Sezon 2017/18
- wagner
 - Juventino

Czarny dzik Lukaku, który ograł w finale superpucharu Włoch De Sciglio kręci Romanistami, aż miło, przestawia ich jak chce  

Ta Roma Di Francesco to niby fajna jest, ale pod koniec meczów strasznie puchnie. To już nie pierwszy raz.

Ta Roma Di Francesco to niby fajna jest, ale pod koniec meczów strasznie puchnie. To już nie pierwszy raz.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- jackop
 - Juventino

- Podziekował: 32 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 75 razy

Będzie lekki wstyd, jeśli Bologna grająca przez 45 min. w 10tkę ugra 3pkt. z Sampdorią, klepiącą nas bezproblemowo kolejkę wcześniej.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Vimes
 - Juventino

To jest zgodne z aktualnym trendem w spotkaniach pomiędzy tymi drużynami. Sampdoria ostatni raz wygrała z Bologną na wyjeździe w... 2006 roku, od tamtej pory przeważają remisy przeplatane zwycięstwami Bolognii.jackop pisze:Będzie lekki wstyd, jeśli Bologna grająca przez 45 min. w 10tkę ugra 3pkt. z Sampdorią, klepiącą nas bezproblemowo kolejkę wcześniej.
- CzeczenCZN
 - Juventino

Bo to my przegraliśmy a nie oni wygrali. 
Swoją drogą nasz wychowanek Mirante świetnie broni.

Swoją drogą nasz wychowanek Mirante świetnie broni.
- juvemaroko
 - Juventino

Napoli i Inter w tym sezonie wystepuja z haslem golimy frajerow.
Bedziemy musieli wygrac to mini mistrzostwa z bezposrednich spotkan z nimi
jesli chcemy wywalczyc 7 scudetto z rzedu.
Narazie widac ze oba trenerow obie druzyn wyciegnyli wnioskow od poprzednich sezonow i robia wszystko zeby uniknac strat punktow z slabszymi rywalami.
Obi druzyne pokonali na wyjezdzie Roma a Napoli wygrala na wyjezdzie takze z Lazio.
To pokazuje jak mocni sa obie druzyne w tym sezonie i na dodatku trener Inter nie ma bol glowy w srodku tygodnia grajac w europejskichn pucharow.
Jestesmy mocnijsi na papierze zle to nie wystarczy zebysmy automatycznie stali sie mistrzami serie A.
Ten sezon moze byc podobny do 2011-2012 kiedy nam sie udalo majac slabszego skladu pokonac faworyzowanego Milan.
Napewno nasza sytuacja bedzie jasniejsza po spotkaniach z Napoli, Inter i Roma. Obysmy wtedy zaprezentowali duzo lepszego poziomu i obysmy zagrali z wielka determinacja i zostawili duzo zdrowie na boisku zeby wywalczyc komplet punktow na co stac nas ale nie za bardzo potrafimy ostatnio.

Bedziemy musieli wygrac to mini mistrzostwa z bezposrednich spotkan z nimi
jesli chcemy wywalczyc 7 scudetto z rzedu.
Narazie widac ze oba trenerow obie druzyn wyciegnyli wnioskow od poprzednich sezonow i robia wszystko zeby uniknac strat punktow z slabszymi rywalami.
Obi druzyne pokonali na wyjezdzie Roma a Napoli wygrala na wyjezdzie takze z Lazio.
To pokazuje jak mocni sa obie druzyne w tym sezonie i na dodatku trener Inter nie ma bol glowy w srodku tygodnia grajac w europejskichn pucharow.
Jestesmy mocnijsi na papierze zle to nie wystarczy zebysmy automatycznie stali sie mistrzami serie A.
Ten sezon moze byc podobny do 2011-2012 kiedy nam sie udalo majac slabszego skladu pokonac faworyzowanego Milan.
Napewno nasza sytuacja bedzie jasniejsza po spotkaniach z Napoli, Inter i Roma. Obysmy wtedy zaprezentowali duzo lepszego poziomu i obysmy zagrali z wielka determinacja i zostawili duzo zdrowie na boisku zeby wywalczyc komplet punktow na co stac nas ale nie za bardzo potrafimy ostatnio.
- rammstein
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Szkoda ze Napoli wygrywa po takim karnym bardziej chodzi mi o jego wykonanie. Mam wrażenie, że Napoli tersz gra jak my w latach ubiegłych. Normalnir Napoli dziś straciło punkty, ale teraz jest ts różnica, że w takich meczach punktuja. Szkoda że wygrana za tydzień nie da nam lidera

- juvemaroko
 - Juventino

Nie da nam lidera ale da nam wielka motywacja i zdoluje rywale.rammstein pisze:Szkoda ze Napoli wygrywa po takim karnym bardziej chodzi mi o jego wykonanie. Mam wrażenie, że Napoli tersz gra jak my w latach ubiegłych. Normalnir Napoli dziś straciło punkty, ale teraz jest ts różnica, że w takich meczach punktuja. Szkoda że wygrana za tydzień nie da nam lidera
Mam nadzeje ze uda sie nam wywalczyc punktow w Napoli.
- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Benevento z pierwszym punktem w tym sezonie. Kapitalną bramką na 2:2 popisał się bramkarz Benevento w 95 minucie spotkania.
No trzymam kciuki za Benevento, bo już od kilku spotkań pokazywali niezłą piłkę i zasługiwali na punkty.
:hellyes:

No trzymam kciuki za Benevento, bo już od kilku spotkań pokazywali niezłą piłkę i zasługiwali na punkty.
:hellyes:

- CzeczenCZN
 - Juventino

Ciekawe kiedy ostatni raz bramkarz strzelił gola na boisku Serie A? 
Milan, cóż. Kompromitacji ciąg dalszy, tyle kasy wydane, tacy piłkarze, a efektów jak nie było tak nie ma. W ogóle mi tego klubu nie szkoda.

Milan, cóż. Kompromitacji ciąg dalszy, tyle kasy wydane, tacy piłkarze, a efektów jak nie było tak nie ma. W ogóle mi tego klubu nie szkoda.
- Vimes
 - Juventino

Massimo Taibi dla Reggiany w 2001 roku: https://www.youtube.com/watch?v=UC10MR9xWLI.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ciekawe kiedy ostatni raz bramkarz strzelił gola na boisku Serie A?
- Il Fenomeno
 - Juventino

Toldo dla Interu Juventusowi pozniej strzelil.Vimes pisze:Massimo Taibi dla Reggiany w 2001 roku: https://www.youtube.com/watch?v=UC10MR9xWLI.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ciekawe kiedy ostatni raz bramkarz strzelił gola na boisku Serie A?

- Vimes
 - Juventino

A tej bramki nie przyznano ostatecznie Vieriemu, a nie Toldo?Il Fenomeno pisze:Toldo dla Interu Juventusowi pozniej strzelil.Vimes pisze:Massimo Taibi dla Reggiany w 2001 roku: https://www.youtube.com/watch?v=UC10MR9xWLI.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ciekawe kiedy ostatni raz bramkarz strzelił gola na boisku Serie A?
EDIT
Chyba to ja mam rację, bo przy nazwisku Toldo nie ma gola: http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... ra/2002-03. Bramka oficjalnie została zapisana na konto Vieriego.