Serie A 12/13 (6): JUVENTUS 4-1 Roma
- Mateuszello
- Juventino
Mam wrażenie, że gramy z przewagą 3/4 zawodników... tyle miejsca! Pirlo w ogóle nie kryty(chociaż żeby tylko on
) Jeszcze jakby ktoś z tej "żółtej" czwórki Romanistów wyleciał w drugiej połowie 

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- D-Rose
- Juventino
Jestem niepocieszony. Zemanowi nalezało sie przynajmniej siedem bramek... :evil:
A Totti jaki niepocieszony

:lol: :lol: :lol: :lol:
A Totti jaki niepocieszony

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 22:45 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

- mati888
- Juventino
no i gitarra. Po trójce w pierwszej na pewno chłopaki dostali nakaz dowiezienia wyniku do końca mozliwie najniższym nakładem sił i tak też się stało. Barzagli z tym wyjściem dał popis
zapraszamy Szakhtar

zapraszamy Szakhtar
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Darek-WLKP
- Juventino
Wielki Mecz naszej drużyny ! od 70 minuty troche odpuscilimy,ale po co się spinać skoro Roma dla nas to cieniasy :lol:
- jareckik
- Juventino
Jak się nazywał ten komentator co mówił, że AF nie uwierzył w Pogbę ? Strasznie był irytujący, chyba jakiś Interista co ?
Właściwie za co był karny za faul Destro na Bonuccim ? Bo nie skumałem tego...
Zdenek czerwony przez cały mecz, o to właśnie chodziło
Pewnie powie, że naszprycowaliśmy PDC
Gio niech lepiej schowa ten język, bo słabo to wygląda...
Właściwie za co był karny za faul Destro na Bonuccim ? Bo nie skumałem tego...

Gio niech lepiej schowa ten język, bo słabo to wygląda...
Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 22:42 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- szycha21
- Juventino
Powiem tak (chyba zresztą po raz kolejny): MARCHISIO!! No uwielbiam gościa...jest świetny. Dzisiaj zdecydowanie najlepszy zawodnik na boisku. Rozgrywa, odbiera, biega za 3, ma groźne strzały, przegląd pola i świetnie wychodzi na wolne pole. Biorąc pod uwagę obecną forme naszych pomocników uważam, że jest on najlepszy spośród wszystkich CM (o ile nie z całego zespołu). Szkoda tylko że nie dzióbnął tej bramki, bo naprawde zasługiwał.
Aaaaaa ten Gio co robi z tym językiem?! Jeżeli zrobił to przypadkowo, to ok, ale jeśli celowo chciał jakoś nawiązać do Alexa to... zdenerwował mnie.
Aaaaaa ten Gio co robi z tym językiem?! Jeżeli zrobił to przypadkowo, to ok, ale jeśli celowo chciał jakoś nawiązać do Alexa to... zdenerwował mnie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Nie wiem, czym myślał sędzia dyktując tego karnego, bo na pewno nie mózgiem. Sprzedana druga połowa meczu? Niech oceni sami-wiecie-kto 
Anyway; wygrywamy 4-1, Giovinco robi cieszynke Alexa, Szwagier zagrał irytujący mecz.
Aaa i obejrzyjcie sobie powtórkę spotkania między 45 a 46 min. Czy ten ziomek to był Iaquinta ?

Anyway; wygrywamy 4-1, Giovinco robi cieszynke Alexa, Szwagier zagrał irytujący mecz.
Aaa i obejrzyjcie sobie powtórkę spotkania między 45 a 46 min. Czy ten ziomek to był Iaquinta ?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Alexis93
- Juventino
Barzagli asystował w podobnej akcji Toniemu gdy ten strzelił główkę z 16m bramkarzowi Cagliari. Tutaj podał moim zdaniem idealnie w tempo a jeśli był centymetrowy spalony to mógł sędzia puścić. Szkoda że nie rozjechaliśmy a mogliśmy te 5,6 bramek klepnąć na luzie, sytuacji było dużo. Oby z Szachtarem gra też się układała. Zeman dostał to po co przyjechał. Forza Juve!
Juventus na zawsze!
- KondzioJuveFans
- Juventino
pięknie Juve
Barzagli to profesor

Barzagli to profesor

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- artur07
- Juventino
Dobry mecz- szybko strzelone bramki a w drugiej połowie już pilnowanie wyniku. Szkoda że zmian troszkę wcześniej nie było. Chętnie bym zobaczył Bendtnera ale niestety nie udało się.
Fajny rajd Barzagliego
Aaa i miałem pisać że Pogba chociaż w kierunku bramki strzelił ale koniec końców udało się Giovinco bramkę strzelić. Był tam spalony czy nie? Moim zdaniem nie było.
Fajny rajd Barzagliego

Aaa i miałem pisać że Pogba chociaż w kierunku bramki strzelił ale koniec końców udało się Giovinco bramkę strzelić. Był tam spalony czy nie? Moim zdaniem nie było.
- Mate.G
- Juventino
Robi tak od kiedy go pamiętam.szycha21 pisze: Aaaaaa ten Gio co robi z tym językiem?! Jeżeli zrobił to przypadkowo, to ok, ale jeśli celowo chciał jakoś nawiązać do Alexa to... zdenerwował mnie.
Marchisio najlepszy...
Ładna gra, 3pkt nasze. Niedosyt jest bo mogliśmy wygrać jakieś 8-0

FORZA