Forumowicz od A do Z - vol.2
- Pawełek
- Juventino
Kłamca. :evil:madmo pisze:EDIT
Najpierw zagłosowałem, potem napisałem posta, więc już się doczekałeśPawełek pisze:Czekam, czekam... :oops:.
No cóż - uważaj, żeby Ci długopis nie wszedł za głęboko.szczypek pisze:Czytanie tak, pisanie wymaga głębszego zaangażowania...Pawełek pisze:Napisz dupą do kolegów, niech głosują!
No to już po mnie... motylanoga, chciałem pokonać ten spisek, chciałem zniszczyć tą obłudę, chciałem pokoju na świecie!szczypek pisze:Fuck, zgubiłem hasła do kont fikcyjnych. Do kiedy ta ankieta, to może coś się jeszcze uda zrobić? xD
Sky is the limit!
- oliver
- Juventino
Desperacki atak poniżej pasa prosto w kolano.Pawełek pisze:
Oliver kibicuje interowi.

Dziękuje wszystkim za głosy, ale ciągle za mało

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Pawełek
- Juventino
Nie tłumacz się, kolego.
Panowie, zostawcie go w spokoju. On kibicuje interowi, wcale nie pochodzi z Jaworzna, a poza tym Polska przegrała z Islandią.
EDIT: Zmieniłem zdanie. 6 fikcyjnych kont.
EDIT vol. 2: ene due rabe, oliver połknął żabę.
Panowie, zostawcie go w spokoju. On kibicuje interowi, wcale nie pochodzi z Jaworzna, a poza tym Polska przegrała z Islandią.
W ramach pokuty załóż 5 fikcyjnych kont i zagłosuj na mnie. Wszelkie grzeczy zostaną Ci wybaczone, a Grzesiu Lato będzie rządził do końca świata i jeden dzień dłużej.madmo pisze:Niewdzięcznik :evil:.
EDIT: Zmieniłem zdanie. 6 fikcyjnych kont.
EDIT vol. 2: ene due rabe, oliver połknął żabę.
Sky is the limit!
- oliver
- Juventino
mniejszy zło to było by gdybyś nie przekręcił mojego niku OLIVERLordJuve pisze:olivierma mój głos. Nie wiem dlaczego, ale chyba tak zupełnie subtelnie zostałem zniesmaczony całą tą "zabawą" i ciach prach poszedł głos na oliviera.
W sumie wybrałem mniejsze zło... :lol:
Co do dwóch ostatnich nie mam najmniejszych wątpliwości. To skąd pochodzę opisze w alfabecie jeśli oczywiście będzie mi dane.Pawełek pisze:Nie tłumacz się, kolego.
EDIT
Tak patrzę na poprzednie ankiety to dawno nie było tle głosów oddanych. Ostano jak Zoff wygrał było ponad 90. Pewnie dlatego, że temat cały czas jest w obiegu.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- oliver
- Juventino
Nie mów hop. Ta strona mnie nauczyła póki nie ma oficjalnego komunikatu to nie ma się co cieszyć.Pawełek pisze:Najprawdopodobniej będzie Ci dane. :roll:oliver pisze: To skąd pochodzę opisze w alfabecie jeśli oczywiście będzie mi dane.
koniec iti
koniec iti
- piotrinho1234...
- Juventino
No wiesz,każdy chce oddać decydujący głos,ale czas może na to nie pozwolić,a więc ruchy kluchy!!!Pawełek pisze:Głosować panienki! Do urn marsz!
- Tharp
remis?Pawełek pisze:Moja kilkugodzinna przewaga znowu zamieniła się w remis.
No cóż - jak przegrać to z honorem.![]()
Głosować Panie i Panowie.
Ja widze 3-glosowe prowadzenie legionisty z 20-dniowym banem.
litr zubrowki ze jak wygra nie zdarzy napisac alfabetu w ciagu 2 tygodni

any1 care to wager?
- Bobeknaklo
- Juventino
Zagłosowałem już dawno, ale ten spam tutaj coraz bardziej mnie zniechęca do dalszego śledzenia tematu