LM 17/18 (1/4) : JUVENTUS F.C 0-3 Real Madryt
- gucio_juve
- Juventino
Dybala fajne zgranie z nowymi kolegami. Tu wybicie przy leżącym koledze, tu próba wymuszenia karnego i reakcja - tak, tak sorry chłopaki. Psychika piłkarza za 10 milionów.
- Lypsky
- Juventino
Dziś gramy całkiem ładnie, jesteście zadowoleni?
Najlepszy Khedira, najsłabsi Dybala i Costa. Młody Urus bardzo fajnie, ale zmieniłbym go ze względu na kartkę.
Bramka dla Realu to kryminał.

Najlepszy Khedira, najsłabsi Dybala i Costa. Młody Urus bardzo fajnie, ale zmieniłbym go ze względu na kartkę.
Bramka dla Realu to kryminał.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- CzeczenCZN
- Juventino
Ech, odbija się brak schematów ofensywnych. Szczerze? Na LM wolałbym Morate mieć niż Higuaina. Pipita nie nadaje się do gry z kontry. Dybala niestety udowadnia któryś raz że to tylko marna imitacja Messiego, gdyż w najważniejszych meczach w CL, w znakomitej większości nie istnieje. Costa, cóż... Odbija się brak jego regularnej gry, gdyby grał od początku sezonu w pierwszym składzie byłby zgrany z chłopakami. Jest źle!
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2018, 21:37 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mamy niesamowitego pecha w meczach z Realem. Choć trzeba oddać Ronaldo, że pięknie to zrobił. Potem zaczęliśmy cisnąć i kilka razy było bardzo blisko. Wg mnie żaden karny nam się nie należał, a Dybala co najwyżej sam siebie wybił z równowagi. Szkoda tej bramki, ale jeżeli będziemy dalej tak cisnąć to powinno wreszcie coś wpaść. Będzie dobrze.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Robaku
- Juventino
bedzie remis
1:1
albo zrobią nam Cardiff i będzie 0:3
1:1
albo zrobią nam Cardiff i będzie 0:3
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Arbuzini
- Juventino
Jest gra, ale nie ma wyniku. Moim zdaniem De Sciglio był w bramkowej sytuacji tam gdzie być powinien. Jego strefę przejął Bentancur i jak blokował dośrodkowanie, każdy widział.
Tak jak niemal zawsze brakuje nam dobrej gry, tak dziś dla odmiany cierpimy na brak wykończenia.
Ogólnie na boisku widać dokładnie to samo, co ciągle przewija się w tematach o transferach: prawy obrońca i pomocnik. Klasowi. Jak najszybciej. Bez wymówek.
Tak jak niemal zawsze brakuje nam dobrej gry, tak dziś dla odmiany cierpimy na brak wykończenia.
Ogólnie na boisku widać dokładnie to samo, co ciągle przewija się w tematach o transferach: prawy obrońca i pomocnik. Klasowi. Jak najszybciej. Bez wymówek.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Beznadziejne wykończenie z naszej strony, bo do sytuacji dochodzimy. Do zmiany od początku drugiej połowy Bentancur mimo, że gra dobrze, ale nie możemy ryzykować głupiej kartki i gry w osłabieniu. Następny w kolejce do ławki powinien być de Sciglio, tylko pytanie czy Lichy poradzi sobie z szybkim Ronaldo.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No, no... nie licząc tej 3 minuty frajerskiej to gramy całkiem dobrze... do pola karnego Navasa. Mówcie co chcecie, ale gołym okiem widać, że w ostatniej fazie akcji brak nam zgrania. Wszystko takie szarpane i na łapu-capu. I tak, winię za to Maxa.
Minął niemal rok od Cardiff, a Real nam laduje taką samą bramkę jak ładował wtedy. Toż to kryminał.

Minął niemal rok od Cardiff, a Real nam laduje taką samą bramkę jak ładował wtedy. Toż to kryminał.
- annihilator1988
- Juventino
Cały czas miałem to uczucie, a Real zdaje się wyczekiwać na oddanie decydującego ciosu. Mam nadzieje, że Juve nie zginie od własnej broni.pumex pisze:Teraz wiemy, co czuł Tottenham. Karma wraca.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Łukasz
- Juventino
No nie bardzo. Lubię strasznie chłopaka, ale dziś ma pełno w majtkach i przez to Khedira musi być rozgrywającym. Jak na razie u nas najlepsi Higuain i Chiellini, co nie jest nowością.Nicram_93 pisze:U nas o dziwo zaskoczył mnie Bentancur, najlepszy wśród naszych
Zamieszany w bramkę i spóźniony wiecznie. To jest fajny gość, ale na zmiennika. Coś jak kiedyś Birindelli.Mattia na razie też daje radę.