BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Dagmara
- Juventino
- białas
- Juventino
było, nie było, ale Beata potwierdziła, czyli rezerwacja jestDagmara pisze:Akurat w sobotę co do tego nie było całkowitej pewnościbiałas pisze:nie mogę się dodzwonić, ale skoro na Palermo ustaliłem, że będzie rezerwacja na jutro, to pewnie tak jest![]()

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
- KUZMA
- Juventino
kurde żałuje ze nie mogłem obejrzeć meczu na żywo dziś o19 jest powtórka to obejrzę
po przebiegu mogę wnioskować ze Juve walczył co w tym sezonie staje sie standardem ... jestem ciekaw jak zagrał mój nowy ulubieniec Este****** Paragwajczyk
. Może uda mi się pojawić na Udinese 

JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
yyyy, meczu z Ceseną nie ma w TV, ale z Romą zapewne będzie, więc zapraszam._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
@Kuźma, zdrowiej Ty tam szybciej

- Winner
- Juventino
Po drodze jest Puchar Włoch ale nie jestem pewien kto ma prawa telewizyjne, chyba Polsat. I przynajmniej jak na razie w ich ramówce czwartkowego meczu brak. Mecz z AS Roma 12 w poniedziałek jest na bank na canal +.białas pisze:yyyy, meczu z Ceseną nie ma w TV, ale z Romą zapewne będzie, więc zapraszam._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gość
toz jutro nie ma meczu._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
w niedzielę jest, ale nie ma transmisji.
skąd żeś chłopie sie urwał?
- KUZMA
- Juventino
Roma raczej odpada Dzień po dopiero szwy zdejmują a każde chodzenie o kulach to bul nogibiałas pisze:yyyy, meczu z Ceseną nie ma w TV, ale z Romą zapewne będzie, więc zapraszam._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p

JUVE the best i love football
- pezet1988
- Juventino
Pytanie takie mi się nasunęło właśnie na myśl:
Ma ktoś możliwość załatwienia jakiejś hali to pogrania sobie rekreacyjnie w piłeczkę?? :-D Palę się do gry ale niestety nie wiem gdzie można znaleźć jakieś wolne terminy żeby zamówić sobie halę, no i taką miejscówę oczywiście.
Ma ktoś możliwość załatwienia jakiejś hali to pogrania sobie rekreacyjnie w piłeczkę?? :-D Palę się do gry ale niestety nie wiem gdzie można znaleźć jakieś wolne terminy żeby zamówić sobie halę, no i taką miejscówę oczywiście.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
bohdan pisze:toz jutro nie ma meczu._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
Ojj tam pomyliły mi się lekko dni ;p
W ogóle w jakim Pubie odbywają się te mecze Juve, bo nie chcę mi się 90stron czytać ;p
- Winner
- Juventino
Zależy od dnia rozgrywania meczu i godziny a także ułożenia innych meczy czy też wydarzeń sportowych, głownie chodzi tu o Jagiellonię czy ostatnio np. KSW. Informacja o miejscu oglądania zazwyczaj pojawia się na kilka dni przed spotkaniem._Krystianekkk_ pisze:bohdan pisze:toz jutro nie ma meczu._Krystianekkk_ pisze:Spróbuje wpaść jutro na mecz, aczkolwiek nic nie obiecuję bo na antybiotyku jestem i lepiej byłoby gdybym z domu się nie ruszał :p
Ojj tam pomyliły mi się lekko dni ;p
W ogóle w jakim Pubie odbywają się te mecze Juve, bo nie chcę mi się 90stron czytać ;p
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.