Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- RadeKas
- Juventino
Łahahahahahahahahahahaha.
real przezuca sie na styl 0-0-0-11, bo bramkarz im też nie jest potrzebny :lol: :lol:
A tak na serio, to Makalele był najważniejszym pomocnikiem realu, a tera to oni sobie moga wygrać co najwyżej lige okręgową jakąś
real przezuca sie na styl 0-0-0-11, bo bramkarz im też nie jest potrzebny :lol: :lol:
A tak na serio, to Makalele był najważniejszym pomocnikiem realu, a tera to oni sobie moga wygrać co najwyżej lige okręgową jakąś

srali muszki będzie wiosna
- Johnny777
- Juventino
Jakoś nie przekonuję się do Chelsea po zakupach Ruska... :? A klub którego nazwa mi nie przejdzie przez gardło robi się coraz słabszy i cieszy mnie to :twisted:
No i przynajmniej skończyła się jedna "opcja" transferu Davidsa...
A tak na marginesie: kiedy jest ostateczny termin zgłaszania drużyn do LM? Bo wtedy w końcu chyba wszystko będzie z Edgarem jasne.
No i przynajmniej skończyła się jedna "opcja" transferu Davidsa...
A tak na marginesie: kiedy jest ostateczny termin zgłaszania drużyn do LM? Bo wtedy w końcu chyba wszystko będzie z Edgarem jasne.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ale real jest głupi ja bym nigdy nie sprzedawał makelele moim zdaniem to jest bardzo dobry piłkarz czuje, że sie odkryje w chealse!!
(i tak wogóle to czemu ja jestem w serie c2??)??
- BIGGI
- Qualità Juventino
bo pozmieniały sie rangi....wicior pisze:Ale real jest głupi ja bym nigdy nie sprzedawał makelele moim zdaniem to jest bardzo dobry piłkarz czuje, że sie odkryje w chealse!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
dzieki BIGGI ale głupio jestem w serie c2 nie!!!!!BIGGI pisze:bo pozmieniały sie rangi....wicior pisze:Ale real jest głupi ja bym nigdy nie sprzedawał makelele moim zdaniem to jest bardzo dobry piłkarz czuje, że sie odkryje w chealse!!
kochani moderatorzy powiedzcie dlaczego???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- KwiAtek
- Juventino
[quote="wicior]
dzieki BIGGI ale głupio jestem w serie c2 nie!!!!!
kochani moderatorzy powiedzcie dlaczego???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
tak ci zalezy na randze
jakby mialo to jakies znaczenie... :?
dzieki BIGGI ale głupio jestem w serie c2 nie!!!!!
kochani moderatorzy powiedzcie dlaczego???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
tak ci zalezy na randze

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juveluck
- Juventino
No bo jak powiedzial BIGGI podciagnieto rangi. Za duzo osob mialo World Cupa wiec bylo trzeba to zmienic. A widze ze tobie bardzo zalezy na jak najwyzeszej randze. Lepiej zebym nie zauwazyl naglego przybycia twoich postw, tylko dla zwiekszenia numerku pod ksywawicior pisze:dzieki BIGGI ale głupio jestem w serie c2 nie!!!!!BIGGI pisze:bo pozmieniały sie rangi....wicior pisze:Ale real jest głupi ja bym nigdy nie sprzedawał makelele moim zdaniem to jest bardzo dobry piłkarz czuje, że sie odkryje w chealse!!
kochani moderatorzy powiedzcie dlaczego???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIANCONERI
- Juventino
CHelsea wzmacnia sie po zęby..Ja tam ciesze sie z tego transferu,teraz przynajmniej przestana starac sie o Davidsa.A sam Makalele będzie miał problemy z wywalczeniem sobie miejsca w składzie,w końcu na jego pozycji gra Frank Lampard.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Juverulez!
- Juventino
- Kwi@tek
- Juventino
tez uwazam ze jesli chelsea kupila makalele to nie beda juz chcieli kupic edgara i bedziemy mieli spokuj. wiec teraz real bedzie puszczal brame za brama bo kto jest tam dobrym obronca oprucz roberto carlosa.
- Alexxxxx
- Juventino
Chelsea rosie w oczach vcoraz bardziej. Ich siła jest niebezpieczna. Tyle oni mają zwodnikow. Wczoraj grając nie popisal sie z Bluchburn, ale grała świetnie. Mutu był śiwetny. Heselbaink przynim to jak 4 ligowiec. A zakup Makalele jeszcze bardziej wcmocni ich szyki,ale za to Real sie rozpada. I chyba Real sie nie podniesie, a o opini o Chelsea jeszcze poczekajmy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
Twórca potęgi finansowej Man Utd w Chelsea!
Gdy wydawało się, że nowy właściciel Chelsea Roman Abramowicz zakończył działalność transferową, przynajmniej do stycznia, Rosjanin po raz kolejny zaskoczył piłkarskie środowisko. Do Chelsea przechodzi Peter Kenyon - dyrektor wykonawczy Manchesteru United i twórca potęgi finansowej tego klubu.
Kenyon pomógł Manchesterowi stać się najbogatszym klubem na świecie. To dzięki niemu klub z Old Trafford podpisał lukratywne umowy z Nike i Vodafone. Manchester United jest postrzegany jako najlepiej kierowany klub na świecie, który przynosi nie tylko zyski, ale także sukcesy na boisku.
Zadaniem Kenyona będzie m.in. promowanie londyńskiego klubu na całym świecie, by ten stał się tak popularny jak Manchester czy Real Madryt.
Kenyona, który w Man Utd pracował od roku 1997 ma zastąpić obecny dyrektor zarządzający David Gil.
źródło - serwis www.pilkanozna.pl
Hoho, śmiesznie... dobrze, że jest obecnie zakaz transferów piłkarzy... bo <Chelsea Jarmark> trwałby nadal....
Gdy wydawało się, że nowy właściciel Chelsea Roman Abramowicz zakończył działalność transferową, przynajmniej do stycznia, Rosjanin po raz kolejny zaskoczył piłkarskie środowisko. Do Chelsea przechodzi Peter Kenyon - dyrektor wykonawczy Manchesteru United i twórca potęgi finansowej tego klubu.
Kenyon pomógł Manchesterowi stać się najbogatszym klubem na świecie. To dzięki niemu klub z Old Trafford podpisał lukratywne umowy z Nike i Vodafone. Manchester United jest postrzegany jako najlepiej kierowany klub na świecie, który przynosi nie tylko zyski, ale także sukcesy na boisku.
Zadaniem Kenyona będzie m.in. promowanie londyńskiego klubu na całym świecie, by ten stał się tak popularny jak Manchester czy Real Madryt.
Kenyona, który w Man Utd pracował od roku 1997 ma zastąpić obecny dyrektor zarządzający David Gil.
źródło - serwis www.pilkanozna.pl
Hoho, śmiesznie... dobrze, że jest obecnie zakaz transferów piłkarzy... bo <Chelsea Jarmark> trwałby nadal....
- RadeKas
- Juventino
Wbrew temu co sie mówi, Abramovicz nie jest szalony. Wręcz przeciwnie. Jego posunięcia, są wręcz genialne. Nie kupuje super gwiazd, tylko młodych, perspektywicznych i doświadczonych zawodników. A to posunięcie może okazać się nawet jednym z najlepszych. Nic tylko zazdrościć :?
srali muszki będzie wiosna