Sparing (01.08.2013) - Guinness Cup: JUVENTUS 1-1 Everton
- Kucharius1
- Juventino
Niestety zabrakło Rubinho 
Widać było że angole są na nieco innym etapie przygotowań. To teraz gramy z przegranym z drugiej pary ?

Widać było że angole są na nieco innym etapie przygotowań. To teraz gramy z przegranym z drugiej pary ?
- Mate.G
- Juventino
A bardzo dobrze w takich pucharkach lubią się pojawiać głupie kontuzje.
Może wyszło nam to na dobre
edit przecież przechodzimy na drugą stronę... i gramy dalej...
Może wyszło nam to na dobre

edit przecież przechodzimy na drugą stronę... i gramy dalej...
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2013, 07:17 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Znowu przegrana w karnych, szkoda mogliśmy grać z Realem a zagramy z jakimś LA Galaxy pewnie. Peluso wybitny mecz, współwinny przy bramce, sprokurował 100% okazje dla Evertonu i karnego nie strzelił. Luca drugi as, ogólnie nie graliśmy źle w optymalnym składzie myślę ,że będzie dobrze. Jednak musimy ściągnąć kogoś na te skrzydło bo oglądania asów tam biegających powoduje wymioty. Pirlo też spierdzielił tego karnego.
Idę pobiegać.
Idę pobiegać.
- Piotr Juvefan
- Juventino
oj Pyrlo Pyrlo cóż za nonszalancja
trudno karne to loteria
najlepszy był kibic,wbiegł i sobie karnego strzelił,Markiz z Antkiem łach :rotfl:

trudno karne to loteria
najlepszy był kibic,wbiegł i sobie karnego strzelił,Markiz z Antkiem łach :rotfl:

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pirlo, świetny karny. Ja się spodziewałem, że obok bramki to może uderzyć Motta lub ktoś podobny.
Cóż, dobrze, że to tylko mecz w turnieju towarzyskim. Czekają nas jeszcze dwa na podobnym poziomie.
Cóż, dobrze, że to tylko mecz w turnieju towarzyskim. Czekają nas jeszcze dwa na podobnym poziomie.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2013, 07:20 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Krystek
- Juventino
Widać, że potrzebne są skrzydła i zmiana w ataku po tym meczu. Brać tego Biabiany'ego i kogoś na lewą, nie wiem kogo teraz ma Marotta w notesiku, ale musi być ktoś kto trzyma poziom. Z ataku trzeba wykopać w pierwszej kolejności Matriego, a potem Quagliarelle i albo kupić jeszcze kogoś, albo zostawić Boakye.
I po meczu mogę jeszcze powiedzieć, że już nie mogę się doczekać meczów o stawkę i współpracy Pirlo z Tevezem i Llorente.
I po meczu mogę jeszcze powiedzieć, że już nie mogę się doczekać meczów o stawkę i współpracy Pirlo z Tevezem i Llorente.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2013, 07:22 przez Krystek, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juve!
- pumex
- Juventino
Kolega ma rację. Również nie lubię Federico "5 milionów" Peluso, ale prawda jest taka, że nasz największy wirtuoz zrypał karnego, że hej! Co to, kurna, było?Dziku1897 pisze:Co sie czepiacie Peluso, to Pirlo nam zdupił, wystarczyło trafić i po zawodach.
De Ceglie dalej wyglądał na odmóżdżonego, głowa w dół i jazda. Isla nie lepiej, ciągle jak dziecko we mgle. Najbardziej wkurzył mnie przy akcji, gdy Tevez miał piłkę i aż ręką pokazywał, żeby Mauricio ruszył do prostopadłej piłki. W sumie, to ruszył, ale o 4 tempa za późno

- Molek big fun juve
- Juventino
A co w tym dziwnego?Bazyliszek pisze:co tu dużo mówić, Peluso aka bezbek, nie dziwi mnie ze nie trafil
ale Pirlo? :shock:

Wykupienie Peluso

Co do Marrone, to oddać na wypożyczenie , bo co mecz jakieś gafy mu się przytrafią.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- wojczech7
- Juventino
Może i loteria, ale w bramkę tej klasy piłkarzowi nie wypada nie trafić. Wkurzyłem się, bo chciałem zobaczyć mecz z Realem.Piotr Juvefan pisze:oj Pyrlo Pyrlo cóż za nonszalancja![]()
trudno karne to loteria
Dobra druga połowa w wykonaniu Teveza i, przede wszystkim, Asamoaha. Isla ciągle nic. Peluso niech nie wstaje z ławki, dopóki reszcie nóg nie pourywa. Ogbonna daje Contemu do myślenia swoją grą; nie wiem, czy Bonuc poradziłby sobie dzisiaj z czołgiem - Anichebe.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Il Fenomeno
- Juventino
Jak grał Ogbonna? Chodzi mi tylko i wyłącznie o jego grę w defensywie, a nie wyprowadzanie piłki. Jakby ktoś ogarnięty mógł napisać coś więcej, niż "dobrze", "słabo", "przeciętnie", byłbym wdzięczny.