LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- Castiel
- Juventino
Jeśli chcecie by Juve wygrywało z Realem, Bayernem czy ManUtd to trzeba mieć pieniądze by jakoś przygotować się do tej walki. Jak do wojny trzeba mieć kase na czołgi, rakiety itp
Dobrze by było gdyby Agnelli podkulił ogon i poszedł do Johna bo jakąś pożyczkę by chociaż tego Suareza nam załatwił.
Dobrze by było gdyby Agnelli podkulił ogon i poszedł do Johna bo jakąś pożyczkę by chociaż tego Suareza nam załatwił.
- pumex
- Juventino
Castiel, Ty jeszcze tutaj? Myślałem, że nie obchodzi Cię dzisiejszy mecz? Info od Wujka Dobra Rada: weź przykład z Bartka88. Popatrz, jak pozornie zmądrzał przez ten okres, kiedy nie ma go na forum.
W słowach Conte, jak i innych z drużyny nie ma słów "atakujemy", "atakować", "ofensywa", itp. Jest za to "koncentracja", "uwaga". Nie mówię, że to źle, ale ciekawy jestem, na ile skuteczna będzie strategia uważnego wyczekiwania połączonego z chęcią odrobienia strat
W słowach Conte, jak i innych z drużyny nie ma słów "atakujemy", "atakować", "ofensywa", itp. Jest za to "koncentracja", "uwaga". Nie mówię, że to źle, ale ciekawy jestem, na ile skuteczna będzie strategia uważnego wyczekiwania połączonego z chęcią odrobienia strat

- LordJuve
- Juventino
pumex pisze:Castiel, Ty jeszcze tutaj? Myślałem, że nie obchodzi Cię dzisiejszy mecz? Info od Wujka Dobra Rada: weź przykład z Bartka88. Popatrz, jak pozornie zmądrzał przez ten okres, kiedy nie ma go na forum.
:lol:...musimy sobie załatwić trenera nygasa to będziemy świat podbijać, jak Ameryka ma się rozumieć. :proncho:Pawełek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Hwzx66HsONc
Mam nadzieję na podobną przemową motywacyjną w wykonaniu Conte! Wszyscy wiemy, że nasz trener jest szalony, więc to nie jest niemożliwe! Jestem pewny, że nasi wyszliby gryźć trawę, walczyć o każdy skrawek boiska, biegać resztkami sił i gubić zęby, żeby tylko wygrać! Niezależnie od wyniku, jeśli wyjdą z takim nastawieniem to ja będę z nich dumny!
FORZA!
koment z YouTube pisze:I dlatego Ameryka swiat podbila, tam sie juz w szkole dzieci uczy ze sa najwazniejsi na swiecie i moga miec wszystko, a w Polsce to co najwyzej pociac sie mozna
- Castiel
- Juventino
Śmieszy mnie to. Każdy chce wygrać z Bayernem przy pomocy tego co mamy. Żeby wygrać z tym co mamy to nasi muszą zagrać mecz życia, a Bayern wtope sezonu czy czegoś tam. Każdy chce TAP PLAYERA, ale żeby nie był drogi.
Każdy szuka kwadratowych jaj.
Suarez to minimum 40 mln albo więcej, Cavani i Falcao to 60mln. Juventusu na to zapewne nie stać.
Tak jak jest teraz nie będziemy grać wiecznie bo przez przeciętnych napastników w każdym meczu męczymy się praktycznie sami ze sobą.
@pumex - mało mnie ten mecz interesuje bo prędzej wygram jutro w Lotto jak Juve awansuje.
Nadzieja może być też w tym, że Bayern zrobi to samo co z Arsenalem. Poczuje się już zwycięzcą, a wtedy dostanie po dupsku. Osobiście to wątpie w taki scenariusz.
Suarez to minimum 40 mln albo więcej, Cavani i Falcao to 60mln. Juventusu na to zapewne nie stać.
Tak jak jest teraz nie będziemy grać wiecznie bo przez przeciętnych napastników w każdym meczu męczymy się praktycznie sami ze sobą.
@pumex - mało mnie ten mecz interesuje bo prędzej wygram jutro w Lotto jak Juve awansuje.
Nadzieja może być też w tym, że Bayern zrobi to samo co z Arsenalem. Poczuje się już zwycięzcą, a wtedy dostanie po dupsku. Osobiście to wątpie w taki scenariusz.
- LordJuve
- Juventino
To może lepiej zainwestować w jakichś poczciwych skrzydłowych, którzy lepiej zagrają w ofensywie (a może i zadbają o tyły)? Być może podniesie to jakość podań w pole karne i będzie podstawą dla lepszej gry tych napastników, których będziemy mieć w przyszłym sezonie?Castiel pisze:Śmieszy mnie to. Każdy chce wygrać z Bayernem przy pomocy tego co mamy. Żeby wygrać z tym co mamy to nasi muszą zagrać mecz życia, a Bayern wtope sezonu czy czegoś tam. Każdy chce TAP PLAYERA, ale żeby nie był drogi.
Za pogrubiony fragment powinieneś dostać tutaj bana. :doh: Owszem, można stwierdzić takie czy inne szanse drużyny na zwycięstwo, ale to co napisałeś to zwykłe buractwo. Dostaniesz te 50 zł za nockę...tak tanio sprzedajesz Juve?
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 15:59 przez LordJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- annihilator1988
- Juventino
Ja tam nie liczę dzisiaj na wiele, wystarczy mi, że Juve godnie pożegna się z LM. Szczytem marzeń, dla mnie, jest jednobramkowe zwycięstwo "Starej Damy". Ze względu na brak Lichego oraz wątpliwą formę Isli, wolałbym, aby dzisiaj "Stara Dama" zagrała 4-3-3. Choć jak na złość Giovinco musiał doznać kontuzji 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- LordJuve
- Juventino
Mimo wszystko "targowiczanom" powinno się zawsze i wszędzie mówić stanowcze: NIE!Castiel pisze:Gdyby ktoś pilnował tego forum jako tako to zarówno mnie jak i Ciebie dawno by już tu nie byłoLordJuve pisze: Za pogrubiony fragment powinieneś dostać tutaj bana. :doh:
Mów za siebie, mam tutaj zdecydowanie dłuższy staż niż ty i nigdy nie miałem większych problemów z "władzami"...tak więc?
- Castiel
- Juventino
Pewnie pracujesz w firmie, której staż odgrywa kluczową rolę więc sorry.LordJuve pisze: Mów za siebie, mam tutaj zdecydowanie dłuższy staż niż ty i nigdy nie miałem większych problemów z "władzami"...tak więc?
Na JP jestem niemalże od początku zanim jeszcze strona zdobyła popularność więc co wychodzi na moje? Nie, FORUM jest ważniejsze? Please.
Jeszcze pamiętam czasy w których Oscar i Martin się udzielali zanim nie poprzestali na blokowaniu tematów meczowych w ich trakcie.
Jeśli forum dla Ciebie jest ważniejsze to czuj się zwycięzcą.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:05 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kruczenzo
- Juventino
Co tu duzo pisac jako ze zamierzam całą sobotnią noc 25 maja głośno śpiewać tą pieśń nie ma innej możliwości jak dziś awans. 2-0, 4-1, 96-93 - niewazne jaki wynik, ważne żebysmy grali dalej! Licze na wielki mecz i wielkie emocje, czuje po kosciach brameczke kazdego z trio Vucinic-Matri-Quagliarella.
Fino alla fine forza Juventus!
Fino alla fine forza Juventus!
- LordJuve
- Juventino
Pracuję w państwowej firmie, u nas się nie robi "na nocki"... 8)Castiel pisze:Pewnie pracujesz w firmie, której staż odgrywa kluczową rolę więc sorry.LordJuve pisze: Mów za siebie, mam tutaj zdecydowanie dłuższy staż niż ty i nigdy nie miałem większych problemów z "władzami"...tak więc?
Na JP jestem niemalże od początku zanim jeszcze strona zdobyła popularność więc co wychodzi na moje? Nie, FORUM jest ważniejsze? Please.
Jeszcze pamiętam czasy w których Oscar i Martin się udzielali zanim nie poprzestali na blokowaniu tematów meczowych w ich trakcie.
Jeśli forum dla Ciebie jest ważniejsze to czuj się zwycięzcą.
Ja na JP byłem zanim się strona zrobiła, testowałem jej pierwsze wersje...:lol: Daj se siana z bajkami. Każdemu pisze pod avatarem kiedy łaskawie założył sobie konto. Dla mnie jesteś "żółtodziób" i twoje wywody niczego nie zmienią...
- Arbuzini
- Juventino
Wiecie co z nim zrobić!Castiel pisze:mało mnie ten mecz interesuje bo prędzej wygram jutro w Lotto jak Juve awansuje.
Cóż, biorąc pod uwagę transfer Llorente to trochę kiepawo z tymi naszymi wrzutkami...LordJuve pisze:To może lepiej zainwestować w jakichś poczciwych skrzydłowych, którzy lepiej zagrają w ofensywie (a może i zadbają o tyły)? Być może podniesie to jakość podań w pole karne i będzie podstawą dla lepszej gry tych napastników, których będziemy mieć w przyszłym sezonie?
- Cabrini_idol
- Juventino
3 zl na Juve w Fortunie. Stówka poszła, wierze a awans, a wygranej jestem pewien.
Forza Juve!
Forza Juve!

- Castiel
- Juventino
Może i się "robi na nocki" przynajmniej po nich ma się 2 dni wolnego i wyciąga całkiem dobrą wypłatę czego w państwowej posadce nie uświadczysz.
Podejrzewam, że jesteś z tych państwowych pracowników co koszą trawę wokół urzędu (nawiasem mówiąc dobra robota).
Skoro rejestracja na forum = obecność na stronie to nic dziwnego że w kraju jest jak jest gdy ma się takich "urzędników". Peace.
Podejrzewam, że jesteś z tych państwowych pracowników co koszą trawę wokół urzędu (nawiasem mówiąc dobra robota).
Skoro rejestracja na forum = obecność na stronie to nic dziwnego że w kraju jest jak jest gdy ma się takich "urzędników". Peace.
- LordJuve
- Juventino
No przydałoby się wykorzystać jego możliwości. Już atak bym przełknął jakoś, ale skrzydła są, moim zdaniem, w opłakanym stanie.Arbuzini pisze: Cóż, biorąc pod uwagę transfer Llorente to trochę kiepawo z tymi naszymi wrzutkami...
Dobra, skoncz juz te swoje bajki bo nie mam czasu, napiszę tylko tyle: udokumentuj mi jakoś, udowodnij, że to co piszesz jest prawdą. Dlaczego miałbym komuś takiemu jak ty dawać wiarę?Castiel pisze:Może i się "robi na nocki" przynajmniej po nich ma się 2 dni wolnego i wyciąga całkiem dobrą wypłatę czego w państwowej posadce nie uświadczysz.
Robię w pionie kierowniczym, dobra posadka, na "państwowym"...trzynastki, premie itp. za budżetowe piniądze, dobre życie... :lol: 8) PS. Wolne mam wtedy, kiedy mi pasuje...

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:20 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.