A tak w ogóle, to jak macie na imię?
- Ewell
- Juventino
Yo wszystkim.JA ja ja ja ja mam na przezwisko Ewell, wiec od jakiego imiena to sie mogło wziąsc :!:
:roll: TAk bardzo dobrze Ewleina dostajesz 6 u mnie.PRZYKRO mi albo radocha ale ja siebie tak sama nie nazwałam wybrałabym Kunegunda albo Genowefa
Oczywiscie zartuje eheheheh 

- Del Przemek
- Juventino
Medi uprzedziłaś mnie bo dzisiaj chciałem założyć taki temat. Na imię mam Przemek, ale bardziej wole Adbel bo w każdej grze tak mam.
- angel_of_love
- Juventino
A ja mam na imię Estera... Muszę wam szczerze powiedzieć że nie lubię zbyt bardzo mojego imienia i dlatego wszyscy w szkole na mnie mówią "Era" , nawet nasza trenerka na W-F... hi hi :lol:
Ja jestem w klasie sportowej i gram w piłkę ręczną.. I czasami jak jesteśmy na meczu to podczas gry często trenerka się drze : " Era rzucaj wreście do tej bramki !! " Wtedy wszyscy się patrzą na nią jak na idiotkę i sobie myślą do kogo ona to mówi...
:-D
Ja jestem w klasie sportowej i gram w piłkę ręczną.. I czasami jak jesteśmy na meczu to podczas gry często trenerka się drze : " Era rzucaj wreście do tej bramki !! " Wtedy wszyscy się patrzą na nią jak na idiotkę i sobie myślą do kogo ona to mówi...

Christina Aguilera 4ever !! 3majcie sie cieplutko i pozdrawiam =D
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja wszystko moge zniesc, ale zrobic blad we wlasnym imieniu :!:stud pisze:Wiec ja jestem Grzeź i milo mi was wszystkich poznac :*

Buahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Dionizos
- Juventino
28.04.2003 - Oto data załozenia tego tematu przez Medi. To żes sie stary troche spoznil.Del Przemek pisze:Medi uprzedziłaś mnie bo dzisiaj chciałem założyć taki temat. Na imię mam Przemek, ale bardziej wole Adbel bo w każdej grze tak mam.
- Juventinha
- Qualità Juventina
widze ze dosc wczesnie tu trafilam :oops: ale i tak mojego imenia nikt nie ma
Marta jestem ,milo mi:)

- fighter_juve
- Juventino
Rafael Michael ( na drugie)
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================