LM 12/13 (gr. E) [04]: JUVENTUS 4-0 FCN
- Piotr21
 - Juventino

Matri co pięknie akcja sam na sam z bramkarzem. Ale oczywiście drewniak nie dał rady. On dla mnie powinien grać w mistrzu Danii a nie u Nas niestety. Meczyk lajtowy fajne 4:0 i tak powinno być w poprzednim, widać chłopaki zrozumieli że sam mecz się nie wygra.roccoco23r pisze:Matri wyp........!
- MoreLL_FTL
 - Juventino

Matri tym meczem wywalczył sobie pewne miejsce w pierwszym składzie... ale na trybunach! Porażka, dzięki niemu nie wygraliśmy 8-0! To była jego ostatnia szansa, mam nadzieję!

- bajbek17
 - Juventino

Cieszy nie tyle co sam wynik tylko gra w drugiej połowie. Wreszcie zobaczyłem grę z klepy i jakieś kombinacyjne akcje a nie tylko Pirlo i skrzydła. Słabo Asamoah z tym driblingiem i Pogba jakby przybity tym, że nie wszedł w pierwszym składzie. Szkoda mi Mariego naprawdę. Lubię go i widać było jak się załamał po kolejnym spartaczeniu, ale już chyba pora sobie odpuścić choć asystę zaliczył mądrą.

- KondzioJuveFans
 - Juventino

Taki Juventus aż chce się oglądać ! Matri tym występem pokazał, że daleko mu od formy. Quagliarella bardzo dobra zmiana, mam nadzieję, że w sobotę z Pescara zacznie od pierwszej minuty. Pirlo jest w gazie i szkoda, że dzisiaj nie strzelił gola. Vidal też dzisiaj fajnie zagrał, ogólnie pomocnicy dzisiaj pokazali się z bardzo dobrej strony a szczególnie cieszy dobra gra Isli, który dzisiaj pokazał, że jest w lepszej formie od Szwajcara.
PS. Szkoda , że Chelsea strzeliła teraz na 3:2 z Shaktharem
  Trzeba wygrać z Londyńczykami i wywieźć remis z Doniecka by wyjść z grupy.

PS. Szkoda , że Chelsea strzeliła teraz na 3:2 z Shaktharem
Fino Alla Fine Forza Juventus!
						- filippo
 - Juventino

JA <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, CHELSEA STRZELA W OSTATNIEJ MINUCIE.
Nie mam sił...
Ten remis w tamtym meczu był tak na rękę... A teraz to co. Trzeba zdobyć 4 punkty prawdopodobnie. Czyli wygrać z Chelsea, remis z Szachtarem, Albo na odwrót. Z Szachtarem na wyjeździe nie wygramy, i dobrze o tym wiecie, jeśli myślicie oczywiście racjonalnie
o tym meczu nie ma co gadać, bo bez historii, obowiązek odbębiony.
Można tylko tutaj ponarzekać, na wynik w Danii i na wynik Chelsea z Szachtarem. 4 punkty brzmi jak Mission Impossible :doh:

Nie mam sił...
Ten remis w tamtym meczu był tak na rękę... A teraz to co. Trzeba zdobyć 4 punkty prawdopodobnie. Czyli wygrać z Chelsea, remis z Szachtarem, Albo na odwrót. Z Szachtarem na wyjeździe nie wygramy, i dobrze o tym wiecie, jeśli myślicie oczywiście racjonalnie
o tym meczu nie ma co gadać, bo bez historii, obowiązek odbębiony.
Można tylko tutaj ponarzekać, na wynik w Danii i na wynik Chelsea z Szachtarem. 4 punkty brzmi jak Mission Impossible :doh:
					Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 22:47 przez filippo, łącznie zmieniany 2 razy.

- karosznurek
 - Juventino

Cieszy wygrana. Matri to jest jakieś nieporozumienie. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta." 
						- Tony Montana
 - Juventino

- Podziekował: 9 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 8 razy

A Chelsea wygrało swoje spotkanie. No nieźle się sytuacja w grupie skomplikowała wszyscy będą walczyć na śmierć i życie.

- MoreLL_FTL
 - Juventino

Dopiero teraz to obczaiłem, myślałem, że się remisem skończyło. To nam chyba komplikuje sytuację...yanquez pisze:Demyt! Czesli w samej końcówce na 3-2! Szkoda, szkoda...
- baka
 - Juventino

Z tego wszystkiego cieszy mnie to , że nasi napastnicy się dzisiaj przebudzili i myślę , że teraz optymalne duo to jest Quaq-Gio choć z drugiej strony gdyby na miejscu Matriego był Cavani by było z 7:0 , ale nie ma co narzekać trzeba się cieszyć. Przełamaliśmy w tydzień dwie serie jedna nie do końca dobra dla nas choć po dzisiejszym meczu chyba jednak dobra oraz druga to te nieszczęsne remisy w europejskich pucharach teraz 2 mecze o wszystko. Chelsea jeszcze wygrała z Szachtarem pechowo to się ułożyło , ale cóż 6 punktów leży na murawie wystarczy o nie powalczyć i je podnieść. FORZA JUVE !