Juventini na wypożyczeniach...
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
mephisto pisze:Immobile dziś już asysta i bramka. Naprawdę będziemy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak go nie spróbujemy u siebie.
Pewnie jeszcze coś trafi w tym meczu
Na 100% pojedzie na mundial, po prostu musi. I jestem ciekaw jego występów, jeszcze wygryzie Balo.
- Simi
- Qualità Juventino
Balotellego to on obecnie wciąga nosem. Gościu jedyne co ostatnio potrafi to spacerować po boisku. Trzymam kciuki za Ciro i mam nadzieje że znajdzie się u nas w kadrze !Mehehehe pisze:mephisto pisze:Immobile dziś już asysta i bramka. Naprawdę będziemy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak go nie spróbujemy u siebie.
Pewnie jeszcze coś trafi w tym meczu
Na 100% pojedzie na mundial, po prostu musi. I jestem ciekaw jego występów, jeszcze wygryzie Balo.
Wczoraj oglądałem mecz Bayernu z Werderem i w 70 minucie na boisku pojawił się Ejero Elia. Żadnego kontaktu z piłką. Bez odbioru !
- Arbuzini
- Juventino
Szukałem działającej transmisji, ale nie udało mi się żadnej znaleźć. 21 bramek z gry, tyle co Cavani w swoim najlepszym sezonie. Myślę, że w takiej formie może zaliczyć jeszcze ze dwa trafienia do końca sezonu. Prandelli musi wziąć go na Mundial. Jak nie wróci do nas latem to się zacznę poważnie zastanawiać, czy nasi mają wszystko w porządku pod kopułami. Jak nie może grać Llorente albo jest w fatalnej formie to nasz atak jest bardzo smutny.
- Cabrini_idol
- Juventino
Niestety ale Ciro w przyszlym sezonie nie zagra u nas, nie ma na to zadnych przeslanek, ZADNYCH, gosciu strzela 21 bramke, a w mediach i kuluarach Juve mowi sie wiecej o przecietnym Giabbiadinim.
Coraz blizej jestem stwierdzenia ze nasz zarzad wraz z Conte mają cos a głowa, mieszkają w swoim małym wloskim swiecie i nie chcą popatrzec poprzez szerszy pryzmat sukcesu.
Od 1 mistrzostwa ,w ktorym zainwestowalismy w duze zmiany, poprzez wymiane calego praktycznie skladu z sezonu 00/11, sprowadzajac graczy dobrych ale nie swietnych ( Vidala, ktory byl raczej malo znanym graczem na rynku europejskim, wypalonego Pirlo, niepewnego Vucinicia itd), popadamy w marazm personalny,taktyczny oraz zwiazany z ambicja druzyny.
OK udalo się, potrafilismy ambicja, oraz motywacja trenera zdobyc Scudetto.
2 Sezon wzmacniamy nadal sie pilkarzami dobrymi ale nie na Europejskim poziomie (Asa, Gio, Pogba, Isla). Wtedy jeszcze rozumialem, ze finanasowo i prestizowo nie jestesmy jeszcze na tyle silni i ustabilizowani, aby sprowadzac znanych i pewnych pilkarzy, nadal musimy inwestowac w graczy z wloskiego podworka, ktorzy sa ograni i w miare tani jak na realia Europejskie. Wygrywamy 2 scudetto, dobrze prezentujemy sie w LM, ale jednak czegos nam brakuje, brakuje nam zawodnikow klasy swiatowej, ktorzy z miejsca podniosa poziom druzyny.
Mamy 3 sezon, liga wloska jest jeszcze slabsza niz w sezonie chyba pierwszym pod wodza Conte. Co robimy ? sprowadzamy przeplaconego Ogbonne oraz Teveza (ktory podniosl poziom ataku z miejsca, ale jednak byla to tez opcja tania i promocyjna ) i nic wiecej. Stanelismy w miejscu, i pomimo mistrzostwa w slabej lidze zamiast isc do przodu, to uwazam, ze stoimy a wrecz cofamy sie pilkarsko. ZA rok trzeba bedzie wymienic 1/3 skladu. Buffon Barza, Pirlo , Tevez, Lichy to beda gracze starzy i wypaleni.
Jesli teraz przechulamy mercato na zawodnikow typu Lulic, Cerci,Gabbiadini czy Besseli (czy jak tam on ma, gosciu z Atalanty ) to wpadniemy w przecietnosc jak MIlan 3 lata temu czy Inter.
JA chce graczy na poziomie swiatowym uzupelniajac sklad graczemi mlodymi i perspektywicznymi jak Ciro czy Jorginho (ktory byl to wyciagniecia za smieszne pieniadze.)
Coraz blizej jestem stwierdzenia ze nasz zarzad wraz z Conte mają cos a głowa, mieszkają w swoim małym wloskim swiecie i nie chcą popatrzec poprzez szerszy pryzmat sukcesu.
Od 1 mistrzostwa ,w ktorym zainwestowalismy w duze zmiany, poprzez wymiane calego praktycznie skladu z sezonu 00/11, sprowadzajac graczy dobrych ale nie swietnych ( Vidala, ktory byl raczej malo znanym graczem na rynku europejskim, wypalonego Pirlo, niepewnego Vucinicia itd), popadamy w marazm personalny,taktyczny oraz zwiazany z ambicja druzyny.
OK udalo się, potrafilismy ambicja, oraz motywacja trenera zdobyc Scudetto.
2 Sezon wzmacniamy nadal sie pilkarzami dobrymi ale nie na Europejskim poziomie (Asa, Gio, Pogba, Isla). Wtedy jeszcze rozumialem, ze finanasowo i prestizowo nie jestesmy jeszcze na tyle silni i ustabilizowani, aby sprowadzac znanych i pewnych pilkarzy, nadal musimy inwestowac w graczy z wloskiego podworka, ktorzy sa ograni i w miare tani jak na realia Europejskie. Wygrywamy 2 scudetto, dobrze prezentujemy sie w LM, ale jednak czegos nam brakuje, brakuje nam zawodnikow klasy swiatowej, ktorzy z miejsca podniosa poziom druzyny.
Mamy 3 sezon, liga wloska jest jeszcze slabsza niz w sezonie chyba pierwszym pod wodza Conte. Co robimy ? sprowadzamy przeplaconego Ogbonne oraz Teveza (ktory podniosl poziom ataku z miejsca, ale jednak byla to tez opcja tania i promocyjna ) i nic wiecej. Stanelismy w miejscu, i pomimo mistrzostwa w slabej lidze zamiast isc do przodu, to uwazam, ze stoimy a wrecz cofamy sie pilkarsko. ZA rok trzeba bedzie wymienic 1/3 skladu. Buffon Barza, Pirlo , Tevez, Lichy to beda gracze starzy i wypaleni.
Jesli teraz przechulamy mercato na zawodnikow typu Lulic, Cerci,Gabbiadini czy Besseli (czy jak tam on ma, gosciu z Atalanty ) to wpadniemy w przecietnosc jak MIlan 3 lata temu czy Inter.
JA chce graczy na poziomie swiatowym uzupelniajac sklad graczemi mlodymi i perspektywicznymi jak Ciro czy Jorginho (ktory byl to wyciagniecia za smieszne pieniadze.)
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2014, 17:46 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- PlanetJuve
- Juventino
Ja bym chętnie zaproponował Richmonda Boakye. Trzeba mu zapewnić regularne występy, bo w Hiszpanii nie może na to liczyć. W bądź co bądź słabym Elche..dp10 pisze:Powinni go zaoferować Toro w zamian za Ciro.Paweljuve2006 pisze:edit: Mbaye Diagne wbija kolejne 3 bramki dla Lierse.
- Eric6666
- Juventino
w przypadku Ciro mam wrażenie, że nie chcą się z nim za bardzo śpieszyć i go zepsuć. Jeszcze rok w Torino mógłby zagrać, a potem przyjść, jako w pełni ukształtowany piłkarz i gwiazda (jeżeli powtórzy ten sezon). Obecnie jest strach, że w przypadku słabej aklimatyzacji w zespole spadnie na ławkę i tam już zostanie.Arbuzini pisze:Szukałem działającej transmisji, ale nie udało mi się żadnej znaleźć. 21 bramek z gry, tyle co Cavani w swoim najlepszym sezonie. Myślę, że w takiej formie może zaliczyć jeszcze ze dwa trafienia do końca sezonu. Prandelli musi wziąć go na Mundial. Jak nie wróci do nas latem to się zacznę poważnie zastanawiać, czy nasi mają wszystko w porządku pod kopułami. Jak nie może grać Llorente albo jest w fatalnej formie to nasz atak jest bardzo smutny.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Don Paolo
- Juventino
Miał kontakty z piłką tylko wszystko tracił. Stosował frajerskie zwody na które nie nabraliby się kopacze z T-Mobile Ekstraklasy.Simi pisze:Wczoraj oglądałem mecz Bayernu z Werderem i w 70 minucie na boisku pojawił się Ejero Elia. Żadnego kontaktu z piłką. Bez odbioru !
Po prostu żal mi chłopaka. Roztrwonił tak fajnie zapowiadającą się karierę.
Idę o zakład, że w przeciągu 5 najbliższych lat wyląduje w jakimś kraju arabskim.
- PlanetJuve
- Juventino
De Ceglie niczym rasowy napastnik strzela bramkę głową w meczu z Atalantą
Oby Genoa wykupiła obu (Motta, De Ceglie) wymiataczy.
Oby Genoa wykupiła obu (Motta, De Ceglie) wymiataczy.
- Kucharius1
- Juventino
Aha. Kto tu ma własny świat, skoro doniesienia gazet bierzesz za pewnik i odnośnik, i nie przeszkadza Ci że Manolo od 2-3 sezonów występuje głównie na skrzydle ataku, a czasem nawet w pomocyCabrini_idol pisze: Coraz blizej jestem stwierdzenia ze nasz zarzad wraz z Conte mają cos a głowa, mieszkają w swoim małym wloskim swiecie i nie chcą popatrzec poprzez szerszy pryzmat sukcesu.

Co roku wzmacnia nas ktoś klasowy, a Wy martwicie się o ich stan umysłu :doh:
Pewnie rok temu pisałeś że Ciro jest przeciętny. Ja przyznaje się że mocno go nie doceniłem. Jeśli pokaże się na mundialu to nasi na 90% go pozyskają ( jeśli będzie chciał do nas trafić). Włosi zawsze priorytetem.
- Kamex22
- Juventino
Berardi już druga brameczka w meczu z Violą. Pierwsza padła po karnym, druga po wspaniałym podaniu od Sansone, który swoją drogą gra super 
Edit: A Zaza właśnie z dystansu trafił w słupek/spojenie.
Sassuolo ciśnie
EDIT2: Berardi hat-trick, asysta Zazy, który wywalczył piłkę pressingiem w polu karnym rywala

Edit: A Zaza właśnie z dystansu trafił w słupek/spojenie.
Sassuolo ciśnie

EDIT2: Berardi hat-trick, asysta Zazy, który wywalczył piłkę pressingiem w polu karnym rywala

Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 19:44 przez Kamex22, łącznie zmieniany 2 razy.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Brawo dla Sassuolo, które prowadzi już we Florencji 2:0 (obie bramki naszego Berardiego). Jeśli wygrają, mają spore szanse na utrzymanie się w lidze. W następnej kolejce grają u siebie z Genoą, potem w Mediolanie zMilanem, który będzie pewnie walczył o 5. miejsce i będzie się chciał odgryźć za Berardishow.
Pozostanie Sassuolo w Serie A zapewne tylko umocni naszą współpracę z nimi.
Pozostanie Sassuolo w Serie A zapewne tylko umocni naszą współpracę z nimi.