Juve i Nike
- Mee_too
- Qualità Juventino
No ja mam mniej ale chyba tez z 8 , oczywiscie nie oryginalnych , a jak powiedzialem rodzicom ze chce sobie kupic oryginalna to dostali bialej goraczki. Juz tyle razy mialem taka rozmowe ze do niczego mi sie nie przyda ten Juventus, dlaczego wlasnie wloski klub , lepiej zebym sie juz przykladal do nauki niz do tego Juventusu - to sa slowa mojej starszej.
Czy wam cos rodzice mowia na temat Juve ?
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- YoUri`
- Qualità Juventino
Ze mnie sie czasem smieja, a co do koszulki oryginalnej to kupili mi sami na urodzinyMee_too pisze:No ja mam mniej ale chyba tez z 8 , oczywiscie nie oryginalnych , a jak powiedzialem rodzicom ze chce sobie kupic oryginalna to dostali bialej goraczki. Juz tyle razy mialem taka rozmowe ze do niczego mi sie nie przyda ten Juventus, dlaczego wlasnie wloski klub , lepiej zebym sie juz przykladal do nauki niz do tego Juventusu - to sa slowa mojej starszej.

- Slim
- Juventino
Nie martw sie nie jestes sam... ;-) dla rodzinki to ja zawsze sie nie ucze jestem najgorszy i w ogole... a co do JP i mojej rodzinki to tez sie wkurzaja niewasko :-) zawsze tylko Juventus i Juventus a nauka?
hehe ;-) albo tobie to w glowie tylko Del Piero i deskorolka...
Zawsze cos ;-) ale ja i tak kocham Juve
hehe ;-) albo tobie to w glowie tylko Del Piero i deskorolka...
Zawsze cos ;-) ale ja i tak kocham Juve

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oooo hoho ile mi rzeczy gadają na temat JUVE boże! Tylko,,do nauki! nic sie nieuczysz tylko ten JUVENTUS''
albo,,Tak to po to ci był internet do nauki tak! tylko na JUVENTUSACH siedzisz
. Gadają kiedy ty zmondrzejesz przecież JUVE ci chleba nieda za naukę sie weź, puknij sie w głowę
Ale na jedno ok bo już dawno sie pogodzili, że wszystkie pieniądze przetapiam w JUVE i niedziwi ich widok mojego pokoju w , którym wszystko sie zmienia na lepsze
Jak widać nasi rodzice nigdy poprostu niezrozumieją miłości naszej do JUVE, ale ich opinia mnie nieobchodzi

- juveluck
- Juventino
U mnie jest tak jak u was. Z tym ze juz zaczynaja sie przyzwyczajac, mama i babcia biara u mnie lekcje o Juve(zwlaszcza Babcia)
Ale gadane tez jest. Sa wsciekle jak sie ciesze(dre) po bramce dla Juve i wogle sami wiece

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DeeJay
- Juventino
A u mnie tak nie jest. Moi rodzice to wielcy fani Juve !!! Przedewszystkim mama! Żałuje, że nie ma drugiego kompa, bo też posiedziałaby sobie podczas meczu na czacie
Wogóle o Juve wie więcej niż nie jeden z was 

- Slim
- Juventino
No wiesz bo jesl irodzice chca bys sie uczyl od poniedzialku do piatku caly czas od przyjscia z budy i robil przerwy tylko na obiad i kolacje no to wybacz :]
Moj staruszek stary dobry matematyk tzn kocha matme... ciagle goni mnie do matmy bo jak twierdzi on ja kochal... zreszta widzialem swiadectwo maturalne 5 dostal ze wszystkiego
Moj staruszek stary dobry matematyk tzn kocha matme... ciagle goni mnie do matmy bo jak twierdzi on ja kochal... zreszta widzialem swiadectwo maturalne 5 dostal ze wszystkiego

- Medi
- Qualità Juventino
I sobie nie myślcie , że jak wyprowadzicie sie kiedyś z domu to będzie lepiej 8)
Ja mam w domu faceta (który chyba jest jedynym Włochem nie interesującym sie futbolem :shock: ) który mi codziennie grozi, że wywali najpierw dekoder a później kompa przez okno
A najśmieszniejsze jest to, że jak wraca z Turynu (bo często tam jeździ w związku z pracą) to punktualnie przywozi mi jakiś gadżet Juve :lol:
Grunt to konsekwencja :lol:
Tak, więc koledzy, życzę Wam żeby Wasze dziewczyny interesowały sie piłką a najlepiej żeby były oczywiście fankami Juve :-D
Ja mam w domu faceta (który chyba jest jedynym Włochem nie interesującym sie futbolem :shock: ) który mi codziennie grozi, że wywali najpierw dekoder a później kompa przez okno

A najśmieszniejsze jest to, że jak wraca z Turynu (bo często tam jeździ w związku z pracą) to punktualnie przywozi mi jakiś gadżet Juve :lol:
Grunt to konsekwencja :lol:
Tak, więc koledzy, życzę Wam żeby Wasze dziewczyny interesowały sie piłką a najlepiej żeby były oczywiście fankami Juve :-D
- Sergi
- Juventino
Nie mam pojęcia. A sam chetnie nabyłbym jakiegoś "starocia".Mane pisze:A moze wiesz gdzie w Polsce mozna kupic taka koszulke, przeciez to koszulka z mistrzowskiego sezonu :-DSergi pisze:Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem.![]()
A ma ktoś oryginalną kappę z dawnych czasów? :-D
E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- Mark
- Juventino
Heh...mi to za to stara zawsze jak gra Juve...gada, ze wygra przeciwnik...to jej robie zadyme zeby lepiej do kuchni sobie poszla....
No, bo co do zeby mi robic raban o Juve, to niespecjalnie, bo to juz rodzinne !! Stary zawsze byl za Juve... i ja tak samo
....
No, bo co do zeby mi robic raban o Juve, to niespecjalnie, bo to juz rodzinne !! Stary zawsze byl za Juve... i ja tak samo

PZU AZS i "Stara Dama"...
- Slim
- Juventino
cybul pisze:ja widze, ze mam podobnie jak wielu z was tylko wszystko to dotyczy oczywiscie (dla was niestety :-D ) MU 8)
No i co sie chwalisz?? Lepiej bys sie przylaczyl 14 marca do nas i kibicowal Juve by zniszczyli real!
- Medi
- Qualità Juventino
No, 14 marca, to sie raczej już nie przyłączyPhilby pisze:cybul pisze:ja widze, ze mam podobnie jak wielu z was tylko wszystko to dotyczy oczywiscie (dla was niestety :-D ) MU 8)
No i co sie chwalisz?? Lepiej bys sie przylaczyl 14 marca do nas i kibicowal Juve by zniszczyli real!
chyba, że w przyszłym roku