LM 12/13 (gr. E) [02]: JUVENTUS 1-1 Shakhtar

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:46

pumex pisze:Gdzieś są jakieś zrywy, ale prawda jest taka, że pod względem prowadzenia gry i techniki odstajemy dość mocno.
Co Ty chlopie piedolisz?

La fidanzata d'Italia
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:48

KOMENTUJ MECZ JUVE NA CZACIE LUB FANPAGE JUVEPOLAND!

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:38

Ehh, nie widziałem dziś większych argumentów po naszej stronie, które mogłyby dać nam 3 pkt, zwłaszcza w drugiej połowie. Trzeba w końcu zrobić coś z tym cyrkiem napastników. Nie może być tak, że ciągle zmienia się wyjściowy duet a jedna bramka w meczu ligowym gwarantuje miejsce w pierwszej '11'. Vucinic zachowuje się jakby był na rodzinnym grillu, Matri to straszny klocek, ani szybkości, ani techniki, ani gry w powietrzu. Giovinco nie stać na wzięcie gry w swoje ręce, a jak mu się uda to robi to w żenujący sposób. Bendtner jest tak słaby, że nikt nie myśli o wpuszczeniu go na boisko a Quag raz formę ma, raz jej nie ma. Musimy jakoś tę sprawę w przeklętymi napastnikami załatwić, bo gdzie jak gdzie, ale w LM zawsze brak topa z przodu będzie widoczny

Zawaliliśmy sprawę, sami sobie utrudniliśmy życie. Czasami Shakhtar nas po prostu klepał. Zimny prysznic dla piłkarzy i kibiców.

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:39

Kicha i piach, fajną zmiane dał Gio szkoda, że zszedł Vucinic. (Matri to drewno)
Słabo dziś Marchisio Licht Asamoah Matri Fabio.Q

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:39

Wojtek pisze:Chciałbym zobaczyć Isle na prawej
Już zbiega z trybun na rozgrzewkę.

LUDZIE jak można być kibicem jakiejkolwiek drużyny i nie znać powołań na mecz?

PS: czytam, że macie dużo do napisania, więc nabijajcie więcej tych jednozdaniowych komentarzy typu: 1-1 słabo. Mam nadzieję, że po przerwie będzie 2-1. :doh:

Ehhh... pierdzielony tiki-takowy football na remis/bramkę z kontry. Jestem tak zdegustowany tym co prezentowały oba zespoły, że szkoda mi słów. Tego syfu, kunktatorstwa, przeracania się, wymuszania fauli itd. nie dało się oglądać. Całą połowę miałem ochotę rzucić czymś w telewizor.

Dno...dno...dno...
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 22:40 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:40

graliśmy słabo ... nasi się chyba osrali. Oglądając ostatnie 10 minut miałem wrażenie , że Juventus w tym sezonie rozegrał już 50 spotkań..

Fino Alla Fine Forza Juventus!
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Sędzia chyba brał praktyki u naszych, polskich speców od sędziowania. Wszyscy dziś zagrali beznadziejnie, prócz Buffona. Pirlo fatalny, w ostatnich 30 minutach w ogóle nie widoczny. Jeśli będziemy grać w LE, to powinniśmy podziękować naszym kibicom, którzy byli, a w zasadzie nie byli dziś na stadionie... Kpina, nie kibice.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobrze ze nie przegralismy, zagralismy slabo i bedzie trzeba wygrac nastepne 2 mecze bo robi sie ciekawie w grupie.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
OPD

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

8 remis z rzędu w europejskich pucharach.

Obrona nie wyglądała dziś najlepiej, Schachtar klepał czasami jak chciał i tylko samym sobie zawdzięczają, że nie wywieźli 3 pktów. :doh:

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:41

Mam nadzieje , że Marotta zawiesi oko na Williana. To co ten koleś dzisiaj robił z naszym grajkami to poezja.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Po pierwsze
Co do cholery jest z kibicami? Czemu zamiast kibicować był pogrzeb?!

Po drugo: Ja od 80 minuty sie mogliłem, żeby sędzia skonczył mecz - a to nie jest dobra oznaka. Najbardziej szwankował odbiór piłki, gra defensywna. Ofensywa - ofensywą, ale w obronie było naprawdę źle, tym brazolom ciężko odebrać piłkę...

Ja sie ciesze, że z Szachtarem gramy na końcu. Jakbyśmy mieli z nimi grać za tydzien w Doniecku, to ja dziękuje.

Ciekaw jestem jak sobie poradzą z Chelsea. Będzie okropnie trudno wyjść z tej grupy, dla każdej druzyny.
KondzioJuveFans pisze:Mam nadzieje , że Marotta zawiesi oko na Williana. To co ten koleś dzisiaj robił z naszym grajkami to poezja.
Willian kosztuje 40mln - tyle co Hazard. Czasy jak Juventus wydawał 10 lat temu 50 mln euro na bramkarza minęły. Mam nadzieje, że nie bezpowrotnie
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 22:43 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.

LordJuve

Juventino
Juventino

Mecz słaby a najbardziej boli to, że Chelsea wygrała 4:0...pamiętacie sezon, w którym byliśmy w grupie z Lechem w Lidze Europejskiej? Grą na remis to my z tej grupy nie wyjdziemy. :|
OPD pisze:8 remis z rzędu w europejskich pucharach.
No właśnie, do tego najczęściej to my tracimy pierwsi bramkę i musimy gonić wynik... :| Jak już dogonimy to najczęściej nie ma argumentów za tym, aby mecz wygrać.

Czy w Serie A są aż tak słabe drużyny?

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:43

1. No, no William mógł 2 razy rozstrzygnąć ten mecz.
2. Oni są naprawdę dobrzy i będzie walka o wyjście z grupy do końca. Faktycznie, druga grupa śmierci?
3. Giovinco kiwie się i kiwie i nic z tego nie wynika, kompletnie, poza jedną może akcją.
4. Nawet jeśli Ukraińcy byli dziś lepsi Matri mógł postawić nas w komfortowej sytuacji, a o stylu by się zapomniało.
5. Pirlo słaaabo, w ogóle ich druga linia miała większą kontrolę nad grą w tym meczu.
6. Spodziewałem się trudnego meczu, ale trochę zabrakło nam pazerności na wygraną.
7. Daj Boże, żeby Conte wrócił na dwie decydujące o kolejki, tak można już pewnie w tej chwili powiedzieć.
LordJuve pisze: Czy w Serie A są aż tak słabe drużyny?
A jak pisałem, że jeszcze Napoli tylko by z Szachtarem powalczyło, to Milan, Inter, taa. Jednak w serii 25 wygranych, przypadku nie ma.
Choć nasi też się dziś nie spisali.
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 22:47 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:44

to jest kompromitacja!
mniejsze posiadanie piłki, niecelne podania, strzały, za dużo strat. nie mamy ataku, nasi napastnicy to śmiech na sali, a Vucinić to powinien posiedzieć na ławie kilka spotkań, leń śmierdzący!
środek pola? MVP nie działa, skrzydła? litości. do tego gdzie pressing, zaangażowanie, waleczność?! to nie cienka serie a do jasnej ciasnej!
Conte musi wstrząsnąć tymi śmierdzącymi leniami! do tego musimy kupić 2 napastników, 9 i 10. może powinni dostać od kogoś solidne lanie to się obudzą? wielcy mistrzowie którzy myślą że wygrają z każdym stojąc na boisku. żenada i wstyd. musimy wygrać oba mecze z Duńczykami i potem wziąć się w garść w meczach z Chelsea i Szachtarem. chce mi się wyć ze złości!

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:44

Kurde, sam nie wiem co mam myśleć o tym remisie. Gdybyś ktoś przed meczem powiedział mi, że będzie remis, to nie byłbym zbytnio zadowolony, ale po oglądnięciu tego meczu, stwierdzam, że nie zasłużyliśmy na ten remis i mięliśmy dużo szczęścia. Liczę na dwie porażki Chelsea i nasze dwa zwycięstwa w następnych kolejkach.
Pierwszy mecz Szachtara jaki widziałem, ale mogę przypuszczać, że to właśnie oni wyjdą z grupy, a Juve, tudzież Chelsea, najzwyczajniej w świecie zakończą rozgrywki w fazie grupowej.

Obrazek
Zablokowany