Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- mazi12
- Juventino
Każdą pozycję mamy mocniej obsadzoną i teoretycznie powinniśmy wygrać, ale to są w końcu derby, nigdy nic nie wiadomo. Oby Inter nie był Juventusem z początku 2011/2012. Musimy od początku przejąć inicjatywę. Łatwo na pewno nie będzie. Liczę na Vidala, Pogbe, Carlosa i Szwagra. FORZA!!!
- gucio_juve
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz może się podobać - to na pewno. Pachnie remisem z lekkim wskazaniem na nas. Z tego, co kojarzę, to oprócz strzału Pogby, to nie oddaliśmy żadnego innego na bramkę Interu. Aczkolwiek były momenty, kiedy zamykaliśmy Inter jak w klatce i mam nadzieję, że w końcu przyniesie to rezultat.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mazi12
- Juventino
Pirloz znowu traci w środku pola :doh: Naraża na stratę bramki.
Przeważamy w nieznacznym stopniu. Inter jest dobrze zorganizowany i potrafi wyprowadzić kontrę. Cholernie trudno będzie tutaj strzelić bramkę. Mam nadzieję, że Antek ma jakiegoś asa w rękawie i ostatecznie zgarniemy komplet.
Przeważamy w nieznacznym stopniu. Inter jest dobrze zorganizowany i potrafi wyprowadzić kontrę. Cholernie trudno będzie tutaj strzelić bramkę. Mam nadzieję, że Antek ma jakiegoś asa w rękawie i ostatecznie zgarniemy komplet.
- Kubba
- Juventino
Straszne szachy. Niestety, ale Inter trochę groźniejszy... nie podoba mi się ten mecz w naszym wykoananiu.
Pirlo, Vidal, Asa - dość słabo.
Ogólnie w ataku cienko... Może Conte ich obudzi w drugiej połowie, bo jest kiepsko.
Pirlo, Vidal, Asa - dość słabo.
Ogólnie w ataku cienko... Może Conte ich obudzi w drugiej połowie, bo jest kiepsko.
- Wojtek
- Juventino
Pirlo!
Zrobił nam dwie groźne kontry które mogły sie źle skończyć. Dużo walki dzisiaj no ale tego trzeba było sie spodziewać, inter sie mocno spina na nas, szkoda że sędzia nie widział kopnięcia Alvareza na Vidalu...Pogba dobrze a ten jego rajd
Tevez wraca,pomaga i walczy takiego napastnika nam trzeba
Mecz na remis ale mam nadzieje że inter wkoncu zmięknie i strzelimy bramke, chociaż jedną.
Komentator nSportu uważa że Caceres jest Argentyńczykiem

Mecz na remis ale mam nadzieje że inter wkoncu zmięknie i strzelimy bramke, chociaż jedną.
Komentator nSportu uważa że Caceres jest Argentyńczykiem

- mateelv
- Juventino
Nie mogę kolejny mecz darować sobie bez pojazdu po Kwadwo. Jest beznadziejny na lewym skrzydle. To nie jego miejsce, czy tego nie widać?
inter broni się jak jakas Siena, autobus i kontra
inter broni się jak jakas Siena, autobus i kontra
- jakku1
- Juventino
Nie ogladalem pierwszych 15 minut bo mialem problemy z netem. Potem widzialem mniej wiecej rowny pojedynek, bez jakichs klarownych okazji z obu stron (no, moza ta sytuacja Pogby po podaniu Pirlo). Podoba mi sie dzisiaj gra Pogby, Vidal pare razy nam tylek uratowal wslizgiem, slabiej Pirlo (mimo dwoch, trzech bardzo dobrych pilek) - dwa razy w taki sposob stracil pilke w srodku pola, ze az wlosy deba mi stanely. Vucinic bez ikry, Asamoah poprawnie, Lichy tak sobie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W ogóle walą babolami od samego początku.Wojtek pisze:Komentator nSportu uważa że Caceres jest Argentyńczykiem
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Cabrini_idol
- Juventino
wiem, ze wszyscy mają Nke ale ja nie mam, posiada ktoś dobry link ? bo paradoksalnie nie można znalezc na taki mecz w dobrej jakosci.
SKonczy sie 1 : 0 dla nas. W 2 polowie zawsze Juventus Conte wrzuca wyzszy bieg w takich meczach.
SKonczy sie 1 : 0 dla nas. W 2 polowie zawsze Juventus Conte wrzuca wyzszy bieg w takich meczach.

- Marian.
- Juventino
Na razie wygląda to średnio. Niby przeważamy w grze, ale to inter miał groźniejsze okazje od nas. Bardzo podoba mi się gra Teveza. Walczy, drybluje, odbiera, świetnie utrzymuje się przy piłce. Szkoda tych strat Pirlo, mogliśmy przez to stracić 2 gole. Mam nadzieję, że jednak w drugiej połowie pokażemy kto tak na prawdę jest lepszym zespołem. FORZA!
Aaa, najlepszy tekst Olbrychta, gdzie ochrzcił Nagatomo "lewym zawodnikiem"
Aaa, najlepszy tekst Olbrychta, gdzie ochrzcił Nagatomo "lewym zawodnikiem"

- annihilator1988
- Juventino
"Drużyna Antonia Contego we natarciu"
Szkoda, że nikt nie podejmuje się strzałów z 25 metra, kilka razy, aż się prosiło

Ostatnio zmieniony 14 września 2013, 18:57 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG