LaLiga
- bblackk
- Juventino
Ja jeszcze zbytnio nie wierze w te doniesienia... Trzeba być nienormalnym mając Ronaldo Raula i Morientesa kupować kolejnego bardzo dobrego napastnika. Czy oni mają zamiar grać trójką napastników ?! Kupili jedego obrońce i myślą że już kozaki goli nie będą tracić. Samuel to na zapaśnika z tym swoim wyglądem i sposobem odbierania piłki a nie na obrońcę
Zamiast łatać obornę dalej czy kogoś w miejsce Makalele to oni napastnika. Śmiechu warte! Pożyjemy zobaczymy... Ja i tak uważam że to "kaczka" i bedą z tego nici.

- Iver.pk
- Juventino
No to ladnie!! Tego to juz za wiele!! Jedyny plus jaki przemawia za Perezem to to ze kupili go za 12 mln plus ktos tam :lol: ale skoro Owen nie chcial przedluzyc kontraktu z Liverpolem to czemu Moggi go nie chcial skoro nie ma rywalizacji na pozycji napastnika?? jezeli kupilby go za 12 mln tak ja Perez to dalby prawie tyle co zarobili na Di Vaio!
- Bob
- Juventino
I masz racje przydfałby nam sie Owena ale sam wiesz(wiecie) jaki jest moggi i jak znam życie to by skapił kasyIver.pk pisze:No to ladnie!! Tego to juz za wiele!! Jedyny plus jaki przemawia za Perezem to to ze kupili go za 12 mln plus ktos tam :lol: ale skoro Owen nie chcial przedluzyc kontraktu z Liverpolem to czemu Moggi go nie chcial skoro nie ma rywalizacji na pozycji napastnika?? jezeli kupilby go za 12 mln tak ja Perez to dalby prawie tyle co zarobili na Di Vaio!
Benitez potwierdził transfer Owena!
Rafael Benitez potwierdził dzisiaj oficjalnie, o tym że Michael Owen opuści Liverpool i przejdzie do Realu Madryt.
"To źle, że Michael opuszcza Liverpool ale my mamy trzech świetnych napastników i to jest dobre rozwiązanie na przyszłość" - komentuje wszystko Benitez.
Liverpool za transfer otrzyma 8 mln funtów i zawodnika Realu - Antonio Nuneza
24-letni Owen rozegrał w Premiership 216 meczy strzelając 118 bramek
żródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=31963
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- SFOLTAN
- Juventino
wkońcu sie tam wszyscy pożrą dajcie spokuj ten perez jakiś pieprznięty jest . Real bez figo i ZIDANA co zrobi ----gówno . Ja myśle że niezdąbędą ligi mistrzów a owen będzie ławe grzał tam bo ronaldo czy ralu niemogą siedzieć [chociaż to stare dziadki cienkie]
- Wojtom
- Juventino
Benitez: Owen przejdzie do Realu
Napastnik Liverpoolu Michael Owen podpisze kontrakt z Realem Madryt - poinformował w piątek trener angielskiego klubu Rafael Benitez.
"Kontrakt Michaela z Liverpoolem obowiązuje tylko do końca sezonu. Teraz zostajemy z trzema napastnikami. Szkoda, że Michael odchodzi. Wkrótce postaram się o zastępcę" - powiedział Benitez.
Owen jest wychowankiem Liverpoolu. W 297 meczach w barwach "The Reds" strzelił 158 bramek.
------------------------------------------------------
Micheal Owen został nowym "Galactico" – donosi hiszpański dziennik sportowy "Marca". Informację tę potwierdza także gazeta "AS".
"Vieira nie, Owen tak" – głosi tytuł w dzisiejszym wydaniu "AS-a". Real Madryt zerwał negocjacje z Patrickiem Vieirą, a od przyszłego sezonu w jego barwach będzie występował Micheal Owen.
W czwartek wieczorem przedstawiciele Liverpoolu i Realu Madryt doszli do porozumienia. Kluby uzgodniły, że "Królewscy" zapłacą za reprezentanta Anglii 12 mln euro i oddadzą na Anfield Road Antonio Nuneza.
Owen jak na razie nie podpisał kontraktu, jednak prawdopodobnie zrobi to w najbliższych dniach. "Marca" podaje, że Anglik podpisze 4-letną umowę. O gaży zawodnika wspomniano tylko tyle, że będzie mniejsza od płac innych "Galacticos".
zrodlo: lechsport.pl ,
Oddawac najlepszego napastnika w druzynie to naprawde trzeba byc rozsadnym... :?
Z drugiej strony to teraz swietny Baros bedzie mial miejsce z Cisse w podstawowej jedenastce 8)
A Owen niech sie stara to wsadza z Morientesem Raula i Ronaldo na lawe !!! 8) Moge sie zalozyc ze jakby grali przez dwa tygodnie razem Owen i Morientes nastrzelali by wiecej niz kiepscy Raul i Ronaldo w rok. 8)
Morientes z meczu na mecz udowadnia ze moze zrobic o wiele wiecej na murawie niz Raul i Ronaldo razem wzieci...
Z drugiej strony tylu dobrych napastnikow to az przesada... Beda klotnie i inne sprzeczki i z tego wszystkiego wyniknie ze Owen nie bedzie chcial grac z Ronaldo, Morientes z Raulem, a Raul z Owenem :lol:
Napastnik Liverpoolu Michael Owen podpisze kontrakt z Realem Madryt - poinformował w piątek trener angielskiego klubu Rafael Benitez.
"Kontrakt Michaela z Liverpoolem obowiązuje tylko do końca sezonu. Teraz zostajemy z trzema napastnikami. Szkoda, że Michael odchodzi. Wkrótce postaram się o zastępcę" - powiedział Benitez.
Owen jest wychowankiem Liverpoolu. W 297 meczach w barwach "The Reds" strzelił 158 bramek.
------------------------------------------------------
Micheal Owen został nowym "Galactico" – donosi hiszpański dziennik sportowy "Marca". Informację tę potwierdza także gazeta "AS".
"Vieira nie, Owen tak" – głosi tytuł w dzisiejszym wydaniu "AS-a". Real Madryt zerwał negocjacje z Patrickiem Vieirą, a od przyszłego sezonu w jego barwach będzie występował Micheal Owen.
W czwartek wieczorem przedstawiciele Liverpoolu i Realu Madryt doszli do porozumienia. Kluby uzgodniły, że "Królewscy" zapłacą za reprezentanta Anglii 12 mln euro i oddadzą na Anfield Road Antonio Nuneza.
Owen jak na razie nie podpisał kontraktu, jednak prawdopodobnie zrobi to w najbliższych dniach. "Marca" podaje, że Anglik podpisze 4-letną umowę. O gaży zawodnika wspomniano tylko tyle, że będzie mniejsza od płac innych "Galacticos".
zrodlo: lechsport.pl ,
Oddawac najlepszego napastnika w druzynie to naprawde trzeba byc rozsadnym... :?
Z drugiej strony to teraz swietny Baros bedzie mial miejsce z Cisse w podstawowej jedenastce 8)
A Owen niech sie stara to wsadza z Morientesem Raula i Ronaldo na lawe !!! 8) Moge sie zalozyc ze jakby grali przez dwa tygodnie razem Owen i Morientes nastrzelali by wiecej niz kiepscy Raul i Ronaldo w rok. 8)
Morientes z meczu na mecz udowadnia ze moze zrobic o wiele wiecej na murawie niz Raul i Ronaldo razem wzieci...
Z drugiej strony tylu dobrych napastnikow to az przesada... Beda klotnie i inne sprzeczki i z tego wszystkiego wyniknie ze Owen nie bedzie chcial grac z Ronaldo, Morientes z Raulem, a Raul z Owenem :lol:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- matej
- Juventino
ja sie tym nie denerwuje ani mnie to już nie śmieszy ale naprawdę żal mi Morientesa ponieważ teraz prawie na 100% będzie grzał ławę mimo że jest obecnie zdecydowanie najlepszym napastnikiem Realu. Szkoda bo zawsze lubiłem Morientesa a po sezonie w Monaco polubiłem go jeszcze bardziej. No nic ale Real widze ze jeszcze długo nie wpadnie aby w końcu wzmocnić obronę bo jak to zrobią to będzie każdej drużynie z nimi cięzko wygrać.

- Lypsky
- Juventino
Szkoda mi Moro.Swietny chlopak a musi taplac sie w tym blocie.
Dzialacze Realu udowodnili swoja glupote.
Sezon bez nowego ''Galaktycznego'' jest sezonem straconym :lol:
Majac trzech dobrych napastnikow kupuja kolejnego.
Szkoda ze nie mamy kasy na transfery w przeciwnym wypadku Lucek moglby pomyslec o Moro.
Realowi nie wroze nic dobrego po takiej polityce transferowej.
Nadal kiepska defensywa a wzmacniane sa najlepsze formacje
Bravo dla dzialaczy za wywalanie kasy :lol:
Dzialacze Realu udowodnili swoja glupote.
Sezon bez nowego ''Galaktycznego'' jest sezonem straconym :lol:
Majac trzech dobrych napastnikow kupuja kolejnego.
Szkoda ze nie mamy kasy na transfery w przeciwnym wypadku Lucek moglby pomyslec o Moro.
Realowi nie wroze nic dobrego po takiej polityce transferowej.
Nadal kiepska defensywa a wzmacniane sa najlepsze formacje
Bravo dla dzialaczy za wywalanie kasy :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kolejny niepotrzebny napastnik.Czy oni nigdy nie zrozumieją, że dalsze kupowanie takich gwiazd nie ma sensu??
Prędzej czy później któryś z napastników zgłosi chęć do opuszczenia Realu z powodu siedzenia na ławie.Fartem udało im sie zatrzymać Morientesa, na nieszczęście, bo kropnął nam dwie bramki.
A teraz jeszcze dochodzi ten niby kolejny galaktyczny, a moim zdaniem przegrany.W Liverpool'u miał pewne miejsce w składzie a tak Raul i Ronaldo dalej będą rządzili w polu karnym.
Źle postąpił.
Ale czego sie nie robi dla 80 tyś.tygodniówki.
Prędzej czy później któryś z napastników zgłosi chęć do opuszczenia Realu z powodu siedzenia na ławie.Fartem udało im sie zatrzymać Morientesa, na nieszczęście, bo kropnął nam dwie bramki.
A teraz jeszcze dochodzi ten niby kolejny galaktyczny, a moim zdaniem przegrany.W Liverpool'u miał pewne miejsce w składzie a tak Raul i Ronaldo dalej będą rządzili w polu karnym.
Źle postąpił.
Ale czego sie nie robi dla 80 tyś.tygodniówki.
- Lizard
- Juventino
Mój kumpel, fan Michała Ułana
jest w kropce. Nienawidzi Realu, a jego idol będzie grał w Madrycie(o ile Camacho wstawi go do głównej jedenastki - lol). Na miejscu El Moro odszedłbym z tego klubu, bo na takie traktowanie nie zasługuje, a Juve chętnie by go przyjęło
. Ten transfer był zrobiony tylko pod myśl Pereza "co roku wielka gwiazda" ( Vieira im odmówił, to wzięli Owena chyba " na siłę" ), bo patrząc perspektywicznie na działania transferowe Realu, do niczego one nie prowadzą, poza niepotrzebnym tłokiem w bloku ofensywnym.

- Kostek
- Juventino
Dobrze macie racje ta polityka jest smieszna kupuja Owena , z tego co wiem za niego mial przejsc do Liverpoolu Morientes gdzies juz to podawali ale nie jestem tego pewien...
..ale oni w przeciwienstwie do nas (Juventusu) wogóle kogos kupuja
nad tym sie trzeba zastanowic a nie sie z nich smiac
..ale oni w przeciwienstwie do nas (Juventusu) wogóle kogos kupuja

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Kiedy Real kupił Samuela myślałem, że wkońcu zaczęli myśleć. Tak samo mi się wydawało kiedy próbowali ściągnąć kolejnego piłkarza, który pilnowałby tyły, mianowicie Vieire. Jednak teraz widze, że tam nic się nie zmieniło :lol: Owena bardzo nie lubie. Jak dla mnie jest on przeciętny. Był kiedyś dobry, ale to było jakieś 5 lat temu. Rzeczywiście szkoda Morientesa bo nie sądze, aby miałszanse pokazać się. Powinien jak najszybciej uciekać z Madrytu bo tam się będzie już tylko marnował :evil:
- Pavel87
- Juventino
Nie przepowiadam Owenowi w Realu kariery. Zmarnuje sie tylko chłop na ławce. Owen to dla mnie najbardziej niespełniony talent w światowym futbolu. Jak sobie przypomne jego bramke z Argentyną na mundialu we Francji... :roll: Później wraz z nadajściem zarostu na twarzy ubyło mu chyba talentu. Sprawa jest prosta. Z czwórki napastników jakimi dysponuje Real jest najsłabszy i pogra raczej tylko przy kontuzji któregoś z pozostałęj trójki. Chyba, że znów sie odnajdzie... :?
Forza Squadra Bianconera
- nookie
- Juventino
A Baros to ne poszedł gdzieś przypadkiem?do BArcelony czy gdzieś?bo cos mi się tak wydajewojtom11 pisze:Z drugiej strony to teraz swietny Baros bedzie mial miejsce z Cisse w podstawowej jedenastce 8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Lizard
- Juventino
Moim zdaniem pogrąży się w nicości, niczym inny zawodnik Liverpoolu, Steve Mcmanaman. Poza tym Owen również jest często kontuzjowany, więc wnioski same się wysuwają...Sprawa jest prosta. Z czwórki napastników jakimi dysponuje Real jest najsłabszy i pogra raczej tylko przy kontuzji któregoś z pozostałęj trójki. Chyba, że znów sie odnajdzie...