LaLiga
- vojtek
- Juventino
Te wszystkie historie z Beckhamem sa juz nudne...Co chwila pojawiaja sie jakies nowe rewelacje na temat jego zycia prywtnego,az dziw bierze ze kogos to jeszcze interesuje :!:
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- Dziadek
- Juventino
To napewno mój wujek
Kazałem mu :lol:!!!
Tak na powaznie to ten Beckham ma ciezkie zycie. Juz mu chcieli przeciez synów i zone uprowadzic. Ciekawe tez jak wielki to musiałbyc kalister na ten cały pałacyk. Jak kolesia wypuscili to jeszcze raz mu chate spali. Moze ktos poda jeszcze wiecej informacji.

Tak na powaznie to ten Beckham ma ciezkie zycie. Juz mu chcieli przeciez synów i zone uprowadzic. Ciekawe tez jak wielki to musiałbyc kalister na ten cały pałacyk. Jak kolesia wypuscili to jeszcze raz mu chate spali. Moze ktos poda jeszcze wiecej informacji.
- Pavciooo
- Juventino
No troszkę duży..... Ale małym mógłby podpalić ogródekCiekawe tez jak wielki to musiałbyc kalister na ten cały pałacyk.
A Beckham to już ma w życiu przesrane..... :roll:
A gazety też muszą z czegoś żyć

- Mrówcia-kibicka
- Juventino
No własnie może chciał tylko natankować swoje Ferrari:)Mysle że ta historia to kolejna plotka,a jeśli nei to założe sie że jest mocno przesadzona.Jak to zwykle bywa 

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Zgadzam się. Beckhamowi coś ostatnio po nie udanych ME zmalała popularność. Nikt nic o nim nie mówił, więc musiał coś zrobić, aby to się zmieniło, i aby znów był na ustach wszystkich :? paranojaMrówcia-kibicka pisze:No własnie może chciał tylko natankować swoje Ferrari:)Mysle że ta historia to kolejna plotka,a jeśli nei to założe sie że jest mocno przesadzona.Jak to zwykle bywa
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Co to sie porobilo na tym swiecie. Zeby pilkarzowi dom podbalac. Ale przeciez to Beckham to u niego wszystko moze sie zdarzyc.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- Rybeq
- Juventino
owen zasilil szeregi realu madryt 
malo ze smiechu nie padlem
http://realmadrid.pl/ - obecnie jako glowny news , wiec dokladnego linka nie ma.
realu w takim razie nie ma co sie obawiac. zamiat zakupic defensywnego pomocnika kupuja przecietnego snajpera.
pytanie tylko kto bedzie teraz gral ?
ronaldo ? strzela gola wiec raczej tak. pozatym jest galaktyczny
raul ? od dlugiego czasu gra padake. ale grac bedzie. sytuacja analogiczna jak u nas z del piero.
morientes ? strzela bramki ale jest malo galaktyczny. chcialbym go w juve. ale zostal treze wiec nadzieje sie nie spelnia
owen? jest galaktyczny. bramek za duzo nie strzela. slabe warunki fizyczne.
no chyba ze wreszcie real zagra 1-0-5-5 gdzie ikre jest ostatnim obronca

malo ze smiechu nie padlem

http://realmadrid.pl/ - obecnie jako glowny news , wiec dokladnego linka nie ma.
realu w takim razie nie ma co sie obawiac. zamiat zakupic defensywnego pomocnika kupuja przecietnego snajpera.
pytanie tylko kto bedzie teraz gral ?
ronaldo ? strzela gola wiec raczej tak. pozatym jest galaktyczny

raul ? od dlugiego czasu gra padake. ale grac bedzie. sytuacja analogiczna jak u nas z del piero.
morientes ? strzela bramki ale jest malo galaktyczny. chcialbym go w juve. ale zostal treze wiec nadzieje sie nie spelnia

owen? jest galaktyczny. bramek za duzo nie strzela. slabe warunki fizyczne.
no chyba ze wreszcie real zagra 1-0-5-5 gdzie ikre jest ostatnim obronca

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- KwiAtek
- Juventino
Czy oni juz nie przesadzaja z tymi napastnikami? :lol:
Zart roku - Morientes na lawce. Czlowiek, ktory tylko wchodzi zaraz strzela bramke marnuje sie na lawie w Realu. Oczywiscie wola go trzymac na rezerwie niz puscic do kogos innego, bo to moze sie na nich zemscic jak w poprzednim sezonie
Aha - nawet nie spytam sie skad wzieli hajc na zakup Owena
Zart roku - Morientes na lawce. Czlowiek, ktory tylko wchodzi zaraz strzela bramke marnuje sie na lawie w Realu. Oczywiscie wola go trzymac na rezerwie niz puscic do kogos innego, bo to moze sie na nich zemscic jak w poprzednim sezonie

Aha - nawet nie spytam sie skad wzieli hajc na zakup Owena
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- mnowo
- Qualità Juventino
Taaa... :? Taaa... hmmm... ja nie wiem czy dzialacze Realu sprowadzaja tych wszystkich napastnikow po to zeby inne kluby ich nie kupily czy co? Przeciez na pewno w koncu dojdzie do tego (a w zasadzie juz doszlo) ze pilkarze, ktorych inne kluby nie wyobrazaly sobie posadzic na lawce, tutaj beda ledwo rezerwowymi! Ale co - graja w Realu? Graja! Coz za prestiz i w ogole! A jaki Real to swietny klub, jakich ma pilkarzy! Tak wlasnie sporo ludzi na to patrzy... Gwiazdozbior... ech... ja tam podchodze do tego z dystansem... sporym dystansem.. :?
hieh hieh a wlasciwie to 1-0-4-6 jakby sie uparl... 
Dokladnie RybeqRybeq pisze:no chyba ze wreszcie real zagra 1-0-5-5 gdzie ikre jest ostatnim obronca

- Jaro
- Juventino
No i Morientes znów na ławce... :? Polityka Pereza jest poi prostu śmieszna-kupuje zawoników sprzedaje koszulki a jak brakuje kasy to jeszcze tereny które są właśnościa klubu-polecam artykuł "Piłki Nożnej"-ostatni numer.Tam a propos polityki transferowej jest moze dużo nei napisane ale bardzo konkretnie...
- Sting
- Juventino
Cóz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Pereza po raz kolejny sie ujawnił w świetle dziennym, najpier Beckham, teraz Owen, po pierwsze to napastnik :lol: , po drugie mimo młodego wikeu, to wydaje mi sie ze najlepsze lata ma już za sobą. Potrafił grać fenomenalnie w 98, 99, 00, 01 ale potem sie zatrcił, nic nie grał. Ale że Real znowu sie osłabia, trudno, nie będę z tego powodu płakał :-D Ciekawi mnie również czy wogule będzie grał. Przewiduje ustawienie:
1-2-4-4
Cassilias-R.Carlos, Samuel- Zidane, Beckham, Figo, Helguera, - Ronaldo, Raul, Owen, Morientes. :lol:
1-2-4-4
Cassilias-R.Carlos, Samuel- Zidane, Beckham, Figo, Helguera, - Ronaldo, Raul, Owen, Morientes. :lol:

- Jaro
- Juventino
Sting pisze:Cóz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Pereza po raz kolejny sie ujawnił w świetle dziennym, najpier Beckham, teraz Owen, po pierwsze to napastnik :lol: , po drugie mimo młodego wikeu, to wydaje mi sie ze najlepsze lata ma już za sobą. Potrafił grać fenomenalnie w 98, 99, 00, 01 ale potem sie zatrcił, nic nie grał. Ale że Real znowu sie osłabia, trudno, nie będę z tego powodu płakał :-D Ciekawi mnie również czy wogule będzie grał. Przewiduje ustawienie:
1-2-4-4
Tylko Carlos będzie jeszcze ofensywnym obrońcą

Śmiech na sali...ale będe siecieszył jak znowu dostaną baty

- kubinho 10
- Juventino
Zgadzam sie jego polityka jest śmieszna :!: zamiast kupić jakiegoś dobrego obrońce albo nawet dwóch, bo przecież oni mają na to kase to oni kupują ofenzywnych zawodników których maja pełno tylko poto aby sprzedać dużą ilość koszulek :evil: :evil: to jest poptostu bez sensu :!: ale najbardziej mnie denerwuje że Morientes siedzi na ławie :!: przecież a tej chwili on jest o klase lepszy od Raula, chociaż morientes wcześniej mnie nie przekonywał to przez ostani sezon pokazał że to naprawde klasowy zawodnik który w pełni zasługuje na to aby grać w pierwszym sładzie galacticos :!: :!: :!: a Owen... a Owen jush od kilku sezonów sprawuje sie poniżej oczekiwań(przynajmniej moim zdaniem) więc nie wiem czemu oni go kupili :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Jaro pisze:No i Morientes znów na ławce... :? Polityka Pereza jest poi prostu śmieszna-kupuje zawoników sprzedaje koszulki a jak brakuje kasy to jeszcze tereny które są właśnościa klubu...
Grande Juve, Vinci Per Noi