Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- Morgesztern
- Juventino
http://goatd.net/94061/watch-juventus-vs-parma - ja tu oglądam 
Nie chcę pisać 2 posty obok siebie, więc napiszę tutaj.
Jakby ktoś miał linka do meczu Torino-Roma to byłbym wdzięczny. A nuż Quagliarella urwie punkty Romie.

Nie chcę pisać 2 posty obok siebie, więc napiszę tutaj.
Jakby ktoś miał linka do meczu Torino-Roma to byłbym wdzięczny. A nuż Quagliarella urwie punkty Romie.

- Morgesztern
- Juventino
Byłby niezmiernie wdzięczny za linka Juve - Lazio. :-D
EDIT: Mam tutaj:
EDIT: Mam tutaj:

- mateo369
- Juventino
może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego nc+ nie puszcza środowego szlagieru Juve-Atletico?
Plan transmisji
Jakoś ostatnio nie śledziłem ich strony, było jakieś głosowanie jak zazwyczaj i przegraliśmy czy co? Nawet jeśli tak było to przecież ten mecz powinien być puszczany z marszu na głównym kanale do jasnej ciasnej
Nawiasem mówiąc to szkoda, że nie jest tak jak mi się wydawało, z taką grą byśmy ich pocisnęli a do 9 grudnia dużo może się zmienić.
Plan transmisji
Jakoś ostatnio nie śledziłem ich strony, było jakieś głosowanie jak zazwyczaj i przegraliśmy czy co? Nawet jeśli tak było to przecież ten mecz powinien być puszczany z marszu na głównym kanale do jasnej ciasnej

hehe nie wiem dlaczego ciągle myślałem, że teraz kolej na hiszpanów, na prawdę nie wiemszczypek pisze:Może dlatego że Juve gra z Malmo? Mogę się mylić.

Nawiasem mówiąc to szkoda, że nie jest tak jak mi się wydawało, z taką grą byśmy ich pocisnęli a do 9 grudnia dużo może się zmienić.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2014, 15:07 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- PlanetJuve
- Juventino
Na pewno na onecie.J1M pisze:Gdzie mogę wykupić transmisję smsem na dzisiejszy mecz ? (oprócz vod)
- Morgesztern
- Juventino
Pilnie potrzebuje link do derbów. 

- PlanetJuve
- Juventino
Proszę Cię bardzoMorgesztern pisze:Pilnie potrzebuje link do derbów.
http://www.typertv.com.pl/9-nsport
- bendzamin
- Redaktor
Pozwolę sobie przenieść się spod newsa na głównej na forum, więcej osób zobaczy. Transmisja będzie na Polsacie Sport Extra HD, a dla osób, które nie mają tego na satelicie/w kablówce istnieje sposób, by obejrzeć legalnie i bez problemów za darmo.Juvek77 | 20.12.2014 | 0:43:43
Z innej beczki: Będzie na jakiejś polskiej TV SuperCoppa z Napoli?
Otóż dostęp do Polsatu Sport Extra HD można wykupić za pośrednictwem ipla.tv, gdzie obowiązuje promocja na darmowy dostęp do dowolnego pakietu przez pierwsze 14 dni.
1. Wchodzimy na ipla.tv, na liście "Kanały TV" pod dużym banerem wybieramy Polsat Sport Extra HD. Przenosi nas do kolejnego ekranu i klikamy na zielony przycisk "Wykup dostęp".
2. Logujemy się / zakładamy konto.
3. Na kolejnej stronie uzupełniamy kolejne pola w taki sposób, po czym klikamy na "płacę".
4. Podajemy dane naszej karty płatniczej, na której musimy mieć przynajmniej złotówkę (która jest pobierana kontrolnie i od razu zwracana).
5. Po chwili mamy dostęp do kanału.
Cała sztuczka polega na tym, żeby odpowiednio wcześnie pamiętać o anulowaniu subskrypcji, bo inaczej po dwóch tygodniach zapłacimy 20 zł. Przed chwilą zrobiłem to u siebie, stan środków na koncie się zgadza, telewizja śmiga.
- white_wolv
- Juventino
Nie orientujecie sie czy ktoras wloska stacja nie nadaje tego bez kodowania ?
- zabekmj23
- Juventino
jak sie pózniej anuluje ta subskrypcje??bendzamin pisze:Pozwolę sobie przenieść się spod newsa na głównej na forum, więcej osób zobaczy. Transmisja będzie na Polsacie Sport Extra HD, a dla osób, które nie mają tego na satelicie/w kablówce istnieje sposób, by obejrzeć legalnie i bez problemów za darmo.Juvek77 | 20.12.2014 | 0:43:43
Z innej beczki: Będzie na jakiejś polskiej TV SuperCoppa z Napoli?
Otóż dostęp do Polsatu Sport Extra HD można wykupić za pośrednictwem ipla.tv, gdzie obowiązuje promocja na darmowy dostęp do dowolnego pakietu przez pierwsze 14 dni.
1. Wchodzimy na ipla.tv, na liście "Kanały TV" pod dużym banerem wybieramy Polsat Sport Extra HD. Przenosi nas do kolejnego ekranu i klikamy na zielony przycisk "Wykup dostęp".
2. Logujemy się / zakładamy konto.
3. Na kolejnej stronie uzupełniamy kolejne pola w taki sposób, po czym klikamy na "płacę".
4. Podajemy dane naszej karty płatniczej, na której musimy mieć przynajmniej złotówkę (która jest pobierana kontrolnie i od razu zwracana).
5. Po chwili mamy dostęp do kanału.
Cała sztuczka polega na tym, żeby odpowiednio wcześnie pamiętać o anulowaniu subskrypcji, bo inaczej po dwóch tygodniach zapłacimy 20 zł. Przed chwilą zrobiłem to u siebie, stan środków na koncie się zgadza, telewizja śmiga.