Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 15:38

Faktycznie podmienili. hm... :think:
białas pisze:Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.
ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne sceny :prochno:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 16:57

pan Zambrotta pisze:Faktycznie podmienili. hm... :think:
białas pisze:Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.
ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne sceny :prochno:
podejrzewam, że wycieli, bo Lizbona jako ponad 0,5 mln miasto nie jest wielka, a i tak na filmiku dało się zauważyć obojętność przechodniów na wymianę koszulek z innymi ludźmi. jakby nie było, reklama fajna. ja bardziej jestem ciekaw, co by się działo w Turynie, bo jak wiadomo Toro posiada więcej kibiców niż Juve, a i Włosi są bardziej żywiołowi ;)

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 18:04

pan Zambrotta pisze:Faktycznie podmienili. hm... :think:
Raczej watpie, kolega, kibic Sportingu, lazil w barwach po miescie. Widzial tez kilku innych lebkow w barwach czy to SCP czy SLB, i to kilka dni przed derbami :prochno:
Jedyne co go na tych ulicach spotkalo to rzadkie pociski i wulgarne okrzyki na jego widok.

Tam nie ruszaja zwyklych lebkow, tam pierze sie tylko ultraska i hoolsi, zwyklego Joao czy innego Filipe nie rusza :ok:
A juz rabowanie dzieci, kobiet i dziadkow jest wrecz irracjonalnie pietnowane. *

*nie dotyczy jednej grupy "fanatykow" Benfiki NN Boys (mafia) oni to, uosabiają to co najgorsze w polskim/tureckim/rosyjskim kibolstwie :prochno:

Maczety? spoko.
gonienie w 30 chlopa 2 dzieciaczkow w barwach Sportingu? spoko.
dilowanie prochami pod przykrywka klubu? no jacha.
napady z bronia w reku? ok.
morderstwa? były.

W Turynie co by sie dzialo? Mysle, ze co najwyzej zostaliby opluci i zwymyslani, Wlochy to tez znow nie czolowka europejskiej chuliganki.

ALE, pamietam ze na weszło byl rowniez filmik promocyjny, gdzie pilkarze Slaska chodzili sobie swobodnie po galerii w barwach i rozdawali kibicom bilety. No ale coz. We Wroclawiu maja za rywali malutki prowincjonalny klubik - Slęzę, a jest tez roznica, czy chodzi sie po galerii czy po miescie

:ok:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 18:24

@Mudżyn, a doświadcza się wśród kibiców Benfiki/Sportingu wysyłanie starszych kolegów na jakiegoś klienta, bo wystawił bilet na trening Italii na allegro ?

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 18:48

pan Zambrotta pisze:@Mudżyn, a doświadcza się wśród kibiców Benfiki/Sportingu wysyłanie starszych kolegów na jakiegoś klienta, bo wystawił bilet na trening Italii na allegro ?
:smile:
Nie wiem, ale podejrzewam ze jest to bardzo mozliwe. I nie koniecznie starszych, a masywniejszych/silniejszych, a to jest jednak inna sprawa :ok:
A tak serio, nie nudzi Ci sie w kolko ta sama spiewka? :prochno:

Wracajac do Romy - jest tu jakis Romanista, ktory mi powie, czy Marquinhos jest faktycznie takim lakomym kaskiem, czy laczenie go z City, Barca, Chelsea i kij wie jeszcze jakim potentatem to belkot pismakow?
Wiem, ze w obronie Romy Torosidis spisywal sie calkiem-calkiem, za to Piris byl straszliwym flopem w obronie. O Marquinhosie szczerze powiem, nie wiem nic.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 22:12

Roma z Nike od sezonu 2014/2015
Ja również jak mati888 żałuję, że Roma zakończy z Kappą współpracę. W tym sezonie koszulki Romy są według mnie najładniejsze w całej lidze :smile:
Ale te kontrakty najacza są pieruńsko długie :doh: my sami mamy na 12 lat(zostały nam 3 sezony)

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 maja 2013, 13:32

Ktoś tam w Rzymie ładnie pracuje nad marketingiem.

i http://www.forza-roma.com/69794/ufficia ... s-roma-aol

Sandro.

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2013, 20:55

pan Zambrotta pisze:ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne sceny :prochno:
Wątpię że były tam jakieś jazdy, pewnie kręcili to w tej części Lizbony w której panują kibice Benfiki. Bardzo fajna reklamówka, lubię oglądać takie rzeczy a Benfice to po cichu sobie sympatyzuję więc podoba się jeszcze bardziej :P

Dobry Mudżyn
To twój kolega albo miał szczęście albo pocisnął Ci wała aby pojechać po fanach Benfiki. Ja z tego co zaobserwowałem to tam jest taka nienawiść jak we Włoszech pomiędzy Interem-Juve-Milanem a kibice w tańcu się nie pier.... nie ma głaskania się po jajach jak w Niemczech tylko jest ogromna nienawiść i nie ukrywam że to mi się poniekąd podoba bo dzięki temu mecze derbowe w portugalskiej lidze to czysta przyjemność z oglądania (polecam obejrzeć od czasu do czasu taki mecz pomiędzy Benficą a Sportingiem lub Porto).

Żeby nie było off'a, mam nadzieję że dzisiaj Rzymianie zdobędą przynajmniej 1pkt. we Florencji :prochno:

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 20:44

Jak komuś się nudzi, ma wolny wieczór. Właśnie gra Roma z Chievo. Mecz na nsport.

ROMA (3-4-1-2): Lobont - Marquinhos, Burdisso, Castan - Piris, De Rossi, Pjanic, Dodò - Totti - Destro, Osvaldo

ObrazekObrazek
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 22:35

Ten mecz pokazuje tylko jak Juventus ma ciezko w kazdym meczu z takimi druzynami jak Chievo. Roma sie meczy, meczy i nic z tego im nie wychodzi. Dużo niedokladnych podan, sporo przejeć i kontratakow Chievo. Roma to nie sa ogorki, graja u siebie, a jest im bardzo ciezko. Wracajac do nas, w meczach z nami 15 na 20 druzyn sie tak muruje, a my musimy sie przez to przebijac roznymi sposobami. Czasami wychodzi, a czasami walimy glowa w mur. Najwazniejsze z tego, aby po takich meczach, forowicze-celebryci nie pisali ze polowa z naszego skladu sie nie nadaje.

E: Dziekuje, 5sekund po wyslaniu posta, Chievo strzela. :smile:
E2: Robaku, nie załapałes. My z Chievo wygralismy dwa razy, ale dla niektorych nie bedzie mialo to znaczenia, bo nie zagralismy fajnych 'akcyjek'. Ciezko sie gra gdy przeciwnik zageszcza 16-20 metr. Wtedy pozostaje pol metra wolnej przestrzeni, na ktorej trzeba dokladnie przyjac, odegrac z pierwszej pilki, odwrocic sie i precyzyjnie strzelic. Zeby padl gol, zsynchronizowac w ten sposob musi sie min. 3-4 pilkarzy.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 22:55 przez Buffalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 22:49

Buffalo pisze:Ten mecz pokazuje tylko jak Juventus ma ciezko w kazdym meczu z takimi druzynami jak Chievo. Roma sie meczy, meczy i nic z tego im nie wychodzi. Dużo niedokladnych podan, sporo przejeć i kontratakow Chievo. Roma to nie sa ogorki, graja u siebie, a jest im bardzo ciezko. Wracajac do nas, w meczach z nami 15 na 20 druzyn sie tak muruje, a my musimy sie przez to przebijac roznymi sposobami. Czasami wychodzi, a czasami walimy glowa w mur. Najwazniejsze z tego, aby po takich meczach, forowicze-celebryci nie pisali ze polowa z naszego skladu sie nie nadaje.

E: Dziekuje, 5sekund po wyslaniu posta, Chievo strzela. :smile:
Buffalo ale równasz do gorszych? Bo nikt nie mówi, że nasz sklad nie nadaje się na Serie A, przeciez to mistrzostwo w wiekszosci kibiców jednak nie wywołało takiego wielkiego entuzjamu,bo z nikt za bardzo z nami nie mógł rywalizowac i miejmy nadzieje, ze za chwile będzie z nami tak jak z Szachtarem na Ukrainie, jednak na Europe to za mało. I trzeba szukać wzmocnień,/

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 22:49

Popis De Rossiego

Niby gość go nadepnął, ale bez przesady :doh:

Porażka Romy? :dance:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2013, 09:43

De Rossi przebił popis naszego Leo :shock:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2013, 09:55

:lol: :lol: :lol: Bonucci swoim padem zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko, ale nie od dziś wiadomo, że De Rossi to top player.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2013, 10:56

Ouh_yeah pisze::lol: :lol: :lol: Bonucci swoim padem zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko, ale nie od dziś wiadomo, że De Rossi to top player.
Myzarel pisze:De Rossi przebił popis naszego Leo :shock:
a czy wy w tym szale dzikiego śmiechu nie widzicie, że Dainelli go po prostu chamsko nadepnął korkiem ? Takie zagrania są bardzo trudne do zauważenia przez sędziego. De Rossi to ostatni człowiek na ziemi, któego bym posądził o symulowanie.

ODPOWIEDZ