Wszystko o AS Roma
- pan Zambrotta
- Juventino
Faktycznie podmienili. hm... 

ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne scenybiałas pisze:Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.

- białas
- Juventino
podejrzewam, że wycieli, bo Lizbona jako ponad 0,5 mln miasto nie jest wielka, a i tak na filmiku dało się zauważyć obojętność przechodniów na wymianę koszulek z innymi ludźmi. jakby nie było, reklama fajna. ja bardziej jestem ciekaw, co by się działo w Turynie, bo jak wiadomo Toro posiada więcej kibiców niż Juve, a i Włosi są bardziej żywiołowipan Zambrotta pisze:Faktycznie podmienili. hm...ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne scenybiałas pisze:Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Raczej watpie, kolega, kibic Sportingu, lazil w barwach po miescie. Widzial tez kilku innych lebkow w barwach czy to SCP czy SLB, i to kilka dni przed derbamipan Zambrotta pisze:Faktycznie podmienili. hm...ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne scenybiałas pisze:Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.

Jedyne co go na tych ulicach spotkalo to rzadkie pociski i wulgarne okrzyki na jego widok.
Tam nie ruszaja zwyklych lebkow, tam pierze sie tylko ultraska i hoolsi, zwyklego Joao czy innego Filipe nie rusza

A juz rabowanie dzieci, kobiet i dziadkow jest wrecz irracjonalnie pietnowane. *
*nie dotyczy jednej grupy "fanatykow" Benfiki NN Boys (mafia) oni to, uosabiają to co najgorsze w polskim/tureckim/rosyjskim kibolstwie

Maczety? spoko.
gonienie w 30 chlopa 2 dzieciaczkow w barwach Sportingu? spoko.
dilowanie prochami pod przykrywka klubu? no jacha.
napady z bronia w reku? ok.
morderstwa? były.
W Turynie co by sie dzialo? Mysle, ze co najwyzej zostaliby opluci i zwymyslani, Wlochy to tez znow nie czolowka europejskiej chuliganki.
ALE, pamietam ze na weszło byl rowniez filmik promocyjny, gdzie pilkarze Slaska chodzili sobie swobodnie po galerii w barwach i rozdawali kibicom bilety. No ale coz. We Wroclawiu maja za rywali malutki prowincjonalny klubik - Slęzę, a jest tez roznica, czy chodzi sie po galerii czy po miescie

BESTER MANN, BESTEEER !

- pan Zambrotta
- Juventino
@Mudżyn, a doświadcza się wśród kibiców Benfiki/Sportingu wysyłanie starszych kolegów na jakiegoś klienta, bo wystawił bilet na trening Italii na allegro ?
- Dobry Mudżyn
- Juventino
pan Zambrotta pisze:@Mudżyn, a doświadcza się wśród kibiców Benfiki/Sportingu wysyłanie starszych kolegów na jakiegoś klienta, bo wystawił bilet na trening Italii na allegro ?
Nie wiem, ale podejrzewam ze jest to bardzo mozliwe. I nie koniecznie starszych, a masywniejszych/silniejszych, a to jest jednak inna sprawa

A tak serio, nie nudzi Ci sie w kolko ta sama spiewka?

Wracajac do Romy - jest tu jakis Romanista, ktory mi powie, czy Marquinhos jest faktycznie takim lakomym kaskiem, czy laczenie go z City, Barca, Chelsea i kij wie jeszcze jakim potentatem to belkot pismakow?
Wiem, ze w obronie Romy Torosidis spisywal sie calkiem-calkiem, za to Piris byl straszliwym flopem w obronie. O Marquinhosie szczerze powiem, nie wiem nic.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Mateuszello
- Juventino
Roma z Nike od sezonu 2014/2015
Ja również jak mati888 żałuję, że Roma zakończy z Kappą współpracę. W tym sezonie koszulki Romy są według mnie najładniejsze w całej lidze
Ale te kontrakty najacza są pieruńsko długie :doh: my sami mamy na 12 lat(zostały nam 3 sezony)
Ja również jak mati888 żałuję, że Roma zakończy z Kappą współpracę. W tym sezonie koszulki Romy są według mnie najładniejsze w całej lidze
Ale te kontrakty najacza są pieruńsko długie :doh: my sami mamy na 12 lat(zostały nam 3 sezony)
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Ktoś tam w Rzymie ładnie pracuje nad marketingiem.
i http://www.forza-roma.com/69794/ufficia ... s-roma-aol
i http://www.forza-roma.com/69794/ufficia ... s-roma-aol
- Sandro.
- Milanista
Wątpię że były tam jakieś jazdy, pewnie kręcili to w tej części Lizbony w której panują kibice Benfiki. Bardzo fajna reklamówka, lubię oglądać takie rzeczy a Benfice to po cichu sobie sympatyzuję więc podoba się jeszcze bardziejpan Zambrotta pisze:ciekawi mnie, czy piłkarze mieli szczęście że nie trafili na kibiców Sportingu, czy może wycieli pewne sceny

Dobry Mudżyn
To twój kolega albo miał szczęście albo pocisnął Ci wała aby pojechać po fanach Benfiki. Ja z tego co zaobserwowałem to tam jest taka nienawiść jak we Włoszech pomiędzy Interem-Juve-Milanem a kibice w tańcu się nie pier.... nie ma głaskania się po jajach jak w Niemczech tylko jest ogromna nienawiść i nie ukrywam że to mi się poniekąd podoba bo dzięki temu mecze derbowe w portugalskiej lidze to czysta przyjemność z oglądania (polecam obejrzeć od czasu do czasu taki mecz pomiędzy Benficą a Sportingiem lub Porto).
Żeby nie było off'a, mam nadzieję że dzisiaj Rzymianie zdobędą przynajmniej 1pkt. we Florencji

- Buffalo
- Juventino
Ten mecz pokazuje tylko jak Juventus ma ciezko w kazdym meczu z takimi druzynami jak Chievo. Roma sie meczy, meczy i nic z tego im nie wychodzi. Dużo niedokladnych podan, sporo przejeć i kontratakow Chievo. Roma to nie sa ogorki, graja u siebie, a jest im bardzo ciezko. Wracajac do nas, w meczach z nami 15 na 20 druzyn sie tak muruje, a my musimy sie przez to przebijac roznymi sposobami. Czasami wychodzi, a czasami walimy glowa w mur. Najwazniejsze z tego, aby po takich meczach, forowicze-celebryci nie pisali ze polowa z naszego skladu sie nie nadaje.
E: Dziekuje, 5sekund po wyslaniu posta, Chievo strzela.
E2: Robaku, nie załapałes. My z Chievo wygralismy dwa razy, ale dla niektorych nie bedzie mialo to znaczenia, bo nie zagralismy fajnych 'akcyjek'. Ciezko sie gra gdy przeciwnik zageszcza 16-20 metr. Wtedy pozostaje pol metra wolnej przestrzeni, na ktorej trzeba dokladnie przyjac, odegrac z pierwszej pilki, odwrocic sie i precyzyjnie strzelic. Zeby padl gol, zsynchronizowac w ten sposob musi sie min. 3-4 pilkarzy.
E2: Robaku, nie załapałes. My z Chievo wygralismy dwa razy, ale dla niektorych nie bedzie mialo to znaczenia, bo nie zagralismy fajnych 'akcyjek'. Ciezko sie gra gdy przeciwnik zageszcza 16-20 metr. Wtedy pozostaje pol metra wolnej przestrzeni, na ktorej trzeba dokladnie przyjac, odegrac z pierwszej pilki, odwrocic sie i precyzyjnie strzelic. Zeby padl gol, zsynchronizowac w ten sposob musi sie min. 3-4 pilkarzy.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 22:55 przez Buffalo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Robaku
- Juventino
Buffalo ale równasz do gorszych? Bo nikt nie mówi, że nasz sklad nie nadaje się na Serie A, przeciez to mistrzostwo w wiekszosci kibiców jednak nie wywołało takiego wielkiego entuzjamu,bo z nikt za bardzo z nami nie mógł rywalizowac i miejmy nadzieje, ze za chwile będzie z nami tak jak z Szachtarem na Ukrainie, jednak na Europe to za mało. I trzeba szukać wzmocnień,/Buffalo pisze:Ten mecz pokazuje tylko jak Juventus ma ciezko w kazdym meczu z takimi druzynami jak Chievo. Roma sie meczy, meczy i nic z tego im nie wychodzi. Dużo niedokladnych podan, sporo przejeć i kontratakow Chievo. Roma to nie sa ogorki, graja u siebie, a jest im bardzo ciezko. Wracajac do nas, w meczach z nami 15 na 20 druzyn sie tak muruje, a my musimy sie przez to przebijac roznymi sposobami. Czasami wychodzi, a czasami walimy glowa w mur. Najwazniejsze z tego, aby po takich meczach, forowicze-celebryci nie pisali ze polowa z naszego skladu sie nie nadaje.
- Kubba
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
Ouh_yeah pisze::lol: :lol: :lol: Bonucci swoim padem zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko, ale nie od dziś wiadomo, że De Rossi to top player.
a czy wy w tym szale dzikiego śmiechu nie widzicie, że Dainelli go po prostu chamsko nadepnął korkiem ? Takie zagrania są bardzo trudne do zauważenia przez sędziego. De Rossi to ostatni człowiek na ziemi, któego bym posądził o symulowanie.Myzarel pisze:De Rossi przebił popis naszego Leo :shock: