Serie A 17/18 (35): Inter 2-3 JUVENTUS F.C
- Sorek21
- Juventino
Był bardzo wolny,raziło to strasznie.dawid91 pisze:Bez przesady. Zagrał dobry mecz, a taki samobój mógł przytrafić się każdemu. Bardziej winiłbym Cuadrado, który leżał tam jak kłoda z podniesionymi rękami wtf?Kruczenzo pisze:Jak przedluzymy kontrakt z Barzaglim to zrobimy mu krzywde - zostanie zapamietany jak niedolezny emeryt
- jakku1
- Juventino
Dwa razy mialem prawie zawał w tym meczu. Kompletnie u nas nie fukncjonuje srodek pomocy. W ogole. To jest najwiekszy problem i to bylo widoczne w tym meczu bardzo. Pjanić wyglada koszmarnie od paru miesiecy, Khedira oprocz nielicznych "wystrzałów" jest bezbarwny i nie ma wplywu na gre druzyny. To powinien byc priorytet na najblizsze mercato. Kompletnie przebudowac srodek pomocy.
Bardzo zle gramy bez pilki, brakuje ruchu w ofensywie, agresji. Momentami to wyglada tak, jakby sie na po prostu nie chciało.
Bardzo zle gramy bez pilki, brakuje ruchu w ofensywie, agresji. Momentami to wyglada tak, jakby sie na po prostu nie chciało.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- juvemaroko
- Juventino
Podzeikowanie dla Spalettiego ze wzorowal sie na Allegri i dokonal kilka bledow.Sorek21 pisze:Podziękowania dla Spalettiego za zmianę Icardi -Santon. Jak chcesz bronić zamiast normalnie grać to zwykle jest strata gola...
Mecz w ktorym mielismy sporo szczescia i tyle oby to zdemotywowalo Napoli jutro!
- Vego
- Juventino
Dla mnie to smakuje jak gówno oblane czekoladą. Tyle farta to głowa mała. Trzeba mieć nadzieję, żeby tylko się to nie zemściło w innych meczach.DonPatch pisze:Taki jest styl tego zespołu - daje przeciwnikom wędkę, poczucie pozornego bezpieczeństwa i fałszywej satysfakcji, by pod koniec brutalnie i bez skrupułów zabrać wszystko, na co tak ciężko pracowali. Mówcie co chcecie, ale takie rozstrzygnięcie przeciwko Interowi, smakuje jak najlepszy deser.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Błagam.. zmieńmy trenera..
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- dominikowaty
- Redaktor
Wszystko na własne życzenie. Jak uwielbiam Higuaina, tak po jego setce przy 1:1 nie mogłem uwierzyć, że tego nie strzelił. Mario, dzięki za emocje w meczu z Realem, ale powinieneś odejść. Allegri by go trzymał na boisku choćby złamał nogę jak Wasilewski. Mario utyka, brakuje mu dynamiki i do tego zawalił krycie Icardiego. Bardzo szkoda mi Barzagliego, starość dopadła naszego profesora, a z Ruganiego to nie wiem czy coś będzie dobrego. Podobał mi się Sandro i Cuadrado, Costa jak trzeba pociągnąć to głowa w dół i same straty, szkoda.
- Shadow Marshall
- Juventino
To uczucie gdy na boisko wchodzi 20 latek grający ogony lub wcale i okazuje się najbardziej ogarniętym środkowym w drużynie. Masakra. Pomoc nie istnieje.
- CzeczenCZN
- Juventino
No, szkoda że ten system często się psuję zwłaszcza w końcówkach i nie zadziałał w meczach Realem M i Napoli.DonPatch pisze:Taki jest styl tego zespołu - daje przeciwnikom wędkę, poczucie pozornego bezpieczeństwa i fałszywej satysfakcji, by pod koniec brutalnie i bez skrupułów zabrać wszystko, na co tak ciężko pracowali.
To ja jednak przed tym deserem wolałbym się najeść, krwawą, tłustą chabaniną z CL na obiad.DonPatch pisze:Mówcie co chcecie, ale takie rozstrzygnięcie przeciwko Interowi, smakuje jak najlepszy deser.
- pan Zambrotta
- Juventino
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Sorek21 pisze:Podziękowania dla Spalettiego za zmianę Icardi -Santon. Jak chcesz bronić zamiast normalnie grać to zwykle jest strata gola...
Jest dokładnie jak piszecie, kocham was, forzaaaaaaa!!! :dance2: :juve: :koszulka:MRN pisze:To było piękne, to był najcudowniejszy cios prosto w serce merdaczy. Ten mecz mnie zaorał.
calma calma
- Hoffman
- Juventino
Starałem się długo przekonać do Pjanica, szukać jakiś pozytywów ale nie potrafię, strasznie mnie irytuje jego osoba, jako piłkarz i jako persona na boisku, od dłuższego czasu.
Podobała mi się reakcja Allegriego za co też wyleciał z boiska, ale takich rzeczy oczekuje od trenera w takich momentach.
Co do naszej gry, to nic się nie zmienia, jestem jeszcze niezdecydowany czy jestem allegriout czy in, rozum mówi out, serce mówi in, do końca sezonu się zdecyduję ;-)
Podobała mi się reakcja Allegriego za co też wyleciał z boiska, ale takich rzeczy oczekuje od trenera w takich momentach.
Co do naszej gry, to nic się nie zmienia, jestem jeszcze niezdecydowany czy jestem allegriout czy in, rozum mówi out, serce mówi in, do końca sezonu się zdecyduję ;-)
- Lucas87
- Juventino
czekam na jutrzejsze fachowe analizy taktyczno-psychologiczne malego, jackopa, itp, że jakby trenerem nie był allegri tylko np. ferrara albo paulo sousa, to byśmy wygrali ten mecz 10-0.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Virgil
- Juventino
Może i graliśmy mega słabo (bo tak było), ale takie zwycięstwo smakuje doskonale - w Neapolu i u merdaczy ból czterech liter, telewizory latają po ulicach razem ze śmieciami.
Prawda jest jednak taka że gramy horror, cieszy że może ten mecz będzie impulsem i Igła z Pawełkiem się obudzą i dowieziemy mistrza. Bentancur powinien grać od pierwszych minut bo pomoc istnieje czysto teoretycznie.
Jeżeli wygramy mistrza(a droga jeszcze trudna bo Roma czeka) a Inter nie awansuje do LM to nie ważny styl, ale okoliczności tego zwycięstwa będą piękne.
Prawda jest jednak taka że gramy horror, cieszy że może ten mecz będzie impulsem i Igła z Pawełkiem się obudzą i dowieziemy mistrza. Bentancur powinien grać od pierwszych minut bo pomoc istnieje czysto teoretycznie.
Jeżeli wygramy mistrza(a droga jeszcze trudna bo Roma czeka) a Inter nie awansuje do LM to nie ważny styl, ale okoliczności tego zwycięstwa będą piękne.