Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:21

Co to za oburzenie, czyżby skrytofani czerwonych diabłów ? :lol: stahoo pewnie ma namiot pod biurkiem.
angole, angole ja was ... :dance:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:22

Castiel pisze:Polecam popatrzeć na Naniego. Na co patrzy. Na piłkę, w jego zachowaniu i rucach jest jeden cel - przyjąć piłkę. Kartka niesłuszna i jak widać najprawdopodobniej ustawiła mecz.
Polecam popatrzeć na Naniego... do końca. Gdy już wie, że nie trafia w piłkę a Arbeloe wyraźnie robi jeszcze jeden ruch w jego stronę. Zresztą jakie to ma znaczenie, czy to było celowe czy nie skoro było po prostu niebezpieczne? Kartka ustawiła mecz ale jak najbardziej słuszna.

Gdyby go trafił w głowę, też byś go usprawiedliwiał, bo chciał przyjąć piłkę?
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 22:24 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:22

pan Zambrotta pisze:Co to za oburzenie, czyżby skrytofani czerwonych diabłów ? :lol: stahoo pewnie ma namiot pod biurkiem.
angole, angole ja was ... :dance:
Nie...po prostu ta decyzja jest naciągana i jeśli ktoś ogląda mecz to wie, że popsuła widowisko.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:26

Najwyraźniej ktoś uznał, że nie może nie być w kolejnej fazie LM drużyny z Hiszpanii, gdzie grają same "top-plejery". Sędzia dostał instrukcje, że jak się nadarzy okazja, to ma coś wydrukować, no i chłopina wydrukował. Czerwień

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:27

Ja to nie rozumiem dlaczego niektórzy są tak ślepi i że nie widzą, iż co sezon w tej śmiesznej LM są jakieś naciągane bądź kontrowersyjne decyzje na korzyść hiszpańskich drużyn.

Nie wydaje wam się to czasem dziwne ?

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:28

Widzę że najciekawsze mnie ominęło :/
MU ciśnie, może będzie końcówka jak w finale '99 :)

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:29

Castiel pisze:
wagner pisze: jeśli tak było jak pisze Vimes to czerwo leci i nie ma co skomleć.
Ja napisałem jak było,a on napisał tak żeby cie przekonać. Taka sztuczka jak z wiadomościami - mąż zabił żonę (ludzie od razu myślą że to degenerat, pewnie wyszedł z pudła, ale ani słowa o tym że ta chciała go zaciukać nożem).
ojej ojej ojej dałem się nabrać ? jestem zaściankowy ? :( no ma czegoś takiego jak nie "nie widział" , Sissoko jak u nas kiedś czerwo zarobił to też "nie widział" że ktoś mu w noge wejdzie podczas robienia przewrotki :lol:
annihilator1988 pisze:Najwyraźniej ktoś uznał, że nie może nie być w kolejnej fazie LM drużyny z Hiszpanii, gdzie grają same "top-plejery". Sędzia dostał instrukcje, że jak się nadarzy okazja, to ma coś wydrukować, no i chłopina wydrukował. Czerwień
o kurde :think: żeby tylko Barca nie dostawała prezentów :prochno:

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:31

@D@$ pisze:Widzę że najciekawsze mnie ominęło :/
MU ciśnie, może będzie końcówka jak w finale '99 :)
Z malutką różnicą, grają w dziesięciu.

Tacchinardi.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:32

Sila Spokoju pisze:Ja to nie rozumiem dlaczego niektórzy są tak ślepi i że nie widzą, iż co sezon w tej śmiesznej LM są jakieś naciągane bądź kontrowersyjne decyzje na korzyść hiszpańskich drużyn.

To na pewno spisek!

Obrazek
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:32

Cóż mnie też ominęła ta kluczowa sytuacja. ;/

Do momentu tej czerwonej kartki taktyka MU, obliczona na danie pograć Realowi i ustawienie się na kontrze( jak to zwykle robi Real) zdawała bardzo dobrze egzamin, żeby Madryt miał wiele sytuacji, to ciężko powiedzieć do tamtej chwili. Raczej zapowiadało się na awans Manchesteru.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 22:34 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:33

Sędzia wyraźnie gwiżdże pod Real ale to mało ważne bo totalnie mi wisi która drużyna awansuje. Coś innego mnie uderzyło w tym meczu: Modrić - uwielbiam oglądać jego grę, powinien więcej grać. Druga sprawa to Kaka. Facet gra taką padakę, że za darmo nie chciałbym takiego piłkarza w Juve.

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:35

Lol spiskowa teoria dziejów... sędziowie otrzymują instrukcje od uefa jak gwizdać pod Barce i Real :bravo:

Real w pierwszym meczu był lepszy, teraz Ramos musiał sobie strzelić by ManU wyszło na prowadzenie. W pierwszej połowie grali co prawda lepiej, ale po przerwie wyszli już tylko z myślą by nie tracić.

Nierozważne zachowanie Naniego połączone z pechem i może trochę przesadzoną reakcją sędziego.

Normalnie skandal że odpadnę, przecież BPL to najlepsza liga , gdzie gra się tak atrakcyjnie.

edit. (chyba) najbardziej zadłużona liga w Europie, na pewno ma potężne lobby w UEFA gdzie przecież jest mnóstwo Hiszpanów.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 22:38 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:36

Tacchinardi. pisze:
Sila Spokoju pisze:Ja to nie rozumiem dlaczego niektórzy są tak ślepi i że nie widzą, iż co sezon w tej śmiesznej LM są jakieś naciągane bądź kontrowersyjne decyzje na korzyść hiszpańskich drużyn.

To na pewno spisek!
Kto to wie...
Ciekaw jestem jak wyglądałyby wyniki oglądalności gdyby te dwa hiszpańskie "giganty" odpadły już w 1/8. Oj pewnie premie byłyby niższe.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:36

Castiel pisze:Ja napisałem jak było,a on napisał tak żeby cie przekonać. Taka sztuczka jak z wiadomościami - mąż zabił żonę (ludzie od razu myślą że to degenerat, pewnie wyszedł z pudła, ale ani słowa o tym że ta chciała go zaciukać nożem).
O_o

Z tym porównaniem to walnąłeś jak chory w kubeł. Poczekam na kometarz jakiegoś sędziego, ale jak jeden trafia drugiego w żebra w taki sposób to chyba nie ma znaczenia czy to było chcący czy niechcący. Co się odwlecze to nie uciecze. Juve wyeliminuje Real 8). Teraz jestem zadowolony, że wszyscy przedstawiciele najprzepotężnomocarnej ligi są za burtą :dance:.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 22:39

Tacchinardi. pisze:

To na pewno spisek!
Wszystko przez PO, ja wam mówię!

Zablokowany