juve Jorge Jesusa. Nie mam pojęcia jakim cudem on jeszcze nie trafił do jakiegoś czołowego klubu w Europie, bo papiery na to to on ma znacznie lepsze niż np. Pellegrini.
Zawsze się jarałem stylem gry Benfici za jego kadencji, mega efektowna i efektywna piłka.
Fajnie by było zobaczyć kiedyś takie coś w Juve :redface:
Zawsze się jarałem stylem gry Benfici za jego kadencji, mega efektowna i efektywna piłka.
Fajnie by było zobaczyć kiedyś takie coś w Juve :redface:
- jackop
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Widzę że Roma przywiozła dzisiaj swoich sędziów. Po 22 min. gry:
- 2 nie odgwizdane ewidentne spalone Salaha, z jednego pada gol na 1:0
- min. żółta kartka dla Panicza za faul na Valero
Aż dziwne, że Salah się nie wyłożył po wejściu między dwóch.
Swoją droga Fiorentina strasznie słaba. Do tego w 34 minucie już po dwóch zmianach w skutek urazów Valero i Vecino. Myślałem, że ten Bernardeschi to chociaż połowa Candrevy, ale go przeceniłem. Gdyby jeszcze miał 17-18 lat, a się okazuje, że w tym roku stuknęły mu 22 wiosny. 40 mln € :rotfl:
- 2 nie odgwizdane ewidentne spalone Salaha, z jednego pada gol na 1:0
- min. żółta kartka dla Panicza za faul na Valero
Aż dziwne, że Salah się nie wyłożył po wejściu między dwóch.
Swoją droga Fiorentina strasznie słaba. Do tego w 34 minucie już po dwóch zmianach w skutek urazów Valero i Vecino. Myślałem, że ten Bernardeschi to chociaż połowa Candrevy, ale go przeceniłem. Gdyby jeszcze miał 17-18 lat, a się okazuje, że w tym roku stuknęły mu 22 wiosny. 40 mln € :rotfl:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
jackop
Roma niszczy Fiorentinę w każdym aspekcie gry. Salah i El Shaarawy grają niesamowity mecz oraz widać rękę Spalletiego jeśli chodzi o ustawienie zespołu, taktycznie są poziom wyżej niż Viola.
szykuje się 7 zwycięstwo z rzędu, czyżby Napoli mogło czuć się zagrożone ? Osobiście myślę, że tak. Bo mistrzostwo jest bardziej niż pewne kto zdobędzie

Roma niszczy Fiorentinę w każdym aspekcie gry. Salah i El Shaarawy grają niesamowity mecz oraz widać rękę Spalletiego jeśli chodzi o ustawienie zespołu, taktycznie są poziom wyżej niż Viola.
szykuje się 7 zwycięstwo z rzędu, czyżby Napoli mogło czuć się zagrożone ? Osobiście myślę, że tak. Bo mistrzostwo jest bardziej niż pewne kto zdobędzie

Ostatnio zmieniony 04 marca 2016, 22:10 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.