Koszulka 17/18
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jak niektórzy płaczą, a później będą zamawiać
Obydwie ładne, choć domowka wyjątkowo mi się podoba, nie pamiętam kiedy mi się tak pasiak podobal.

- mnowo
- Qualità Juventino
A może to po prostu wersja tymczasowa, gdyby ktoś chciał koniecznie już teraz z numerem i napisem, a po uruchomieniu regularnej sprzedaży na rynku EU będzie już ten nowy krój?vitoo pisze:Właśnie. Liczyłem, że będzie któraś z tych prezentowanych przy okazji zmiany herbu/loga.mnowo pisze:Stary krój czcionki? Dziwne..
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na pewno pojawi się nowa czcionka, bo też na pewno będziemy się chcieli odciąć od wszystkiego co było i stworzyć coś wyjątkowego. Koszulek jeszcze w sprzedaży oficjalnie nie ma, może chłopaki dostali przez jakichś "klubowych" znajomych insiderów, a nowych maszyn do nakładania napisów/numerów jeszcze po prostu nie ma.
Koszulka wyjazdowa mdła jak dla mnie, ale jeśli do tego dorzucimy wszystkie dodatki, powinno być miodnie. Zresztą każda koszulka Juve ze Scudetto, rozetą, a tym razem, miejmy nadzieję, także oznaczeniami związanymi z wygraniem LM oraz Klubowych Mistrzostw Świata wyglądałaby cudnie. Jeśli zgarniemy komplet i tak sobie zakupię, bo to byłby historyczny moment.
Koszulka wyjazdowa mdła jak dla mnie, ale jeśli do tego dorzucimy wszystkie dodatki, powinno być miodnie. Zresztą każda koszulka Juve ze Scudetto, rozetą, a tym razem, miejmy nadzieję, także oznaczeniami związanymi z wygraniem LM oraz Klubowych Mistrzostw Świata wyglądałaby cudnie. Jeśli zgarniemy komplet i tak sobie zakupię, bo to byłby historyczny moment.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Te ostatnie to w jakimś grudniu zazwyczaj rozgrywane, więc z zakupem koszulki, jeśli myśli się o wszystkich znaczkach, trzeba się wstrzymać do stycznia chybaCavAllano pisze:Zresztą każda koszulka Juve ze Scudetto, rozetą, a tym razem, miejmy nadzieję, także oznaczeniami związanymi z wygraniem LM oraz Klubowych Mistrzostw Świata wyglądałaby cudnie. Jeśli zgarniemy komplet i tak sobie zakupię, bo to byłby historyczny moment.

E: 6-16.12 w tym roku.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no... nic nie poradzę na swoje skojarzenia oraz nic na to, że moja pamięć nie sięga tak daleko jak twojaozob pisze:NoMaly pisze:no ta żółta strasznie biedna, i jeszcze mi CFC przypomina![]()

http://2.bp.blogspot.com/-6hfCJyVfOWY/U ... it+(1).jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/ ... 06x514.jpg
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Tom_my
- Juventino
- Maly
- Juventino
a dobre masz oczy?
były czarno białe wstawki a nie niebieskie jak w przypadku CFC
przecież nie napisałem, że mi Villareal czy BVB przypominają nie bez powodu
były czarno białe wstawki a nie niebieskie jak w przypadku CFC
przecież nie napisałem, że mi Villareal czy BVB przypominają nie bez powodu

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
Fantazje na temat umieszczenia emblematów (2 już pewnych), na naszych nowych koszulkach.
Kreatywnośc nie zna granic

- Maly
- Juventino
nie chce mi się tego tłumaczyć z włoskiego ale ostatnio miałem taki obraz w głowie żeby zamiast trzech gwiazdek nad herbem były 3 "tarcze" 

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mnowo
- Qualità Juventino
Ta z kolorowymi guzikami najlepszaDragon pisze:Fantazje na temat umieszczenia emblematów (2 już pewnych), na naszych nowych koszulkach.

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Gdyby można było głosować, oddałbym swój głos na kieszeń.Dragon pisze:Fantazje na temat umieszczenia emblematów (2 już pewnych), na naszych nowych koszulkach.

A tak poważnie to podoba mi się opcja tej małej prostokątnej flagi włoskiej nad logiem. Choć oczywiście najlepiej te rozważania byłoby odłożyć do 4 czerwca.
- Gaiu
- Juventino
Kurcze, świetnie to wygląda. Nawet nowe logo się super wpasowuje. Trochę jak z lat 80-tych ta koszulka. Z przodu ekstra.Poprostu pisze:W Sydney można już kupić nową koszulkę.
klik
Ale na pewno tak nie będzie wyglądać ostateczna wersja, bo logo Jeepa jest zbyt ładnie wkomponowane. Myślę, że tradycyjne nas uraczą jakąś wprasowanką z Painta, bo JPG nie obsługuje przezroczystości, a o PNG nikt tam w Adidasie nie słyszał.
- pavel88
- Juventino
a z brakiem srebrnej gwiazdki to jakiś długotrwały bunt? pamiętam, że po 10 pucharze zostało powiedziane, że nie będzie jej na koszulce, ale spodziewałem się, że będzie podobnie jak ze złotymi i z czasem zamieszczony zostanie także symbol z okazji 10 PW...
co do samej koszulki to muszę przyznać, że w obecnej świetną robotę robi cienki biały pasek pośrodku czarnego, ma to swój urok i fajnie jakby za rok wróciło. Poza tym nowa koszulka wygląda bardzo dobrze
co do samej koszulki to muszę przyznać, że w obecnej świetną robotę robi cienki biały pasek pośrodku czarnego, ma to swój urok i fajnie jakby za rok wróciło. Poza tym nowa koszulka wygląda bardzo dobrze

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Chyba nigdy nie miało być srebrnej gwiazdy. Nikt z bossów klubu się nie wypowiadał w temacie.pavel88 pisze:a z brakiem srebrnej gwiazdki to jakiś długotrwały bunt? pamiętam, że po 10 pucharze zostało powiedziane, że nie będzie jej na koszulce, ale spodziewałem się, że będzie podobnie jak ze złotymi i z czasem zamieszczony zostanie także symbol z okazji 10 PW...