KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

który z projektów podoba Ci się najbardziej ?? (linki do koszulek są w postach)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 12:46

FOJM pisze:Cześć. Jest mały problem, ale wydaje mi się, że może nawet lepiej, że tak się złożyło (moja opinia). Dokładniej chodzi o małą rozbieżność z pierwowzorem wynikającą z błędu firmy robiącej nadruk.
Skoro w firmie pracuja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i sie nie domyslili to ja prosze o zareklamowanie mojej. PRzeciez az wstyd pokazac sie w takim czyms na miescie! :evil:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 14:16

Ja tez chce zwrotu kasy , nie podoba mi sie to ta koszulka , szkoda ze nie wyszło to wszystko .

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 14:53

Proszę o zwrot pieniędzy. To wygląda okropnie.

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 15:56

Zmieniam zdanie !!

Prosze o zwrot pieniędzy !! Nie wiem jak mozna w czyms takim chodzić !! :?

Była mowa o logu a nie o szarym jaju !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 16:03

Z tym waszym zwrotem to podejrzewam że może być ciężko.
A co do koszulek.... to gdybymn zamowil to conajwyzej na podworku w pilke bym w niej gral. Nie wygląda to zbyt pięknie... Jak mozna byc zrobuić takie szare coś dookoła?

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 17:26

Rozumiem wasze nerwy i jeszcze raz przepraszam, że tak wyszło mimo, iż to nie z mojej winy... Mam nauczkę żeby nie robic nic "po koleżeńsku" szczególnie jeżeli nie jest to ktos na prawdę dobrze znajomy. Przepraszam za problemy i niespełnione obietnice. Bardzo mi głupio. Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć. Mam nadzieję, że nie będziecie długo trzymać urazy. Postaram się jak najszybciej wszystkim odesłać pieniądze.

Ale czy jednak po tej niżej cenie nie wolelibysce tej koszulki dostać?! To tylko 19 zł za koszulkę. Pozatym jak sam zobaczyłem po wyjęciu z pudełka to też się przestraszyłem, a jak juz założyłem to zmieniłem zdanie - wygląda na prawdę dorze.. Koszulka jest na prawdę dobrej jakości. Zastanówcie się jeszcze bo to na prawdę źle nie wygląda a szkoda byłoby zaprzepaścić tyle manewrów, czasu i wysiłku (z mojej strony) i cierpliwości (z Waszej strony)... Zastanówcie się na spokojnie. Nie bedziecie żałować.

Czekam na dalsze wypowiedzi.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 17:53

Ale nad czym sie tu zastanawiac. Zlozyles zamowienie, firma nie wywiazala sie z projektu masz pelne prawo zadac zwrotu kosztow badz poprawy zamowienia. Z jakiej paki masz dokladac do interesu. Byla mowa o logo na czarnym tle. Czy w projekcie widac jakies szare jajo. Jesli oni maja jakies wonty daj nam telefon. Dane gdzies mam i dzwonie i zalatwiam sprawe.
Troche siedze w takim biznesie i wiem co sie robi jak firma nie wywiazuje sie z umowy. Sklada sie reklamacje. I wlasnie to masz zrobic! Zadaj od nich wypelnienia umowy w 100% a nie ze ty zamawiasz czarnego kota a oni poniewaz maja tylko biale daja ci wlasnie w takim kolorze w dodatku psa :D
Masz zlozyc reklamacje!

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:03

Teraz - po zobaczeniu calosci nie zaluje tego,ze nie zamowilem koszulki,bo szczerze powiedziawszy koszulka nie jest imponujaca.(zamowilem sobie natomiast inna;czekalem tydzien;jestem z niej zadowolony jak na razie ;))
Nie ublizam nikomu,nie obrazam nikogo tylko pisze co mysle o tym produkcie.Calosc nie wypalila,ale na pewno FOJM poswiecil temu duzo pracy,duzo wysilku,duzo cierpliwosci i tak jak kazdy z Was duzo nerwow,aby wszystko moglo byc tak jak sobie "wymarzyliscie".Podziwiam FOJM'a jednak za to,ze wszystko zrobil co do niego nalezalo.Firma,albo co to tam bylo sie nie spisala...mysle,ze nie mozna sie na nikogo gniewac,obrazac sie,bo pieniadze zostana zwrocone z tego co przeczytalem wyzej.

Przemowilem :P

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:05

Martin pisze:Ale nad czym sie tu zastanawiac. Zlozyles zamowienie, firma nie wywiazala sie z projektu masz pelne prawo zadac zwrotu kosztow badz poprawy zamowienia. Z jakiej paki masz dokladac do interesu. Byla mowa o logo na czarnym tle. Czy w projekcie widac jakies szare jajo. Jesli oni maja jakies wonty daj nam telefon. Dane gdzies mam i dzwonie i zalatwiam sprawe.
Troche siedze w takim biznesie i wiem co sie robi jak firma nie wywiazuje sie z umowy. Sklada sie reklamacje. I wlasnie to masz zrobic! Zadaj od nich wypelnienia umowy w 100% a nie ze ty zamawiasz czarnego kota a oni poniewaz maja tylko biale daja ci wlasnie w takim kolorze w dodatku psa :D
Masz zlozyc reklamacje!

Bardzo chętnie złożyłbym reklamację ale niestety to było załatwiane "po przyjacielsku" - bez umowy itp. Gdyby to było normalne zlecenie to oczywiście, że złożyłbym reklamację, ale niestety. Dlatego było tak tanio bo to załatwiał kolega. Wogóle bardzo się z nim pokłóciłem o te koszulki, a on powiedział, że za tę cenę i od kumpla to nie powinienem sięczepiać... Ale mniejsza o niego. Czuje sie wobec Was głupio - wręcz tragicznie - więc zaoferowałem zwrot 10zł. Jeżeli ktoś uważa, że jest to najobrzydliwsza rzecz na świecie zaznaczyłem, ze mogę z własnej kieszeni oddać, ale wydaje mi się, że gdybyście je założyli to na pewno byście zmienili zdanie. Niestety tak się wychodzi na przyjacielskich przysługach, że nawet jak wszystko pójdzie dobrze to i tak będe 70zł "w plecy"... Proszę węc jeszcze raz o spokojne przemyślenie i rozpatrzenie sprawy, bo na prawde nie jest źle, a wręcz (wg. mnie) przeciwnie. Pozdrawiam.

-------------------------------------------------------------------------------------

ToMeK pisze:Teraz - po zobaczeniu calosci nie zaluje tego,ze nie zamowilem koszulki,bo szczerze powiedziawszy koszulka nie jest imponujaca.(zamowilem sobie natomiast inna;czekalem tydzien;jestem z niej zadowolony jak na razie ;))
Nie ublizam nikomu,nie obrazam nikogo tylko pisze co mysle o tym produkcie.Calosc nie wypalila,ale na pewno FOJM poswiecil temu duzo pracy,duzo wysilku,duzo cierpliwosci i tak jak kazdy z Was duzo nerwow,aby wszystko moglo byc tak jak sobie "wymarzyliscie".Podziwiam FOJM'a jednak za to,ze wszystko zrobil co do niego nalezalo.Firma,albo co to tam bylo sie nie spisala...mysle,ze nie mozna sie na nikogo gniewac,obrazac sie,bo pieniadze zostana zwrocone z tego co przeczytalem wyzej.

Dzięki za miłe słowa. :-D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:17

ToMeK pisze:Teraz - po zobaczeniu calosci nie zaluje tego,ze nie zamowilem koszulki,bo szczerze powiedziawszy koszulka nie jest imponujaca.(zamowilem sobie natomiast inna;czekalem tydzien;jestem z niej zadowolony jak na razie ;))

Podzielam twoja opienie Tomku :-D Zastanawialem sie mad zamowieniem lecz nie zdecydowalem sie.Szalik JP mam i jest super nad koszulka myslalem dlugo lecz postanowilem ze nie kupie i nie zaluje bo wyszla mozna powiedziec kiepsko :? Nie mialbym pretensji do Fojma bo to nie jego wina :wink: .On chcial dobrze a ze w tej firmie pracuja osoby niespelna rozumu tak juz czasami jest.Mysle ze Fojm do interesu nie pownien dokladac a raczej powinienes otrzymac rekompensate bo dla siebie(pojedynczej sztuki) nie zamawiales.Ten przyklad pokazuje ze czasami nie warto zaltawiac cos po kolezensku bo sie nie oplaca niestety :(

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:45

Ja osobiscie do FOJMa nie mam zalu bo i za co? Sprawe spaprał ten tak zwany "przyjaciel rodziny" :D
Skoro zamowienie zostalo zlozone, FOJM zaplacil pieniadze to powinien otrzymac to co zamowil a nie jakies niewiadomo co....
Ja jestem nawet w stanie doplacic troche kasy aby tylko otrzymac porzadne koszulke, w ktorej nie bede sie wstydzil wyjsc na miasto. Kolega spaprał i taka jest prawda. Nie wiem co zrobil z pieniedzmi ale skoro bylo to bez zadnej umowy to pewno wzial do siebie. Akurat to jest najmniejszy problem. Kolo ma kase, my nie mamy koszulek, a FOJM bedzie kase do tylu. Chyba ze ktos sie zgodzi na szare jajo wokol logo :evil: Bo ja sie nie zgadzam
Wlasnie rozmawiam z FOJMem. Ja chce kase spowrotem. Minimum 90% tego co wplacilem. Ale nie z kieszeni FOJMa tylko od tego "przyjaciela".
A jesli sie rzuca to mozemy to zalatwic inaczej. Ponoc koszulku byly zalatwiane nielegalnie.
Jeden telefon i kolo lezy na bruku. Lepiej niech sie zastanowi.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:53

Martin pisze:Ponoc koszulku byly zalatwiane nielegalnie.
Jeden telefon i kolo lezy na bruku. Lepiej niech sie zastanowi.
Niech zyje krol!!! :D :D :D To juz nie sa zarty bo ten kumpel FOJMA zwalil sprawe i teraz FOJM ma nieprzyjemnosci i z kasy moze byc do tylu.Miejmy nadzieje ze skonczy sie to jakos pokojowo i nigdzie nie bedzie trzeba dzwonic :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 18:54

Już Martinowi wszystko tłumaczyłem i to nie jest tak "hop siup". Słuchajcie albo weźmiecie te koszlki ze zwrotem 10zł albo ich nie weźmiecie i kaska będzie sporwrotem u Was i zapomnimy o sprawie za pare dni. Osobiście polecam pierwsze rozwiązanie, ale decyzja pozostaje w Waszych rękach... Na pawdę nie jest aż tak źle.

Czekamy na wypowiedzi wszystkich tych, którzy za te koszulki zapłacili...

P.S.

Z tym "nielegalnie" to była lekka przesada chodziło mi o to, że bez umowy o zlecenie itp. Pozdrawiam. FOJM.

ehhhh...

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 19:18

Dobra to juz do mnie mozesz wysłac , choc zabardzo mi sie nie podoba , to nie jest jak dla mnie aż tak tragiczna , skorro bedzie 10 zł tansza to tak jak bym kupił praktycznie zwykla koszzulke , iwec ja nie odwołuje zamówienia , i czekam na koszulke + 10 zł ( te o których juz wspominałeś )

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 19:22

x_men_15 pisze:Dobra to juz do mnie mozesz wysłac , choc zabardzo mi sie nie podoba , to nie jest jak dla mnie aż tak tragiczna , skorro bedzie 10 zł tansza to tak jak bym kupił praktycznie zwykla koszzulke , iwec ja nie odwołuje zamówienia , i czekam na koszulke + 10 zł ( te o których juz wspominałeś )

No dobra - fajnie, że jesteś na "TAK" - po zakończeniu wrzącej debaty i wypowiedizach wszystkich użytkowników zdecyduję co dalej. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ