El. do MŚ 2014 - strefa europejska
- meda11
- Juventino
To boli. Dla mnie to gorsze niż mylenie piłkarzy i informacje wyssane z palca. Niemal każdy faul rywali jest brzydki i zamierzony, spalony ofkoz ewidentny a w drugą stronę... Nawet jak na powtórce wyraźnie widać, że Polak faulował czy też był na pozycji spalonej to Szpak od święta przyzna się do błędu - zazwyczaj jest chwila ciszy albo wymyślanie okoliczności "łagodzących". Doprawdy - żałosne.annihilator1988 pisze:[Btw, jak zwykle zabawny komentarz Szpakowskiego, pełen obiektywnych uwag
Oby z Mirko nie było nic poważnego.
- Piti
- Juventino
Nie poznaje Vucinicia. Nigdy tak w Juve nie pyskowal do sedziow ani nie lapal nigdy tak bezsensownych kartek, najwyraźniej Conte go krotko na smyczy trzyma to przynajmniej w reprezentacji sobie chlopak poszaleje 
- Lucas87
- Juventino
Oczywiście nasz Jo-Jo człowiek ze stali- kontuzja na dzień przed meczem.
Martwi uraz Szwagra- wyjątkowo chamski faul bodajże Krychowiaka. Jeśli jednak będzie to szczęscie w nieszczęściu w postaci przebudzenia Jiorente :o to jestem za. Choć mam nadzieję, na szybki powrót Vucinicia do zdrowia. Gra rzeczywiście nieźle od początku sezonu. A już to jak się zdenerwował na sędziego to wybitne było
Martwi uraz Szwagra- wyjątkowo chamski faul bodajże Krychowiaka. Jeśli jednak będzie to szczęscie w nieszczęściu w postaci przebudzenia Jiorente :o to jestem za. Choć mam nadzieję, na szybki powrót Vucinicia do zdrowia. Gra rzeczywiście nieźle od początku sezonu. A już to jak się zdenerwował na sędziego to wybitne było

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- grande amore
- Juventino
Nooo, niewiele by brakowalo, a w Palermo byloby 1:1. Gigi dzis przytomny 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Piti
- Juventino
Moze troche offtopowo, ale Kwadwo Asamoah również strzelil w swojej reprezentacji
Licze ze redaktorzy skleja jakies podsumowanie i wrzucą w newsie wszystkei bramki juventinich grajacych w swoich reprezentacjach
nigdy nie widzialem zeby tak żywiołowo reagował w barwach Juve.

Wymachiwanie łapami gdy sędzia nie widzi to jedno, a krzyczenie prosto w twarz sędziemu tak jak dzisiaj to zrobił, to drugiedaroo89 pisze: A ja zawsze odnosiłem wrażenie, że Szwagier lubi sobie podyskutować z sędziami, pomachać przed nim łapami i otwarcie pokzywać co sądzi o ich decyzjach. Mam przed oczami troszkę tego typu sytuacji...

Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:05 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- daroo89
- Juventino
A ja zawsze odnosiłem wrażenie, że Szwagier lubi sobie podyskutować z sędziami, pomachać przed nim łapami i otwarcie pokzywać co sądzi o ich decyzjach. Mam przed oczami troszkę tego typu sytuacji...Bazyliszek pisze:Nie poznaje Vucinicia. Nigdy tak w Juve nie pyskowal do sedziow ani nie lapal nigdy tak bezsensownych kartek, najwyraźniej Conte go krotko na smyczy trzyma to przynajmniej w reprezentacji sobie chlopak poszaleje

- Łukasz
- Juventino
Frustracja uzasadniona, bo Krychowiak nieźle go nadepnął, a sędzia poganiał go, żeby szybciej wstawał. Swoją drogą, mimo niesłusznego spalonego, sędzia mi się podoba.Bazyliszek pisze: Wymachiwanie łapami gdy sędzia nie widzi to jedno, a krzyczenie prosto w twarz sędziemu tak jak dzisiaj to zrobił, to drugienigdy nie widzialem zeby tak żywiołowo reagował w barwach Juve.
Dawno nie oglądałem meczu polskiej kadry... Zieliński jest świetny, dawno nie mieliśmy "10" z prawdziwego zdarzenia, nasze stopery drewniane.
- Eric6666
- Juventino
spoko, że Vucinic poleżał pokrzyczał, potem wstał dostał żółtą i znowu się położył, rozumiem, że adrenalina pozwoliła, że nie czuł bólu, ale wyglądało na niezłą symulację.
Czy w całej Polsce nie ma ani jednego dobrego obrońcy? Czy Polacy po prostu nie potrafią grać w obronie, bo po meczach Legii, Śląska, teraz reprezentacja bije rekord w najgorszej obronie w Europie.
Wawrzyniak jak za słaby na polską Ekstraklasę, a gra w Reprezentacji
może przestawmy się na 3-5-2 :shock: i dajmy tam grać Koseckiemu;d gorzej w obronie być nie może.
Czy w całej Polsce nie ma ani jednego dobrego obrońcy? Czy Polacy po prostu nie potrafią grać w obronie, bo po meczach Legii, Śląska, teraz reprezentacja bije rekord w najgorszej obronie w Europie.
Wawrzyniak jak za słaby na polską Ekstraklasę, a gra w Reprezentacji

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Murzin
- Juventino
Nie sądzę, by zawodnicy którzy na co dzień grają w zupełnie innych ustawieniach, mogliby ogarnąć 3-5-2, które jest trudnym ustawieniem, będąc kilka razy w roku na zgrupowaniach. W dodatku nasi stoperzy musieliby grać ze sobą już jakiś czas, a dziś Szukała gra razem z Glikiem dopiero drugi mecz...
- Łukasz
- Juventino
Trzeba by zacząć od tego, że nie mamy trzech dobrych stoperów. Ba, dwóch dobrych nie mamy. Jednego nawet.

- Murzin
- Juventino
Dlatego być może na papierze lepiej by wyglądało, gdyby broniło trzech kloców zamiast dwóch, a jeśli przenieść Błaszczykowskiego na lewe wahadło to on, razem z Piszczkiem po drugiej stronie mogli by im nieźle pomagać.
No, ale teraz już mówimy o kompletnym sci-fi.
Szkoda, że dziś nie ma kolejnej części monologu Szpakowskiego

Szkoda, że dziś nie ma kolejnej części monologu Szpakowskiego

- Bruce Badura
- Juventino
Lichy dwie bramy wsadzil. Szwajcaria prowadzila juz 4-1 z Islandią, ale skonczylo sie 4-4:-)
Z ciekawszych wynikow to jeszcze 2-2 Estonii z Holandią. Van Presie ratuje w 90 minucie:-)
Z ciekawszych wynikow to jeszcze 2-2 Estonii z Holandią. Van Presie ratuje w 90 minucie:-)
- Łukasz
- Juventino
Zmieniam zdanie o arbitrze...
Szkoda, bo Kuba i Krychowiak grali naprawdę z poświęceniem, ambitnie i walecznie. Można.
Szkoda, bo Kuba i Krychowiak grali naprawdę z poświęceniem, ambitnie i walecznie. Można.