LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Mecz: 1.12/21:05 Lech - Juventus
Rezerwacja na średniego vipa od 21. Najprawdopodobniej na 99% będzie to rezerwacja bezpłatna.
Lysta:
1. Jarson (?) / ps
awansowałeś na pierwsze miejsce ;p
2. SantaPio + os. tow / ps vice versa
4. CzarnyZkultury / ps "...or not to be mhm" Dzień Świra
5. matej
6. DYZIO_STW
7. nerinka
9. luzny86 / ps -chętnie tylko szkoda, że mój dom nie jest po drodze
9. Kuba90
10. Iths
11. Kamel + dziewczyna
13. Ja

Na koniec ogłoszenie. To jest aktualna lista i w przyszłości jeśli ja będę robił listy to właśnie będzie to ogarniane w ten sposób. Na ostatniej stronie tematu będzie jedna lista, aktualizowana po kolejnych wpisach i kolejny mój wpis z listą będzie dopiero na nowej stronie. Razem z wpisem z listą będą też wszelkie ew. ogłoszenia, wyjaśnienia, czy inne rzeczy, których teraz nie jestem w stanie przewidzieć.
Widzimy się na meczu za równo 3 godzinki.
Czarny przynosi węgiel, matej drewno, nerinka zapałki, Jarson, jak będzie, coś na rozpałkę, luzny86 nic bo i tak przyjdzie z łopatą, a reszta będzie dmuchać. Podgrzejemy atmosferę i może nikt nie zamarznie.
Rezerwacja na średniego vipa od 21. Najprawdopodobniej na 99% będzie to rezerwacja bezpłatna.
Lysta:
1. Jarson (?) / ps

2. SantaPio + os. tow / ps vice versa
4. CzarnyZkultury / ps "...or not to be mhm" Dzień Świra
5. matej
6. DYZIO_STW
7. nerinka
9. luzny86 / ps -chętnie tylko szkoda, że mój dom nie jest po drodze
9. Kuba90
10. Iths
11. Kamel + dziewczyna
13. Ja
No kurde nikt nie chce pierwszego miejsca. Jacyś dziwni jesteścieJarson pisze:Nie wiem Bartuś czy nie zwolnię tego miejsca, gdyż wynikły pewne poważne okoliczności niesprzyjające i moja wizyta w Tifosi stoi pod dużym znakiem zapytania.Bartek(Juventino) pisze: Lysta:
1. Jarson / psawansowałeś na pierwsze miejsce ;p

Nie będzie i proszę się Czarny nie nabijać! :naughty:CzarnyZkultury pisze:Romka nie będzie? :roll:
Zmartwię Cię, ponieważ jeszcze trochę osób się wykruszy i może będą fajne koleżanki, ale nie będzie ściskumatej pisze:jak fajne koleżanki to się jakoś przemęczymy w ścisku 8)
Na koniec ogłoszenie. To jest aktualna lista i w przyszłości jeśli ja będę robił listy to właśnie będzie to ogarniane w ten sposób. Na ostatniej stronie tematu będzie jedna lista, aktualizowana po kolejnych wpisach i kolejny mój wpis z listą będzie dopiero na nowej stronie. Razem z wpisem z listą będą też wszelkie ew. ogłoszenia, wyjaśnienia, czy inne rzeczy, których teraz nie jestem w stanie przewidzieć.
Widzimy się na meczu za równo 3 godzinki.
Czarny przynosi węgiel, matej drewno, nerinka zapałki, Jarson, jak będzie, coś na rozpałkę, luzny86 nic bo i tak przyjdzie z łopatą, a reszta będzie dmuchać. Podgrzejemy atmosferę i może nikt nie zamarznie.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2010, 18:09 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 9 razy.
- matej
- Juventino
jak fajne koleżanki to się jakoś przemęczymy w ścisku 8)Bartek(Juventino) pisze:dokładnie, bo głupio, żeby nasi w takim wypadku oglądali mecz pod kątem 5 stopni, chociaż pewnie nie wszystkim to przeszkadzaSantaPio pisze:Zabieram jutro koleżankę... ona coś wspominała że może zabierze dwie kolejne więc pewnie wtedy ruszą na salę główną...
moooże jeszcze będzie znajomy ale on zawsze mówi że będzie
w każdym razie na chwile obecną jestem z jedną osobą... o ile zobowiąże się pamiętać za kim jesteśmy. Chodzi o to, żeby każdy Juventino miał dobre miejsce do oglądania meczu. Tak poważnie to widzę, że sam wiesz o co chodzi tak więc jestem pewien, że nie będzie żadnych niedomówień. Do zobaczenia jutro

- Jarson
- Juventino
Nie wiem Bartuś czy nie zwolnię tego miejsca, gdyż wynikły pewne poważne okoliczności niesprzyjające i moja wizyta w Tifosi stoi pod dużym znakiem zapytania.Bartek(Juventino) pisze: Lysta:
1. Jarson / psawansowałeś na pierwsze miejsce ;p
- CzarnyZkultury
- Juventino
Romka nie będzie? :roll: 
- romek20.20
- Juventino
niestety-nieCzarnyZkultury pisze:Romka nie będzie? :roll:

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- SantaPio
- Juventino
Bijąc się w pierś szukam i szukam drużyny która to zremisowała wszystkie mecze w grupie le nieokreslonego bliżej sezonu no i... na dziś dość 
dobrze że nie mam tysiaka... bo i tak bym go nie miał
pozdro
PS: po przerzuceniu się na LM znalazłem drużynę z sześcioma remisami... AEK Ateny a było to w sezonie... 02/03... no i nie wyszli z grupy...

dobrze że nie mam tysiaka... bo i tak bym go nie miał

pozdro
PS: po przerzuceniu się na LM znalazłem drużynę z sześcioma remisami... AEK Ateny a było to w sezonie... 02/03... no i nie wyszli z grupy...

- CzarnyZkultury
- Juventino
ok, ale Ty się upierałeś, że Juve w przeciągu ostatnich 5 lat w UEFA miało same remisy w grupie ;D więc chyba jednak dobrze Ci mówiłem, że myślisz - inna ekipa, mówisz - JuveSantaPio pisze:PS: po przerzuceniu się na LM znalazłem drużynę z sześcioma remisami... AEK Ateny a było to w sezonie... 02/03... no i nie wyszli z grupy...

- CzarnyZkultury
- Juventino
meczyk jest na Canal + GOL, a z tego co pamiętam to menedżer mówił, że obecnie nie mają tego kanału w ofercie.
najlepiej jakby się Bartuś jeszcze dopytał, bo wczoraj po meczu miał rezerwować..
co do mojej obecności to raczej będę oglądał u siebie.
najlepiej jakby się Bartuś jeszcze dopytał, bo wczoraj po meczu miał rezerwować..
co do mojej obecności to raczej będę oglądał u siebie.
- SantaPio
- Juventino
ja wiem... dlatego mi to spokoju nie daje... nie sądzę żeby chodziło mi o AEK... no bo... skąd? ;dok, ale Ty się upierałeś, że Juve w przeciągu ostatnich 5 lat w UEFA miało same remisy w grupie ;D
Może jakaś Borusia? Albo coś z ligi francuskiej...
coś musiałem usłyszeć przy transmisji innego meczu, sam ciekawy jestem jakiego

No ale... płynie z tego jedna nauka... oglądanie meczy przy lolku może i przyjemne jest... ale później są takie efekty ;]
No i wracając do tematu...
Pracuję w weekend więc jak zwykle w takiej sytuacji dowiem się chwile przed meczem czy uda mi się pojawić...