Pseudonimy piłkarzy
- JuveFilip_8_
- Juventino
Co do ksywek to ostatnio na forum wyrazinie uzytkownicy (nie wszyscy ocztwiscie) nabrali maniery pisania o Giovinco - GIO...
Pierjadole, Gio to moze i jest Van Bronkhorst (czy jak sie tam pisze), ale Sebastian Giovinco to jak juz cos Seba, ale na litość boska, tylko nie jakies lekko podpedalone GIO.

Pierjadole, Gio to moze i jest Van Bronkhorst (czy jak sie tam pisze), ale Sebastian Giovinco to jak juz cos Seba, ale na litość boska, tylko nie jakies lekko podpedalone GIO.

- JuveFilip_8_
- Juventino
Nie chcialem napisac tego co myslez zeby nie chycic 3 kartkiSiewier pisze:Że jakie proszę? :lol:JuveFilip_8_ pisze:tylko nie jakies lekko podpedalone GIO.![]()

Uzylem synonimu moze dosc przedziwaczonego

- losialdo
- Juventino
A jak dla mnie Giovinco to po prostu "Młodzik" , wyglądem i posturą ^^ co do ksyw ? hmmm na Del Piero mówiło mi sie kiedyś "Perio"albo "Del Perio" ale zupełnie nie pamiętam z kąd to mam xD w sumie to tylko poprzestawianie literek 
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja mam takie pytanie. Bo nie jedno krotnie na forum spotkałem się z pseudonimem Dance. I tutaj nasuwa się moje pytanie. Kto to ten Dance?
To tak dla zaspokojenia mojej chciwości poznawania świata ;p
To tak dla zaspokojenia mojej chciwości poznawania świata ;p

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak czy siak klasyką są określenia typu Kielon, Atomowa Mrówa, Samuraj czy Superman - są niepowtarzalne 8) Swoją drogą nie chce mi się wierzyć, że używacie wszystkich tych pseudonimów, o których piszecie we wcześniejszych postach - wymyślacie na biegu - niektórzy - EJ :lol:
- Portfel
- Juventino
Na Giovinco mówi się jak wiadomo Formica Atomica, nie jakieś "GIO", nie przejmuj się przedmówco. 
Co do pseudonimów innych, to w jednym z meczów Juve Buffon popisał się jedną ze swoich niesamowitych parad. Kiedy zobaczył to komentator zaczął wykrzykiwać "BUFFON E UN MOSTRO!" (mostro = potwór). Dziennikarze nawiązując do tego nazywają go czasem w ten sposób.

Co do pseudonimów innych, to w jednym z meczów Juve Buffon popisał się jedną ze swoich niesamowitych parad. Kiedy zobaczył to komentator zaczął wykrzykiwać "BUFFON E UN MOSTRO!" (mostro = potwór). Dziennikarze nawiązując do tego nazywają go czasem w ten sposób.

- alex_KiNiO
- Juventino
Widze kolega niezłym towarzystwie się obraca xD razem z DP i Camorem... no, no...^Slim^ pisze:Ostatnio słyszałem jak Del Piero wołał na Camoranesiego Camo.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Vincitore
- Juventino
Co do Giovinco to na ostatnim filmiku z szatni Juventusu, Siwy wyraźnie mówi na niego "Giovi". "Formica Atomica" pewnie nikt na niego nie mówi, tylko jest to jego jeden z przydomków, na boisku zdecydowanie wygodniej nazywać go "Giovim"
.

- freddie88
- Juventino
pieny pisze:Buffon - GIGI
Zebina - brzydki ....
Cannavaro - Canna
Zambrotta - Zambro
Emerson - Emo puma
Camoranesi - Camor
Nedved - Niedźwiedź
Appiah - Sztefan
Tacchinardi - Tach