Afera Calcioscommesse
- Monte Cristo
- Juventino
Niech jeszcze telepatyka zatrudnia, zeby przypadkiem Conte nie przesylal instrukcjii droga mysli.
- pumex
- Juventino
FIGC ośmiesza się po raz kolejny, szkoda to jakoś specjalnie komentować :lol:
Chciałem poruszyć inną sprawę. Juventus dalej zamierza się odwoływać od tej absurdalnej kary dla Conte? Bo albo coś przeoczyłem, albo oficjalna apelacja jeszcze nie miała miejsca, tymczasem termin mija... dzisiaj!?! Już jutro zaczyna swoją pracę sąd drugiej instancji
Edit:
Dobra, SJ co nieco wyjaśniło
Chciałem poruszyć inną sprawę. Juventus dalej zamierza się odwoływać od tej absurdalnej kary dla Conte? Bo albo coś przeoczyłem, albo oficjalna apelacja jeszcze nie miała miejsca, tymczasem termin mija... dzisiaj!?! Już jutro zaczyna swoją pracę sąd drugiej instancji
Edit:
Dobra, SJ co nieco wyjaśniło

- Vojtimar
- Juventino
Żenujące, ten kto to wymyślił powinien wziąć rozbieg i pieprznąć z bani w beton. To jest po prostu absurd, nie mogą czegoś takiego zrobić. Sam pomysł jest chory, uważam że nawet zawieszony trener powinien mieć prawo kontaktować sie w przerwie z asystentem. A jak będzie chciał zadzwonić do kogoś innego to co? Przerwą mecz i zrobią kolejny proces? :lol:
FIGC sięgnął dna.
FIGC sięgnął dna.
Z Juve na dobre i złe!
- Bartek88
- Juventino
W domu moze siedziec z komorką przed telewizorem i mowic Carrerze co ma robic. Są takie mikrosłuchawki do ucha http://allegro.pl/najnowszy-zestaw-mikr ... 23197.htmlWiking pisze:@Bartek88
Myślisz, że podczas meczu nasz trener będzie siedział w domu i popijał colę? :roll:
Ale z tymi tajnymi przejściami do szatni, to przykozaczyli
:lol:
- kakaniel
- Juventino
Przecież Conte nie musi się kontaktować z nikim ze sztabu. Może w trakcie meczu pisać sesemesy do wujka w Australii, a wtedy w kontakcie z Carrerą będzie wujek z Australii. Oby tylko nie zawiesili wujka z Australii.
Już? Tak prędko? Co to było?
Coś strwonione? Pierzchło skrycie?
Czy nie młodość swą przeżyło?
Ach, więc to już było... życie?
Coś strwonione? Pierzchło skrycie?
Czy nie młodość swą przeżyło?
Ach, więc to już było... życie?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przecież po to jest zawieszenie, aby czegoś nie mógł robić. Gdyby mógł się kontaktować z trenerem będącym na ławce i odwiedzać szatnię w trakcie meczu to ta kara zawieszenia nie miałaby jakiegokolwiek sensu. Żadne więc słuchawki czy sms-y do wujka z Australii, zakaz to zakaz.
Startuje o 14:00. Ale wyroków czy coś w ten deseń dziś nie będzie. Także nic ciekawego.Krystek pisze:Ktoś wie jak tam dzisiejszy proces?
- rosomak
- Juventino
Dzisiaj Conte siedzi w RZymie i w srode ma byc werdykt w sprawie odwolania.
Ja cos czuje ze znowu jakies walki beda, wyglada ta sprawa wyjatkowo beszczelnie.
Dzisiaj znowu nas Zeman zaatakowal, zrobil to tez simoni[ten co kiedys inter trenowal]
aurichio, ten co nas zalatwil 4,5 lat temu tez o meczu z Napoli sie wypowiedzial, ze niby stare Juve powraca czyli skandal za skandalem.
Powiedzial ze ludzie teraz widza zkim walczy po sadach, ze to my zli.
Troche to przpomina strategie PISU wnaszej polityce, donosicielstwo na porzadku dziennym, tylko utrudniac prace innym, to sie tylko liczy.
Ja cos czuje ze znowu jakies walki beda, wyglada ta sprawa wyjatkowo beszczelnie.
Dzisiaj znowu nas Zeman zaatakowal, zrobil to tez simoni[ten co kiedys inter trenowal]
aurichio, ten co nas zalatwil 4,5 lat temu tez o meczu z Napoli sie wypowiedzial, ze niby stare Juve powraca czyli skandal za skandalem.
Troche to przpomina strategie PISU wnaszej polityce, donosicielstwo na porzadku dziennym, tylko utrudniac prace innym, to sie tylko liczy.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
rosomak pisze:Dzisiaj Conte siedzi w RZymie i w srode ma byc werdykt w sprawie odwolania.
Nie, bo oczywiscie lepsze wały, kolesiostwo i afery niż donosy. Brawo. logika

Nie, nie popieram kary dla Conte, wrecz przeciwnie. Ale uwazam, ze wszystie te Masiella i inne dziady, jesli faktycznie sa ubabrani w korupcję, powinni dostac najwyzsze mozliwe kary bez mozliwosci odwolania.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Martin
- Juventino
Cała ta sprawa przypomina karę nie za to co zrobił, a za to co może zrobić w przyszłości. Komuś ewidentnie zależy aby Conte nie trenował Juventusu. Daję sobie obciąć rękę, że gdyby Conte zrezygnował sprawa byłaby dawno zakończona.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Lypsky
- Juventino
Później dziwimy się, że w rządzie mamy idiotów...rosomak pisze: Troche to przpomina strategie PISU wnaszej polityce, donosicielstwo na porzadku dziennym, tylko utrudniac prace innym, to sie tylko liczy.
Zmniejszenie kary dla Conte będzie sukcesem. Na uniewinnienie nie ma raczej co liczyć.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- rosomak
- Juventino
No panowie.
Nie chcialem mieszac polskie sprawy polityczne.
Jestem neutralny co do naszej polityki, napisalem tak bo dzisiaj ogladalem tvn24 i byla poraz setny konferencja pis i znowu to co zawsze jest, czyli atak wstrone PO.
Nie bede sie wdawal w przepychanki teraz bo nie o to mi chodzilo.
Nie chcialem mieszac polskie sprawy polityczne.
Jestem neutralny co do naszej polityki, napisalem tak bo dzisiaj ogladalem tvn24 i byla poraz setny konferencja pis i znowu to co zawsze jest, czyli atak wstrone PO.
Nie bede sie wdawal w przepychanki teraz bo nie o to mi chodzilo.
- Lypsky
- Juventino
"Przewodniczący Federalnego Trybunału Sprawiedliwości, Gerardo Mastrandrea, poprosił obrońców o zwięzłość wypowiedzi "Zapewniam Państwa, że zapoznaliśmy się dokładnie z Waszymi przemyśleniami z poprzedniej rozprawy, nie ma potrzeby powielać tych samych wypowiedzi"."
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... prawie.php
czyli "rach-ciach" i idziemy do domu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
show must go onLypsky pisze:"Przewodniczący Federalnego Trybunału Sprawiedliwości, Gerardo Mastrandrea, poprosił obrońców o zwięzłość wypowiedzi "Zapewniam Państwa, że zapoznaliśmy się dokładnie z Waszymi przemyśleniami z poprzedniej rozprawy, nie ma potrzeby powielać tych samych wypowiedzi"."
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"