Ideał kobiety
- goly
- Juventino
Mój ideał to Carmen Electra. Jest wygimnastykowana, wysportowana, posiada piękne ciało( jedyne w swoim rodzaju), blondynka, 166 cm(chyba) i nie mogę przestać o niej myśleć! (ha! ten post mnie zdeka ośmieszał)
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2009, 14:55 przez goly, łącznie zmieniany 1 raz.
- goly
- Juventino
hahaha dobra będe uważałgawron pisze:Tylko uważaj, żeby sobie klawiatury całej w komórce nie skleićgoly pisze:Na szczęście na komórce mam mnóstwo tapet, także szybo wyszedłem z dołka :-D
A tak poza tym oglądałem dziś "Scrubs" na kanale Comedy Central i muszę powiedzieć , że ta blondynka co robi za lekarza też niczego sobie

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Skończyliśmy już 12 lat?goly pisze:Miałem nawet całą kolekcje tapet na kompa z Carmen ale gdy matka to zobaczyła powiedziała ojcu a ojciec...kazał mi to usunąć![]()

- goly
- Juventino
Panie nawet 16Siewier pisze:Skończyliśmy już 12 lat?goly pisze:Miałem nawet całą kolekcje tapet na kompa z Carmen ale gdy matka to zobaczyła powiedziała ojcu a ojciec...kazał mi to usunąć![]()

- Mati
- Juventino
Proszę, powiedz, że Twój nick to tylko czysty przypadek i nie ma nic wspólnego z rzeczywistościągoly pisze:hahaha dobra będe uważałgawron pisze:Tylko uważaj, żeby sobie klawiatury całej w komórce nie skleićgoly pisze:Na szczęście na komórce mam mnóstwo tapet, także szybo wyszedłem z dołka :-D![]()

Co do ideału kobiety: ideałów po prostu nie ma, a przynajmniej nie na tym świecie

- KwiAtek
- Juventino
Istnieja, ale tak jak mowisz - nie w tym swiecie, a swiecie photoshopa 8)Mati pisze:Co do ideału kobiety: ideałów po prostu nie ma, a przynajmniej nie na tym świecie.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Mati
- Juventino
Eee, mówiąc już o ideałach mam głownie na myśli harmonię charakteru i wyglądu, bo to drugie jest jeszcze do spotkania, ale połączenie tych dwóch przymiotów to już rzadkość (choć zdarza się, o czym wciąż zdarza mi się przekonywać
). Z tym, że słowo ideał jest bardzo mocne, chyba w tym kontekście najmocniejsze. Wydaje mi się, że właściwie w żadnej dziedzinie związanej z tym co ludzkie nie można, a w każdym razie ciężko, używać słowa "ideał, doskonałość" zasadnie.

- pan Zambrotta
- Juventino
- Mati
- Juventino
Eee, za wąska w biodrach
.
Wiem, że są przypadki bardzo pięknych kobiet, ale wyraziłem się już wcześniej co sądzę o słowie "ideał". Ale faktycznie, wystarczy zmienić te literki na słowo "wyjątkowy" czy "niepowtarzalny" i sprawa zmienia swój bieg
.
A ta Pani której zdjęcie wkleiłeś, przyznam, całkiem całkiem
.

Wiem, że są przypadki bardzo pięknych kobiet, ale wyraziłem się już wcześniej co sądzę o słowie "ideał". Ale faktycznie, wystarczy zmienić te literki na słowo "wyjątkowy" czy "niepowtarzalny" i sprawa zmienia swój bieg

A ta Pani której zdjęcie wkleiłeś, przyznam, całkiem całkiem

- Niasty
- Juventino
Misiu Coccolino, czy zdjęcia tej pani nie zamieściłeś czasem strone temu? Po obejrzeniu tamtego zdjęcia ja dałbym sobie siana
Co do tematu to ja podzielam zdanie Matiego. Znam wiele dziewczyn, które są piękne, ale...."puste"
Edit
Yyyy, Eeee... Mam się obrazić?
Co do tematu to ja podzielam zdanie Matiego. Znam wiele dziewczyn, które są piękne, ale...."puste"

Edit
Yyyy, Eeee... Mam się obrazić?

Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2008, 09:31 przez Niasty, łącznie zmieniany 2 razy.
- pan Zambrotta
- Juventino
Wybaczyłem już jej tamto zdjęcie. W związku chodzi o to, że czasem trzeba sobie wybaczać różne rzeczyNiasty pisze:Misiu Coccolino, czy zdjęcia tej pani nie zamieściłeś czasem strony temu? Po obejrzeniu tamtego zdjęcia ja dałbym sobie siana![]()

- juveninhoo
- Juventino
jak dla mnie ta pani:
http://img411.imageshack.us/img411/871/ ... biacc9.jpg
albo ta:
http://www.diariodeumjuiz.com/wp-conten ... on_008.jpg
miodzio- ale większość które wymieniliście tez są piękne, aszczególnie Keira- i co z tego że na jednym zdjęciu wyglada CHUDO
http://img411.imageshack.us/img411/871/ ... biacc9.jpg
albo ta:
http://www.diariodeumjuiz.com/wp-conten ... on_008.jpg
miodzio- ale większość które wymieniliście tez są piękne, aszczególnie Keira- i co z tego że na jednym zdjęciu wyglada CHUDO

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain