LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- MaxFromJam_89
- Juventino
Według mnie mamy nad Chelsea pewną przewagę w postaci naszej... taktyki. Otóż w Anglii chyba żadna drużyna nie gra 3-5-2 więc Di Matteo może popełnić jakieś błędy w ustawieniu swojego zespołu. Wcześniej nie miał z nią do czynienia, nie ma z nią żadnych doświadczeń (no chyba że z Barcą ale oni to chyba grają 2-5-3 :lol: )więc myślę że nie do końca będzie wiedział co robi. Jedyne co może nas zgubić to znowu przespana pierwsza połowa. Jeśli uda nam się przetrzymać pierwsze 45 min, to w drugiej połowie zajedziemy ich. Jeśli na początku stracimy bramkę, to może być ciężko z nadrabianiem (biorąc pod uwagę że nawet Barca miała problem z przebiciem się przez ten autobus).
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja myślę, że tacy niedzielni kibice pamiętają raczej nasze "popisy" w meczach LE z Lechem Poznańpumex pisze:Wiesz, Yanq, masz do czynienia pewnie z ludźmi, którzy od czasu do czasu lubią obejrzeć LM, nie śledzą dokładnie ani jednej ligi krajowej i myślą, że na piłce się znają. Nie dziw się im, SerieA zaginęła w akcji, a wraz z nią Juventus. Teraz wracamy, ale niedzielni kibice mają jeszcze w pamięci 1:4 z Fulham oraz z Bayernem.yanquez pisze:Ja tak naprawdę jestem zszokowany tym olewaniem nas przez Czelsi i jej kibiców (nie tylko jej zresztą)! Mam w robocie kilku "speców piłkarskich" i dzisiaj na moje:
"atak mamy słabszy, obronę zbliżoną, ale pomoc mocniejszą i liczę na dobry wynik" - uśmiechali się szyderczo, jakby Chelsea grała z jakimś Rosenborgiem czy coś...
Albo otaczają nas ignoranci, albo tak się zapatrzyliśmy w SerieA, że świat nam spieprzył... Boisko zweryfikuje...
Mnie martwi ta nasza wielka niemoc w stosunku do angielskich teamów. Uff, są nerwy

- Piti
- Juventino
CHELSEA LONDYN
I SKŁAD: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry(c), Cole, Mikel, Lampard, Hazard, Oscar, Ramires, Torres
ŁAWKA: Turnbull, Romeu, Mata, Moses, Azpilicueta, Bertrand, Cahill
JUVENTUS TURYN
I SKŁAD: Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah; Vucinic, Giovinco
I SKŁAD: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry(c), Cole, Mikel, Lampard, Hazard, Oscar, Ramires, Torres
ŁAWKA: Turnbull, Romeu, Mata, Moses, Azpilicueta, Bertrand, Cahill
JUVENTUS TURYN
I SKŁAD: Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah; Vucinic, Giovinco
- kosciu88
- Juventino
Licze ze co najmniej zremisujemy ten mecz i pokarzemy sie z dobrej strony, tym bardziej ze beda nas ogladac w TV
Oby pomoc zagrala na swoim optymalnym poziomie. Obstawiam 1 1 lub 1 2 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Montezuma11
- Juventino
ale ciśnienie, nawet przed maturami się tak nie stresowałem jak przed tym meczem. Niech każdy modli się w kogo tam wierzy, żeby Juve przynajmniej zremisowało. Forza !
FORZA JUVENTUS !!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
wiem puma, wiem...
Właśnie o to mi chodzi, że sześć lat wystarczyło, żebyśmy byli zapomniani wśród januszów...
Ależ nerwy... Uwielbiam to uczucie
PS. Mata na ławie, ale to było do przewidzenia. Kluczem będzie posiadanie piłki moim zdaniem.
Właśnie o to mi chodzi, że sześć lat wystarczyło, żebyśmy byli zapomniani wśród januszów...
Ależ nerwy... Uwielbiam to uczucie

PS. Mata na ławie, ale to było do przewidzenia. Kluczem będzie posiadanie piłki moim zdaniem.
- filippo
- Juventino
Zgodze się z tym, że skład Chelsea daje nam nadzieje. Brak Maty to świetna wiadomość, nawet czytałem w komentarzach dziś rano, że Hazard bez Hiszpana nie spisywał się tak dobrze w meczu z QPR jak w poprzednich. Nie chcieli też widzieć Ramireza w podstawie, bo podobno ostatnio gra słabo. Oscar? Widziałem pierwsze mecze Chelsea w tym sezonie i na prawdę słabo grał... Próbował indywidualnie ale widać, że to jego pierwsze kroki w Europie. Jest szansa, ale jestem przygotowany na każdy wynik
Też właśnie to usłyszałem. Cóż, można się było spodziewać.FelekJUVE pisze:Problemem Juventusu jest zawieszony za korupcje A. Conte ktory oglada mecze z trybun.
No to ladne wiadomosci nam tvp zaprezentowalo :-/
Wygrajmy to !!!!!
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jsduga
- Juventino
Chyba bardziej to przeżywam niż zawodnicy. Tak bardzo chciałbym, byśmy wygrali. Byśmy zdominowali Chelsea i wbili im ze 3 gole. Potrzeba Juve atomowego wejścia do Europy i liczę, że nie damy plamy!
Forza Juve!
PS: TVP po raz kolejny wykazuje brak profesjonalizmu, wklejając w "sporcie" nasz stary herb. I co mnie martwi, jedyne, co potrafią dobitnie pokazać o Juve, to problemy Conte...
Forza Juve!
PS: TVP po raz kolejny wykazuje brak profesjonalizmu, wklejając w "sporcie" nasz stary herb. I co mnie martwi, jedyne, co potrafią dobitnie pokazać o Juve, to problemy Conte...
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Corcky
- Juventino
Heh, Chelsea to na tę chwile słabiutki wyznacznik. No ale.. powodzenia w ocenianiu naszej pozycji w Europie po tym meczu.stahoo pisze: Czekam z wytęsknieniem, zobaczymy co znaczymy w Europie.
Milan czy inne Napoli wzięłyby Alexa, gdyby ten się zgodził. Kumasz? Czy dalej będziesz umniejszał Alexowi, tym że zdecydował się z Juve zakończyć wielką piłkę?Z całym szacunkiem fazzi, ale to temat o meczu z Chelsea, a nie o lidze Australijskiej...
Folgujcie sobie, teraz możecie jątrzyć do woli. Teraz Alex już was żadnym golem nie uciszy.
Skład na Chelsea chyba najmocniejszy jaki można obecnie wystawić.
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 20:25 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Serducho to mam chyba w gardle, ciśnienie 200/200 ręce i nogi mi sie pocą a ciało dygocze, niesamowite uczucie! Zaraz ubieram się w klubowe barwy i dopinguję naszych przed TV! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS! Liczę na to, że odgryziemy się za te wszystkie akty znieważenia (stare logo w informacjach Sportowych na TVP i lekceważące podejście do Juve przez innych kibiców) Nic innego jak zwycięstwo nie wchodzi w grę!

- juveman7
- Juventino
A zeby tak jakis wloski ogier stuknol jakas byla dziewczyne pilkarza czelsi to by sie porobilo. Ten by temu reki nie podal, tamten tego by nie dotknol. Juve z wielkim hukiem by wrocilo do ligi mistrzow. Matri taki ladny i zawsze ulizany. Moze on namiesza
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...